Końska rewia mody cz. V (2011)

Ja pewnie dziś podskocze do oksera, to wieczorkiem napisze jak nowa kolekcja wygląda... o ile będą ją mieli w sklepie a nie w magazynie ;/
wątek zamknięty
super, bo na zdjęciach w słońcu wyglądał żarówiasto, a w katalogu śliczny
wątek zamknięty
byłam w mustangu, kupiłam Burgundy cotton.
Zdjęcia cotton Apricot są przekłamane z leksza: jest bardziej marchewkowy niż na zdjęciu, no i jak dla mnie, realnie jest ładniejszy.
Berry i ten czekoladowy są takie same jak na zdjęciu. Jeden, ten jasny (nie orientuje sie jaka to nazwa) jest praktycznie taki sam jak beige z royal - navy tylko inna lamówka oczywiście.
wygląda to wszystko ładniej niż na zdjęciach... a ten Niciak  🏇  😍
wątek zamknięty
Posiadam kantar eskadrona braz+turkus, jaka to moze byc kolekcja?  :kwiatek:
wątek zamknięty
konwalia sa juz Brillanty w Mustangu?
wątek zamknięty
dramka

chocho-petrol ? turki-petrol ?
wątek zamknięty
chyba jeszcze nie, nie widziałam. Owijki z kantarami i pozostałymi derkami (teraz jest tylko bicolor no i zimówki) mają przyjść jutro  🏇
edit: wklejam fotke burgundy
wątek zamknięty
konwalia - jak krew
wątek zamknięty
Misia, brillantów jeszcze nie ma, są w drodze. Na pewno są cottony i chyba polopady

edit.
konwalia, piękny 😍
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
22 września 2011 19:35
konwalia, ten kolor wygląda super 🙂 Łezka w tym kolorze mnie woła i woła  😎
wątek zamknięty
w tym świetle nie jest to prawdziwy kolor, jest troche ciemniejszy. jutro zrobimy na koniu  🏇
a ten apricot to musze mieć, wygląda jak marchewkowy!! na zdjęciu mi sie wydawał gorszy 😉
wątek zamknięty
Konia nie mam, więc temat niby nie mój, ale zakochałam się w...
Euro Star Superieur, kolor brąz/turkus (ebony/aqua) i samym turkusie  😍
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
22 września 2011 19:56
konwalia, to przepadłam. Jadę tam jutro, nie ma siły, wrócę z czaprakiem :/
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
22 września 2011 20:26
Pady Anky wszystkie z nowej kolekcji mają taki delikatny połysk.
Ktoś pytał o ambera - http://www.okser.pl/anky-pad-mikrofibry-jesienzima-2011-p-8227.html - to drugie foto zdecydowanie lepiej obrazuje kolor.
I jasper jest o jakieś dwa tony jaśniejszy od ESowego szmaragda, tu akurat żadne foto nie oddaje koloru ;-)
wątek zamknięty
dramka

chocho-petrol ? turki-petrol ?

choco-petrol  :kwiatek:
wątek zamknięty
ChingisChan   Always a step ahead! :)
22 września 2011 20:48
Konwalia jaki niciak, jaki?! 😍
wątek zamknięty
Byłam w okserze i mieli tylko jaspera i amber. Faktycznie mają taki fajny połysk.
Amber jest złotawy, jaśniejszy moim zdaniem niż na tym zdjęciu, kolor prześliczny i bardzo ciepły. Odrobinkę w miodzik wpada.

A jasper (ten zielony, bo nie pamiętam czy to faktycznie jasper) jest taki hmm leśny, jak jodła albo sosna. Też bardzo pozytycznie odbieram. Choć przez to, że mają ten lekki połysk gdy przyłożyłam owijki wydawały mi sie takie smutne i matowe.

edit: warto dodać że to wstawione przeze mnie zdjęcie pokazuje że amber jest ciemniejszy niz jest, a jasper jest jaśniejszy niz jest. Mają głębsze kolory a jasper jest no taki ciemny leśny zielony.
:kwiatek:

A do mnie leci już półdera chocochip pink i sikam z radości  😅
wątek zamknięty
kurcze, mam mocno mieszane uczucia w związku z amber, a ankowym wątku ktoś wrzucił zdjęcia w słońcu i był na nim paskudny, z tego zdjęcia i opowieści wydaje się być dokładnie tym, czego mi potrzeba. Nie wiem czy brać w ciemno, nie oglądając.
emuu jak Twoim zdaniem, kolor pasowałby do Dzika ?
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
23 września 2011 11:13
emuu, jasper to chyba wszystko zależy od światła, bo wczoraj wieczorem był dla mnie ESowym jaśniejszym szmaragdem, a dziś, w świetle dziennym jest już faktycznie lekko wpadającym w taką sosnę/butelkową zieleń. ;-)
Amber, to faktycznie, taki miodek.
wątek zamknięty

achtung achtung !
na allegro -40 % na billianty z wiosna lato  🤣

upolowany brilliant aubergine  :emot4:
wątek zamknięty
Do mnie dotarły juz cottony. Dla mnie berry dla przyjacioły choco. Zdjęcia prześwietlone, niestety innych nie dało rady teraz zrobić. Dla mnie kolory na zywo to gorzka czekolada i malina, obydwa nasycone i piękne. Żałuje bo mogłam wziąć owijki, a tak to lipa.

wątek zamknięty
czekolada jest świetna 😉
wątek zamknięty
kawa, moja droga, kawa 😎
wątek zamknięty
niech i będzie kawa 😉 zawsze może być gorzka, ekwadorska, ale wciąż czekolada  😁
wątek zamknięty
Byleby tylko ta wasza kawo/czekolada nie ginęła na koniu tak jak cotton z Chocochip/Pink którego kolor można było określić na sraczkowaty i żaden inny i ZAWSZE na cokolwiek by się nie założyło to wręcz znikał 😂
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
23 września 2011 16:57
Demonowa, bo trzeba mieć taranta. Prawie białego 🙂
wątek zamknięty
emptyline to jest beznadziejny kolor na wszystko, ale na taranta już wogóle prawdziwa tragedia. Myśle że na taranty nadają sie jedynie mocne, żywe kolory 🙂
wątek zamknięty
equi.dream myślę, że będzie fajnie pasować - tylko na bułankach i siwkach wyglądałby cienko moim zdaniem jest prześliczny. na prześwietlonym zdjęciu wszystko wygląda kiepsko, ale zaręczam Ci że jest naprawde miodowo - złoty.
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
23 września 2011 18:34
mam fotki euro-starowego petrola.niestety zdjecia nie oddaja koloru nic, a nic.Wyszedl na nich jak ten ostatni petrol eskadrona(cotton).w rzeczywistosci jest taki jak na zdjeciach katalogowych  💘
wątek zamknięty
a ma ktoś porównanie tego ESowego petrola, do petrola eskadrona ale tego starego?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.