Katharina - Bardzo przyjemnie patrzy się na ten obrazek. Z konia, który wyglądał czysto jak "chuchro" w dobrym stanie, ale bez mięśni i tłuszczyku w dobrej ilości. Powstało konisko z bardzo fajnym przodem. <3 Poprostu inny koń, zresztą w ruchu też są bardzo fajne zmiany. ; ) Gratuluję i życzę takich dalszych sukcesów z kuniorem!
To jest właśnie wpływ TRENINGU! Bo kobyła już na pierwszych zdjęciach wyglądała dobrze, niejedna osoba zadowoliłaby się takim stanem.
A Pariska dzięki pracy rtk jeszcze się rozrosła, z fit laseczki zrobiła się mięśniakiem (i jak ona angażuje zad! :emoty327🙂. A dam głowę, ze dalej będzie puchnąć! I tego rtk Wam życzę, i serdecznie gratuluję :kwiatek:
Dzięki raz jeszcze. Chciałam tylko zaznaczyć, że praca tak naprawdę nie moja, a forumowej Anki i wielu mi życzliwych ludzi. To im należą się gratulacje!
koń cały czas był w treningu, ale w tym okresie nastąpiła zmiana sposobu jazdy i żywienia. Tak naprawdę, to cały maj i czerwiec była taka, jak w kwietniu. Zaczęła się zmieniać od początku lipca.
Nigna, naprawdę nie widzisz zmiany? Ja tu widzę, dużą zmianę samym żywieniem spowdowaną wprawdzie, bo koń był po prostu zachudzony, ale widać też zmiany treningowe.