Azbuka, fin merci :kwiatek: zdjęcie by juliadna 😍 W rzeczywistości owijki sky mają lekko zielonkawy odcień, taki jakby morski... W każdym razie nijak nie pasują co chłodnego błękitu, jakim jest iceblue... Cóż, będę szukać dalej. Chociaż na zdjęciach wygląda okej 🙂
Z nowej kolekcji jestem ciekawa apricotu, wygląda trochę jak copper... No i burgund wydaje się ciekawy. Szkoda, że na kasztana takie kolory odpadają 🙁
Fantazja, on jest taki kremowy lekko 🙂 w sklepie wyglądał na ciemniejszy. w świetle dziennym taki hmmm szampański? ale zdecydowanie jak się przyłoży białe owijki to widać różnice.
a mnie chilli się w ogóle nie podoba... ale to kwestia gustu. preferują czerwienie w stylu chilli eskadrona, scarlet red czy nowego burgundy 😍
kittajka, stripe navy-brandy jest cudowny! bardzo wam do pyska 🙂
ja licze ze ten es chili bedzie pasowal do fraka czerwonego animo bo ee no chili eskadrona tak srednio, a chce miec komplecik🙂 jak Sei masz jakis pomysl na komplet dla Poli to dawaj 🏇 a cremik cudny- pewnie w listiopadzie takze go upoluje pod ujezdzeniowke😀
Karla🙂, w takim zestawieniu frak i czaprak w takim odcieniu czerwieni na pewno bedziesz sie baaaardzo wyrozniac! Czerwonego fraku zazdroszcze - pieknie to wyglada!
wow Azbuka rewelacja! nowa kolekcja eskadrona- w zasadzie nie podchodzi mi nic, ten berry może być ciekawy, zawsze chciałam fuschie z bloom a one róznia sie chyba tylko lamówkami. zawiodły mnie troche derki ... za to przy esie (zwłaszcza petrolu) przepadłam ! 😜
Fantazja - czy Ty się na retiforum.de może udzielasz? Chodzi mi o to jak by ten czaprak: miał się do grey z maritim lub coriandera ? (w sensie czy np. mogłabyś zapytać czy ktoś takowe porównanie może na żywo ma czy coś 😉 )
Medziiik, nie, nie udzielam się tam, bo nie znam niemieckiego 🤣 wyszukuję tylko zdjęcia, bo sama ciekawa jestem nowej kolekcji a te zdjęcia to owijki moon (i na jednym i drugim zdjęciu)