nie dobrze, że takie wielkie :/ Czyli mając es/pikeur 36, w horzowych 36 mogę chodzić jednocześnie z kimś jeszcze ? Ehhh, były w ogłoszeniach połowę tańsze niż w sklepie
[quote author=_kate link=topic=120.msg1140258#msg1140258 date=1316889907] widziałyście gdzieś w miarę niedrogie sztyblety? brązowe? [/quote] Nie ten watek 😉
Wie ktos moze jak wypadaja rozmarowo ciuchy HV polo? Czaje sie na kurteczke, ale zawsze boje sie kupowac bez przymiarki - pikeurowe i ankowe kurtki mam 38.
Aga_Leming, ja mam całą szafę HV 😎 nawet niektórzy mówią że mam pierd**ca na tym punkcie i rzeczywiście raczej ciuchy trzymają rozmiar i nie odstają od innych rozmiarówek. W niektórych modelach kurtek bywa jednak tak, że trzeba brać o nr większą rzecz, bo np. kurteczka na sweter nie wejdzie 😉) ale to bardzo zależy od modelu i preferencji osobistych "jak coś ma leżeć".
ashtray, ja kupuję od horsecare.pl - na stronie nie ma zbyt wiele, ale realizują zamówienia indywidualne z katalogu i można się umówić w domu lub stajni na przymiarki 🙂 mega wygodna usługa 😉
hanoverka, poznałam obie firmy na Torwarze jakoś dwa lata wstecz (lub rok), chyba po raz pierwszy pokazali się szerzej z HV polo ale horsetrade nie chciało mi dać żadnych rabatów dlatego wróciłam do stoiska horsecare i pozostaję wiernym klientem 💃