Końska rewia mody cz. V (2011)

kattajka- masz tak malutkie siodełko, że następnym razem bierz poniacze - powinny być idealne. sama nad tym myślę czy DR cottonów nie zastąpić Pony DR, mam prestige lucky dressage i też wsyztkow ygląda jak płachta.
wątek zamknięty
Dera do kompletu  jest przesliczna  💘
Chyba zaczne na nia zbierac  😉

wątek zamknięty
liczny ten burgundy  😜
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
29 września 2011 19:51
Edytka, ja zastanawiam się nad ciemno brązowym 😉 ale biały jest śliczny. delikatny i idealny na zawody.
nie mam jeszcze żadnego schockemolea.

kittajka, burgund jest przepiękny i czekam na przypływ gotówki. będzie jednym z pierwszych zakupów. może go wyprzedzić tylko nici cobalt 😉
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
29 września 2011 19:58
Edytka, ja zastanawiam się nad ciemno brązowym 😉 ale biały jest śliczny. delikatny i idealny na zawody.
nie mam jeszcze żadnego schockemolea.

Szokmole są raczej cienkie 😉 takie lekko śliskie.
Bardzo dobrze się piorą, są fajne jakościowo. To tak w skrocie 😉

mi ten espresso tez sie bardzo podoba, ale na koniu nie bedzie go widac zupelnie 🙁
wątek zamknięty
kotbury, ono wcale nie jest małe, to 18-stka 😁
wątek zamknięty
kittajka Jak dla mnie, to we wszystkich ładnie😉 Ale pomarańcz jest najbardziej szałowy! Chyba sama się skusze, tylko moja siwa jest ciemniejsza, i nie wiem czy tak ładnie by to wyglądało...
wątek zamknięty
domcia406, jak chcesz mogę jutro zrobić fotkę poglądową na innych, ciemniejszych siwkach, bo u nas w stajni wszystko oprócz kucyka i źrebaka jest albo będzie siwe 😉
wątek zamknięty
kittajka Jakby to nie był problem, to byłabym bardzo wdzięczna!  :kwiatek:
wątek zamknięty
Może mi ktoś powiedzieć jakie owijki pasują do Nici lemona ?
😵

Ponawiam  🙄 🙄
wątek zamknięty
kotbury, ono wcale nie jest małe, to 18-stka 😁

Cooo? To to są chyba eskadrony xxxl!!! W życiu bym nie powiedziała! To jak one będą do mojej 16" wyglądały 😵
wątek zamknięty
kotbury, one nawet płachtowato wyglądają pod 18-tką county, która ma dłuższą tybinkę i siedzisko też wypada większe.
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
29 września 2011 20:35
ma ktoś porównanie czapraków beige/bronze/nougat albo którejkolwiek pary? 🙂 chodzi o cottony.
wątek zamknięty
Aaaaa kocham miłością wielką wszystkie szokomole! Dobrze, że teraz nie mam na co kupować czapraków  😁
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
29 września 2011 22:57
breakawayy - to nie wiesz, że kupuje się dla siebie a nie dla konia  😁
wątek zamknięty
kittajka  -burgund cudowny  😍
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
30 września 2011 06:22
kittajka  -burgund cudowny  😍

też tak sądzę 😀😀
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
30 września 2011 07:42
kittajka, burgund superowy! 🙂
wątek zamknięty
czy w Mustangu są już nowe cottony z kolekcji coffee/berry?
Ktoś ma może pojęcie czy owijki berry będą pasować do Anky Sangrii? 😉
wątek zamknięty
Anaa, cottony już są. Co do owijek to raczej nie będą pasować do sangrii. Sangria to taka bardziej malina wpadająca w czerwień a berry bardziej pod fiolet.
Livia, juliadna, Cierp1enie, dzięki 🙂
Skoro burgund podoba się najbardziej, to jeszcze foto derki 🙂
wątek zamknięty
Kittajka, nierób mi tego, bo też mam siwkę i też tak pięknie jej w czerwieniach jak twojej  😀
P.S. Zaszalałaś  😜
wątek zamknięty
Medziiik masz rację, kogo ja okłamuję...  👿 Znając życie to i tak wzbogacę się o któregoś  😁
wątek zamknięty
Azbuka Emilka wyglądałaby szałowo w tym burgundzie 🙂 Tym razem eskadron zrobił kolekcje która jest stworzona dla siwków takich jak nasze. I w sumie masz racje, że zaszalałam ale większość kolorów które nie bardzo podobały mi się na Gadzinie poszła na odstrzał, więc czymś trzeba uzupełnić braki 😁
wątek zamknięty
Kittajka, u mnie z odstrzałem gorzej, bo mam jeszcze kasztana, któremu ładnie przeważnie w tym, w czym Emi wygląda blado  😉 Także umnie szafa zrobiła się za mała i na szmaty mam cały garaż  😀
wątek zamknięty
kotbury, one nawet płachtowato wyglądają pod 18-tką county, która ma dłuższą tybinkę i siedzisko też wypada większe.

... mam linegreen i oberzyne cotton... jakoś nie zwróciłam uwagi wcześniej... musże sprawdzić bo wydaje mi się że mój koń to w tym wtakim razie jak w derce wygląda heheh
wątek zamknięty
CeraŁ   dużo dużo zmian..
30 września 2011 19:01
a ja chcę się tylko wtrącić - i tak jak pisałam wcześniej mamy te same ceny cottonów i większości rzeczy 🙂 Tylko niektóre poszły troszkę w górę. Niciaki po 189 zł - za to jakość !!! strasznie spadła 🙁
wątek zamknięty
kcj - to dobra wiadomość  😉 co do niciaków, to jakosc spadla tylko w cottonach? polopady sie jakoś trzymaja? upatrzylam sobie tego blekitno-granatowego  😵
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
30 września 2011 19:51
Anky Purple na Czeku

wątek zamknięty
Kastorkowa   Szałas na hałas
30 września 2011 20:00
Pięknie mu,ale widać ,że na prawdę schudł i o wiele lepiej wygląda.
wątek zamknięty
juliadna bardzo fajnie to wygląda🙂 w sumie purple jest jeszcze ładniejszy od rafblauwa
domcia406, mam fotkę poglądową, co prawda na ciemnej siwce, ale w rzeczywistości apricot wygląda na niej jeszcze lepiej niż na mojej 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.