A ja przepraszam jeśli uznałaś moją wypowiedź za atak na twoją osobę 🙂
wątek zamknięty
przeglądarka jej powinna podkreślać...
wątek zamknięty
w tym momencie to już jej lenistwo...
wątek zamknięty
Facella, nie gadaj głupot. Nie każdemu podkreśla przeglądarka. Mi np. nie podkreśla.
wątek zamknięty
Ale też jest taki przycisk "sprawdź ortografię", ot zwykłe lenistwo, a nie gadanie głupot.
wątek zamknięty
tak czy siak, jak napisała Miyako i Bischa- to tylko jej lenistwo. mi też nie podkreśla, ale jakoś staram się zawsze sprawdzić kilka razy i nie robić błędów, a już tym bardziej tak rażących, na poziomie podstawówki 🤔
wątek zamknięty
Bischa, gdzie jest ten przycisk?
wątek zamknięty
Dworcika- masz rację, ja teraz też go nie widzę. Kiedyś był, obok "wyślij wiadomość", a teraz nie ma. Nie zmienia to faktu, że tak podstawowe wyrazy z takimi błędami zwyczajnie rażą i świadczą albo o totalnym olaniu nauki/języka, albo o lenistwie. Nie ma co się wypierać dysortografią czy innymi "dys". Mam koleżankę, która mimo stwierdzonej dysleksji tak pracowała, że miała jedne z najlepszych średnich w klasie. Wystarczy chcieć 🤣
wątek zamknięty
ja na przyklad nie mam polskich znakow bo mam laptopa norweskiego, wiec nie dam rady pisac poprawnie po polsku, a przegladarka podkresla mi kazdy wyraz pisany po Polsku mam podkreslany wiec niestety na taka pomoc tez nie moge liczyc, a nie ma przycisku sprawdz ort. wiec niestety nie mam mozliwosci pisania 100% poprawnie, bo wklejac za kazym razem polskich znakow mi sie nie chce 😉
wątek zamknięty
Bischa, gdzie jest ten przycisk?
Był, teraz faktycznie go nie widzę. Można jednak skopiować do worda i tam wszystko podkreśli bez względu na przeglądarkę. L-E-N-I-S-T-W-O.
wątek zamknięty
siwaaa, nie ten wątek 🤬 Do zadziwiających ogłoszeń z tym 😉
a zdjęcie okropne :/
wątek zamknięty
Jak dla mnie to kwiatek, do zadziwiających też można było by dać. Ale wolałam tutaj 😉
wątek zamknięty
w zadziwiających ogłoszeniach już chyba było, tak coś myślę 😉 zdjęcie okropne, fakt, ale rozbawiło mnie jedno: koń Łatek, maść siwa 😎 sporo już wiejskich "Łatków" srokaczy, ale siwego Łatka chyba pierwszy raz widzę 😂
wątek zamknięty
Ok, nie wiedziałam że tam juz było 😡
No cóż, lepszy "Łatek" niż np "Kaśka".oczywiście wg mnie 😉
wątek zamknięty
Tu są kwiatki blogowe. Ogłoszenie się nie kwalifikuje.
W żadnym wypadku nie usprawiedliwiam osób zasłaniających się dys wszelkim. Sama cięta na to jestem. Ba! Nie wiem nawet o czym wyżej mówicie. Tak tylko zaznaczyłam, że sprawdzania orto już nie ma od dawna 😁
PS. Najnowsza Opera podkreśliła mi każdy jeden wyraz tej wypowiedzi.
wątek zamknięty
Jak dla mnie to kwiatek, do zadziwiających też można było by dać. Ale wolałam tutaj 😉
kwiatek ale z ogłoszenia a na ogłoszenia jest inny wątek 😉
maiiaF, koleżanka opowiadała że znała parę zaprzęgową Gniadego maści karej i Karego maści gniadej 💃
wątek zamknięty
to nie kwiatek, ale nie wiedziałam gdzie wstawić, więc wstawiam tu 😉 😉
http://www.photoblog.pl/tosia21/104565338/piekny.htmljaaaki ogon 🤣
wątek zamknięty
A jakie piękne umaszczenie 😍
wątek zamknięty
ten ogon to chyba trochę przesada ;p mi się w ogóle nie podoba😉
wątek zamknięty
Kiedyś czytalam o sztucznie doczepianym wlosiu do ogona końskiego. Może to wlasnie taki?
wątek zamknięty
Ale piękny ogon 😍. Na padok go zawiązują w supeł? 😁
wątek zamknięty
to jest przyczepiane. amerykanie sa tak popierdzieleni, ze oprocz tego, ze potrafia konie operowac, zeby im ogon na zad przesunac, to jeszcze przyczepiaja im treski 🤔wirek:
wątek zamknięty
katija, no co Ty mówisz 😲 jebnięcie 🤔wirek:
wątek zamknięty
jebnięcie 🤔wirek:
delikatnie mówiąc.
A przypadkiem w tej rasie konie nie są specjalnie podkuwane? Podwyższony przód czy jakoś tak.. żeby konik ładnie chodził. 🤔
wątek zamknięty
to jest przyczepiane. amerykanie sa tak popierdzieleni, ze oprocz tego, ze potrafia konie operowac, zeby im ogon na zad przesunac, to jeszcze przyczepiaja im treski 🤔wirek:
moglabys wątek operacji rozwinąć troszkę?
treskę jestem w stanie zrozumiec, malo dla konia inwazyjne, efekt tylko wizualny, ale nieszkodliwy mimo wszystko. chyba ze na codzien tak mają, a wtedy przydeptanie moze bolec. choc pewnie by szybko urwal treskę.
a co do innego kucia, bardzo ciagle sa popularne ciezsze podkowy na codzien, i obciazniki na nogi na stale, czy to trening, czy to boks, zeby potem zdjac przed zawodami i kon bedzie nogi podnosil do nieba, bo nie bedzie mial takiego obciazenia.
wątek zamknięty
czyli podobny efekt dają łańcuchy zakładane na pęciny? czy ból uderzanego łańcucha o koronkę, koń "próbuje uciec" od bólu
nigdy nie przepadałam za takimi patentami.
co do operacji:
Hodowcy unoszą koński ogon za pomocą „operacji plastycznej” polegającej na przecięciu jednego z mięśni rzepa ogonowego. „Poprawiony” w ten sposób koń przez wiele miesięcy musi nosić specjalną uprzęż utrzymującą ogon w wymaganej pozycji.
wątek zamknięty
albo ochraniacze podbite od wewnątrz ćwiekami które się wbijają jak koń walnie w drąg... 😤
wątek zamknięty
Sposobów barowania można wymieniać od cholery.. może lepiej nie podpowiadajmy innym.
wątek zamknięty