galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

Może Wy mi pomożecie.
Wiecie moze co to za eskadron ?
Dynamiciak Wszystkie fotki super  😀
Livia   ...z innego świata
15 września 2011 19:57
laura, idź z tym pytaniem lepiej do KRM 😉
+
No to ja jeszcze wygrzebałam komplet blassgrun  😀

Nada się?

edit. pomyłka
Dynamiciak, boskie.
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
16 września 2011 05:43
Dynamiciak bardzo fajne to ostatnie 🙂😉
czy Euro-star Stripe in występuje w wersji pony??
Pursat   Абсолют чистой крови
18 września 2011 08:55
Epikea, takie pytania to do końskiej rewii. 😉
czy Euro-star Stripe in występuje w wersji pony??

Tak.  😀 i tak wyglada pod 17" meredith

PS. dlaczego tej fotki nie ma w galerii  🤔

Cierpliwooooości, to nie jedyna fotka, której "nie ma".
To co się nadaje - wrzucone.
gniada w eskadron rosa z navy-rosa limitted

lub

gniady w aubergine + owijki jarpol bakłażan

siwy w aubergine

lub
Dramka widocznie Quanta uznała ze się nie nadaje. Bo szczerze najlepsza nie jest. Czaprak średnio widoczny i nie wykadrowane zdjęcie.
Dla mnie jest super 🤔
OK.
Trafiła się i pogoda i fotograf  :kwiatek: to i kilka fotek jest 🙂
Dzieciaki w Anky Navy
to tylko zdjęcie - relax 😉 A może trzeba poczekać do następnej kolejki wrzucania po prostu, tylko tyle?
Dramka widocznie Quanta uznała ze się nie nadaje. Bo szczerze najlepsza nie jest. Czaprak średnio widoczny i nie wykadrowane zdjęcie.

Ostatnio trafily do galerii o wiele gorsze. Dla mnie nadaje sie i stad moje zdziwienie  🤔
Pursat kurka no starałam się trafić w temat 😉

Dramka dzięki piękne! Dla mnie wygląda super 🙂 ja mam araba i niestety często standardy wyglądają na nim jak kontusze krzyżackie 😉 a, że teraz kupiłam siodło juniorskie to dumam, że taki pony size powinien byc idealny.

19 września 2011 12:25
Wielki grzech to nie jest, ale nie raz było już trąbione, że tu tylko wkleja się zdjęcia do galerii i ewentualnie dyskutuje nad ich jakością/obróbką/przydatnością itp. 😉
Pierwsze z linka.
Gniada w deepblue:

Mam jeszcze takie (nie wiem, może lepsze):

19 września 2011 17:28
Najładniejsze to w pierwszym linku. 🙂
Czy znajdzie sie moj stripe w galerii?  🙄
Dramka serio?? Aż tak ci zależy??
Jakby nie zalezalo to bym nie pytala.  🙄
Boze ale to są tylko zdjęcia.. poczekaj na Quantę, albo zrób lepsze... Toć się świat nie zawali... Wiem, że są gorsze zdjęcia, ale toć można się też do lepszych porównać. spójrz np na to:

ideał.
a skad mam wiedziec ze mam zrobic lepsza fotke jezeli nikt nie raczy napisac czy wstawi czy nie  🙄

NIKT czyli Quanta, która ma np. własne życie i nie będzie non stop siedzieć na revolcie i sprawdzać czy ktoś nie ma do niej przypadkiem pytania?? Napisz do niej pw, skoro tak ci się spieszy....
Dramko droga, a może czas zadać sobie pytanie, czy Ty aby nie masz za mało życia poza jednym, naprawdę na kolana nie powalającym, zdjęciem z czaprakiem? Heloooooł.... 🙂

A ty widac nie masz wlasnego zycia.

Jezeli nie ma czasu, niech nie zajmuje sie revolta.
zdjęcie Dramki jest przecież dobre, w miarę ostre i chyba spełnia wymogi do galerii...  🙄 są w niej 1000 razy gorsze zdjęcia,więc nie przesadzajcie już. Z resztą , może Quanta przez przypadek pominęła to zdjęcie,każdemu się może zdarzyć . :kwiatek:
A ty widac nie masz wlasnego zycia.

Jezeli nie ma czasu, niech nie zajmuje sie revolta.

tego tekstu nie ma już nawet po co komentować. Bo widać komu brakuje jakiegokolwiek wychowania.
Zakoncz lepiej juz  🚫
Dramka - ile ty masz lat ? Bo chyba nie 5  🤔 Skoro nie ma go w galerii to albo zostało odrzucone albo quanta je przez przypadek pominęła. Napisz PW i tyle, a nie dopominasz się tu jak mała dziewczynka. A ten tekst, że skoro nie ma czasu to niech nie zajmuje się re-voltą to już ewidentnie przegięcie. Powinniśmy byc jej wdzięczni, że stworzyła i prowadzi tak fajną galerię ...
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
19 września 2011 20:53
Dramka nie żartuj  🤔 Ty tyle siedzisz na rv i zachowanie masz  porównywalne do 12 letnich dziewczynek ( przepraszam  :kwiatek: ) Nie raz się czekam miesiąc aby Quanta zaktualizowała galerie, ale zawsze trafiają 🙂 przecież świat się nie zawali jak jedno foto zostanie pominięte bez komentarza , to znaczy że je Q. przeoczyła , zdarza się, normalne.

xxagaxx dzięki  :kwiatek:

Jak zwykle szałowe fotki, opisy bez zarzutu, życzę wszystkim takich fotek do galerii!

korzystając z okazji kolejna porcyjka 🙂

Komplet Anky Cognac

duże:  http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/0fc65fc4a471be16.html

Komplet Eskadron Fango

duże: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/24b022349eec4201.html

Brillant Auberiene + owijki Fango

duże: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6df727247968a59d.html

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się