Przeglądam galerię, ale nadal nie jestem pewna - brillanty są takiej długości jak cottony czy krótsze ? Ostatni brillant jakiego miałam to ze starej kolekcji petrol i był dość mały (dobry pod siodło 16,5 na kuca) 🤔
może mój sie skurczył w praniu bo był strasznie mały 😉 a masz może zdjęcie pod siodłem cottona i brillanta to bym sobie porównała :kwiatek: ja mam siodło 17' ale ma dość długie tybinki
dziękuję :kwiatek: cotton wygląda jak u mnie, więc brillant nie powinien być za mały, mam nadzieję przynajmniej z tym, że czaprak jest uniesiony nad kłębem 😉
Milusia a który masz model? wstawiaj zdjęcie koniecznie, bo za mna chodzi ten gładki pikowany w kwadraty (jak tylko nie zbankrutuję na weterynarzu :icon_rolleyes🙂
Medziiik, milusia :kwiatek: :kwiatek: uwielbiam jakos ta kratke, taka delikatna i elegancka jest 😜
tulipan ten jeszcze zyje, udalo mi sie w ogloszeniach dorwac jeszcze w miare normalnym stanie. Ale jakosc jest zupelnie inna niz teraz eskadron ma 😕 pomyslec tylko ten czaprak ma 7 lat ! 😜