Akademie Wychowania Fizycznego
Taka impreza integracyjna. 🙂 Rok temu był w Kwadracie. Ja niestety dotarłam tam wtedy dość późno, ale niektórzy tak się dobrze bawili, że biegali baaaaaardzo oszczędnie ubrani. 🤣
OOO kwaterowanie Negero to daj znać gdzie będziesz mieszkać ja DS1 812 :P ja planuje jechać pod koniec tygodnia przywieźć graty. Negero proponuje uzbroić się w cierpliwość przy kwaterowaniu i pamiętaj zabrać ze sobą zdjęcie legitymacyjne.:P A bal piórnika ogólnie i w skrócie to impreza roku na awf, szykujcie wątroby :P hihiih co tu więcej mówić :P
ninunienla byłam na kwaterowaniu już, też jestem w DS 1 ale pokój kilka pięter niżej, bo 208.. byłam tam zawieżć część rzeczy i zaklepać pokój, bo teraz przyjade dopiero w sobote, ale samochodem :P na pewno Cie odwiedze! 😀 jak to dobrze mieć koniarza a akademiku i to jeszcze takiego! IHA 😀 przygotuj się na odwiedziny! 😀
edit. literówka
ja nie ukrywam, że pierwszy Piórnik pamiętam jak przez mgłę, na drugi dzień miałam zajęcia na 15 tańce... źle wspominam pląsy 😉 na drugi nie poszłam z własnej głupoty a na trzeci.. kiedy jest? 🤣
HAiS na zaocznych zaliczyłam za drugim razem (w necie są testy z zal), egzamin za pierwszym, bo też dostałam od rocznika wyżej 4 testy po 50 pyt i się ich nauczyłam 🙂
a z hotelarstwem dalej walczę, do tego nie dostałam przedłużenia...
niunienka, negero wiecie już w jaich grupach jesteście?
Będzie nas więcej 🏇 oprócz nas na roku będą jeszcze 2 koniary 😁
Ja chętnie wpadnę kiedyś na akademik! Zazdroszczę Wam 😀 kumpela mówiła, że tam zawsze najlepsze melanże były 😁
Kaktus, o 15? To jeszcze tysiąc razy można się wyspać po imprezie. 😁 Gorzej jakbyś miała na 8. 😉 Pamiętam jedną taką imprezę, ledwo się położyłam, a już trzeba było wstać na gimnastykę artystyczną na 7.30, ale nie byłam w stanie ćwiczyć, ciężko mi było nawet siedzieć na ławce. 🤣
Powodzenia z zaliczeniem. A jak się uda, nie możesz poprosić prowadzącego, żeby ci wpisał z datą wcześniejszą?
Strucelka, akademik ma swój niepowtarzalny klimat. 😁 Zwłaszcza jak wpada ktoś z portierni albo kierownik DS-u. 🤣
załamałam się, drugi raz odrzucili mi podanie 🙁
Bez sensu, przecież jeszcze nawet października nie ma... Ludzie na przedłużeniach potrafią jechać naprawdę długo. A to egzamin czy zaliczenie?
zaliczenie z oceną, czyli na zasadach egzaminu. Dzwoniłam teraz do koleżanki, która zdała hotelarstwo w poniedziałek i w ogóle nie pytał o przedłużenie 🤔
To próbuj bez, a zawsze można próbować się dogadać jak coś. 🙂
Piórniczek 20.10 w Mecie 😉
Kaktus, nie daj się, napisz kolejne i walcz.
Dziołchy meldować grupy i języki 😀iabeł:
Ja T-6 i angielski + hiszpański 😜
Kto wbija jutro do Cienia na imprezę AWFową? 😎
Ale bilety do nabycia dopiero od 17.10, dla pierwszaków od 10 🙁 znowu nie starczy biletów dla nas :P
Ponia idę jutro zdawać to nieszczęsne hotelarstwo, a w środę do dziekana, bo chce z nami rozmawiać...
To trzymam kciuki! i nie daj się!
trzeba chodzić na WF czy można załatwić sobie zwolnienie w ramach jazdy?
Dziewczyny nie ma ktoś z Was, albo Waszych znajomych w zanadrzu biletów na Piórnik? Zapłacimy nawet podwójnie 🙂
Dziś o 15 bilety od kilku godzin wyprzedane...
Ja też się trochę zagapiłam i nie mam. 😉 🤔
jak to WYPRZEDANE?! nie ma? 😲
Pursat ja się nie zagapiłam, ale po co mi było iść o 11, jak poprzednio sprzedawały się w 3 dni.
Strucelka akurat Tobie to się dziwię, bo Wy mogliście kupować już 2 tygodnie temu 😁
Jak na razie uruchamiam kontakty... 🙁
Kurde, do dupy to... 🤔 Kaktus, jakbyś usłyszała o jakimś bilecie do sprzedania, to daj znać, plisss. :kwiatek:
Pursat ciężko będzie, bo ja poluję na 11 😉
Haha, nieźle. 🤣 Ale gdyby jednak, to proszę pamiętaj o mnie. 😎
Pursat w razie czego piszesz się na bilet za 12 zł? jak na razie tylko takiego "konika" udało mi się znaleźć, cwana bestia
Tak piszę się! Ja znalazłam za 15, ale laska mi nie odpisuje... 🤔
HELP!! 🙇
Pisał ktoś pracę semestralną z podstaw rekreacji?
Chcę napisać na temat "jazda konna jako forma rekreacji", może jakaś koniara ma materiały?
EDIT: Ma ktoś do pożyczenia/odsprzedania "REKREACJA I CZAS WOLNY" Winiarskiego? :kwiatek:
Wszyscy ostatnio szukają książki Winiarskiego, my niestety na pierwszym roku nie mieliśmy jej.
A z kim macie rekreację? Bo my mieliśmy z Korbiel, ale takiej pracy nie robiliśmy, natomiast pisaliśmy kilka innych (ja np metody nauczania anglezowania 😉 )
Z Owsianowską.
A ktoś idzie na Wampiriadę? Najbardziej kusi usprawiedliwienie nieobecności 😁 Czyli mogę sobie wpaść o 13, oddać krew i mieć labę cały dzień? 😀
HALO HALO! 😀
Jak tam po Piórniczku? Ja ostatecznie weszłam za free, bez biletu czy opłaty 😎
Bardzo mi się podobało 🙂
I podbijam pytanie o pracę, nikt nie ma materiałów albo chociaż nie przychodzą mu na myśl z jakich książek mogłabym skorzystać? 🙇