Wrocławianie :))
U mojego lekarza ok 80zł plomba, ale do niego się wieki czeka.
Wroclawianie, moglibyscie polecic jakies tanie hostele znajdujace sie mniej niz 1km od centrum miasta? 😀
żeby nie było ze ktoś przegpi najlepszą impreze na DŚ 😎
[url=
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=267212409977100]
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=267212409977100[/url]kolejne HippoNalia 😅
otagowalam, bo sie nie swiecilo.
Lenna, Hostele we Wrocławiu z najlepszymi ocenami:
Cinnamon Hostel
Str. Kazimierza Wielkiego 67, Wroclaw
Nathan's Villa Hostel Wroclaw
Ul. Swidnicka 13, Wroclaw
Moon Hostel
27 Kazimierza Wielkiego, Wroclaw
Tu masz więcej, ceny itp: [[a]]http://www.hostelworld.com/search?search_keywords=Wroclaw%2C[[a]]+Poland&country=Poland&city=Wroclaw
Znowu z lekarskim pytaniem, jakoś kłopoty mi się nałożyły.
Zadałam już to pytanie kiedyś w wątku o antykoncepcji,lecz bez odzewu 😉 Więc zadam je jeszcze tutaj, bo tu chyba więcej wrocławianek niż tam:
Możecie polecić jakiegoś sensownego gina przyjmującego na NFZ i do którego nie ma odległych terminów (tak do 2 tygodni max)?
Może być na PW.
Polecam dr Filipiuka ( [[a]]http://www.rynekmedyczny.pl/DCG,Wroc%C5%82aw,Krynicka,ZOZ,1691946[[a]] ) terminy ekspresowe, wszystko sprawnie, rzeczowo i delikatnie!
B. Dobry specjalista :kwiatek:
jesli to jest ten, ktory przyjmuje z doktorem markuszewskim, to faktycznie bardzo fajni sa obaj i maja dobrze wyposazona ta przychodnie. tylko niestety z terminami tam jest problem raczej.
Katija Ja ide jednego dnia sie zapisać, za 2 dni jestem na wizycie i to za każdym razem. BA! Czasem nawet sa miejsca jeszcze ego samego dnia, bo organizacja w przychodni jest super 🙂
katija - nie zauważyłam Twojego pytania 😡 Na zalesiu mieszkam od grudnia i bardzo sobie chwalę wyprowadzkę ze wsi 😉
Dzięki kobitki za namiary 🙂
Podzwoniłam po gabinetach i w końcu zdecydowałam się umówić do dr. Jakubowicz, przyjmującej w przychodni na Bulwarze Ikara 🙂
Zarejestrowałam się na 27.10, bo to jedyny pasujący mi najbliższy wolny termin...
Może któraś z Was miała do czynienia z tą lekarką? Opinii w necie nie ma zbyt dużo, ale przeważają te pozytywne.
tulipan, no wlasnie mi sie wydawalo, ze nie mieszkasz od dawna, bo musialybysmy sie znac i chodzic razem do szkoly 😉
Ja doktora Filipuka nie skomentuje , byłam raz, wizyta nic nie wniosła, , po czym zoorientowałam się że to przez niego moja mama prawie umarła przy porodzie, a ja miałam 2 pkty na 10.A ten drugo lekarz (M)to znachor(noszenie dzinsów to złooo, ), wróżbita( bez zbadania powiedział że mam tyłozgięcie i śpie na którymś tam boku) i iii nie powiem co ( wg doktorka miałam jajniki policystyczne, macice w zrostach, ogólnie brak szans na zajście w ciąże 😂 itp), a oprócz tego naciągacz (wiekszości pacjentek wciska recepty na te same leki, które oczywiscie każe zrealizować u pani na swojej recepcji).
ja chodzę do Profesora Karmowskiego koło Astry, drogi 250 zł za wizytę i mało delikatny,nie pitoli się i opinie różne na necie, ale znakomity fachowiec, podjął się bardzo długiej i trudnej operacji u mnie,nie mając wyników biopsji i tylko z opisów chirurgów, przyjechał specjalnie na Borowską i operował mnie z tamtejszymi chirurgami - uratował mi życie w maju, polecam, bo chodząc przez 15 lat do "niby dobrych ginów, nawet operujących na codzień" mało straciłam życie, a teraz w końcu czuję się bezpiecznie, moja siostra także - poszła do mojego w lipcu i już jest po laparoskopii w sierpniu, a niby wszystko miała badane sprawdzane i było ok
250 za niedelikatnego lekarza? ja podziękuję mam za 80 zł bardzo dobrą lekarkę ginekolog-onkolog, delikatną i sympatyczną, fachowcem też jest świetnym, mojej rodzicielce życie uratowała. dr Rusiecka, przyjmuje w dolmedzie.
wiadomo, że każdy będzie polecał swojego do którego chodzi 😉
ja mam ograniczone zaufanie do innych, bo chodziłam do różnych, jak mi się wydawało dobrych, a tu psikus, po otworzeniu brzucha okazało się, że mam kilka mcy życia a badania wszystkie miałam raz do roku wszystkie nicy prawidłowe a to był jedyny lekarz - operator który podjął się mnie operować i dlatego dla mnie to nie ma znaczenia że klnie, jest mało delikatny, drogi, wiem że jestem w bezpiecznych rękach, pewnie poza tym incydentem polecałabym poprzednich - acha i jeśli ktoś ma jakiekolwiek dolegliwości nawet jakieś małe to trzeba szukać do skutku
halo, ja za to szukam jakiegoś kontaktu z wrocławskimi koniskami, więc pytanie:
czy ktoś chcialby mnie do nich wziąć, bo sama ani nie wiem jak ani nie wiem gdzie jechać...
nie chodzi mi nawet o jazde, ale chociaż pomizianie za uszkiem i sama obecność w stajni,
najchetniej w weekendy, bo wtedy mam duzo czasu 😁 da się zrobić 🤔 :kwiatek:
O, podłączę się!
Co drugi weekend we Wrocku jestem, też bardzo chętnie bym się z kimś zabrała, pomiziała, poczyściła, posprzątała, posiedziała w stajni po prostu 😉
jak chcecie sprzatac, to dawajcie do mnie! 😁 😉
jak chcecie sprzatac, to dawajcie do mnie! 😁 😉
Zaszczytem dla mnie by było poznać legendę trzebnickich gór - Herszta 😉
Ja mogę nawet posprzątać! 😁
Oooo to u mnie też trochę takie niedomiziane stadko stoi 😉
Mozemy teraz robić jako objazdowi miziacze koni 😀
Do mnie też można zajechać, ja mam więcej ogonów do ogarnięcia! 😁
ja mogę kogoś ( max 3 osoby, więcej mi nie wejdzie ) 😉
JARA, ale przeciez jestes mile widziana babo! wpadaj kiedy masz ochote, z psem. teraz to juz raczej na wiosne bo konec jesieni i zima to nie za szczegolnie ciekawy czas u nas, ale od wiosny piknik nad stawem, przewiezc dupe na synu tez mozna, jesli juz sie naprawi, do hanoverki mozemy tez wbic!
JARA, ale przeciez jestes mile widziana babo! wpadaj kiedy masz ochote, z psem. teraz to juz raczej na wiosne bo konec jesieni i zima to nie za szczegolnie ciekawy czas u nas, ale od wiosny piknik nad stawem, przewiezc dupe na synu tez mozna, jesli juz sie naprawi, do hanoverki mozemy tez wbic!
Dziękuję katija, na pewno skorzystam 🙂😉
JARA, no mysle! teraz to juz by bylo niegrzeczne gdybys nie skorzystala 😉
JARA, no mysle! teraz to juz by bylo niegrzeczne gdybys nie skorzystala 😉
Nie mogłabym odmówić. Nieśmiało wyznam, że podkochuje się w Herszcie odkąd w tych makach go ujrzałam 😍