Ciekawe jak poszło RaDag? 👀
A zaraz opowiem 😉
Widziałam Was na wystawie- znaczy bardziej po psie domyślałam się, że to Wy 😉 ale nie miałąm jak podejść- 3 swoje futra, namiot i dwa młodziaki z mojej hodowli- szkoda. Gratuluję sukcesu- pięknie!
I cieszę się, że zdecydowałaś się sama pokazać i że tak to wszystko wyszło 😅
U nas to tak:
- MEDOR MIRAR z Kuźni Championów (6 miesięcy) w klasie puppy wo, I lok., Best Puppy - trudno mi się pokazywało, bo tego szczeniaka miesiąc temu sprzedałam i taki trochę zakręcony z tym wszystkim, ale spoko.
- DORID DAY del Castello degli Urogalli (Lawia) w pośredniej dosk, III lok. na 7 ładnie się pokazała, choć "mało aktywny bieg"- moja ciapusia, panienka 🙂
- KONTRA z Kuźni Championów w użytkowej bdb, fruwała po ringu, jestem z niej meeega dumna- to był jej występ życia- zawsze do tego dążyłam, nigdy nie czułam się tak z nią zgrana, aż trudno mi est opisać Wam moje emocje, a jaka duma.
Natomiast okazała się zupełnie nie w typie sędziego, no i ten ruch określił jako "zbyt zwiewny, taneczny".
Skołowana z ringu zeszłam strasznie, bo bardzo szanuję pana Redlickiego (oceniał starsze psy, szczeniaki- Francuz), ale cóż- tak wyszło i pierwsze bdb w historii też można mieć 😉
Psy z mojej hodowli:
- MONTY MILTON z Kuźni Championów w puppy wo, II lok. przegrał z Medorem
- LINDOR z Kuźni Championów w pośredniej dosk, I lok na 4 i res.CACIB (ale CACIB już jest podwójnym interem 😉 )
Zdjęcia wrzucę jakieś jak wrócimy do domku- pewnie w poniedziałek.
Bo dziś klubówka 😀
Oceniać będzie dorosłe Francuz, maluchy Niemka.
Trzymajcie kciuki bo ciężka konkurencja...
Znalezione w necie:
Ja z Kontrą

Ja z Lawią