Olgitta ooooo a w której jesteś grupie?
Byłam dzisiaj obejrzeć sobie stajnie na Kortowie. W sumie przyjemne wrażenie, tylko szkoda tych padoków/ pastwisk.
Idril o, a o której byłaś?
Olgitta ooooo a w której jesteś grupie?
W sumie nie wiem, bo nie sprawdzałam list. W pierwszej, albo dziewiątej (przepisywałam się, ale nie wiem, czy dało radę) Bo ja to tak już drugi raz na pierwszym roku jestem 😎
Byłam dzisiaj obejrzeć sobie stajnie na Kortowie. W sumie przyjemne wrażenie, tylko szkoda tych padoków/ pastwisk.
Ej też byłam zobaczyć co tam u nich słychać 🙂 Mnie tam się średnio podoba. Boksy pensjonatowe są duże, te uczelniane mniejsze, ale bez tragedii. Słomy mało, siana jakoś też mało. Ale dzisiaj jakoś tak czysto było, bo zazwyczaj to kupa na kupie, siki a słoma to tylko w jednym rogu.
mils między 17-18 jakoś nie wiem dokładnie. Chyba szkółka jeździła.
Ktoś ostatnio szukał konia do współdzierżawy tu jest ogłoszenie
http://www.photoblog.pl/misiocyt199/104489922
Jest w ten weekend jakiś hubertus/ zawody coś? Bo w sumie nie mam za bardzo co robić, a moja współlokatorka jedzie do domu to będę caaały weekend sama 😵. Może ktoś jedzie do stajni i chce żeby mu jakieś foty porobić 😎?
Z tego co wiem to u robsona są zawody, ale nie wiem czy daty mi sie nie pomieszaly ;d
U Robsona zawody są w następny weekend. 8-9 paź.
Jest w ten weekend jakiś hubertus/ zawody coś? Bo w sumie nie mam za bardzo co robić, a moja współlokatorka jedzie do domu to będę caaały weekend sama 😵. Może ktoś jedzie do stajni i chce żeby mu jakieś foty porobić 😎?
Ja siedze sama juz od niedzieli i bede sama... do niedzieli :P A jade do stajni zapewne i za foty sie nie obraze, jesli chce Ci sie przejechac 👀
Czy ktos sie wybiera z koniem do Robsona na odznake ??
A kiedy są odznaki u Robsonów ?
Angeel, o której będziesz w stajni? 🙂
Iszka - 26 listopada
zielona - pewnie jakos ok 13-14 😉
edit :
Czy na srebrnej odznace mozna miec ostrogi na czworoboku ?
Na odznakach obowiązuje ogólny regulamin w ujeżdżeniu, który dopuszcza używanie ostróg. Więc raczej tak.
Na skokach ostrogi można mieć.
Ale lepiej niech się wypowie osoba która zdawała, bo nie chcę Cię wprowadzić w błąd.
Angeel, nie zielona się pytała 😉 możliwe, że mogę ci porobić fotki, akurat też powinnam być
Angeel o, a wcześniej jakoś gdzieś u nas nie ma? 👀 Skoki mam do poprawki z lipca. 🙁
W sierpniu coś było, a to już ostatni termin w naszym województwie.
Miyako dzięki. :kwiatek: Gdyby nie to, że nie mam jeszcze protokołu, to już bym miała zaliczone te skoki. Oblałam przez wyłamanie niestety, a na protokół czekam od miesięcy prawie 3. 🙄
Każdemu może się przydarzyć. Ważne że się nie podajesz tylko idziesz do przodu 🙂
A czemu tak długo? o.O
Miyako ciężko jest, ale się staram, dziękuję. 😡 Właśnie nie wiadomo. Mam tylko nadzieję, że do listopada mi dojdzie. 😁
sillke mi też fotograf by się przydał 😉 :kwiatek:
Pewnie na piechotę idzie i zwiedza cały kraj ;p
mils, moja odznaka szła równiutki rok -.-' bo były właśnie bajki z protokołem. dzwoń do PZJ i do stajni, w której zdawałaś. Teoretycznie powinno to dojść w ciągu miesiąca.
ircia2, do Stękin to jakoś byśmy musiały się umówić, póki co ten weekend poświęcam Laremu 😉
sillke już się kontaktowałam mnóstwo razy. Teraz "podobno" już wysłany niecały tydzień temu na nowo. 😎
Angeel, nie zielona się pytała 😉 możliwe, że mogę ci porobić fotki, akurat też powinnam być
ojj, sorry 😡 spojrzalam tylko, ze zdjecie Larego i pierwsze skojarzenie "zielona" 😀 :P
Chyba jednak bede troszke pozniej 😉 Gdzies w granicach 16.
Kochani,pilnie poszukuję osoby chcącej dzierżawić moją klacz,która przebywa aktualnie w stajni Popisowo w Tomaszkowie(6 km od Olsztyna droga na wa-we,kursują okeyki.)Jestem studentką pierwszego roku zootechniki i chciałabym udostępniać konia do jazdy do trzech razy w tygodniu.Będę naprawdę wdzięczna jeżeli popytacie wśród swoich znajomych :kwiatek:
Cieszę się ,że dołączam do Waszej społeczności.A to my😉
Hej, czy ktoś przyjeżdża do Robsona na odznakę??
Kochani, wie ktoś coś o hubertusie w Bałdach ?
Achaja kurczę, termin mam zajęty. 🙁 Chyba podejdę w listopadzie.
[quote author=Achaja_Olsztyn link=topic=216.msg1146165#msg1146165 date=1317495459]
Hej, czy ktoś przyjeżdża do Robsona na odznakę??
[/quote]
Ja chetnie bym pojechala, ale jeszcze nie wiem czy dam rade. Na razie szukam transportu.
mils a to chyba tak jest ze jak nie zdalas skokow to masz okreslony czas ze przez kilka tam miesiecy tylko mozesz je poprawiac - pozniej chyba calosc bedziesz musiala robic ... czy cos sie zmienilo?