Fin ja z kolei wczoraj mierzyłam owijki sky do czapraka iceblue mocca i jak dla mnie to zupełnie różne odcienie. Idealnie z kolei dopasowane są globale (i tańsze 😉 ) mój futrzak w iceblue mocca brillancie i dla odcienowego porównania: iceblue cotton
Idzie jesień, konie powoli zarastają, więc pytam: czym podszyte czapraki są najłatwiejsze do wyczyszczenia z końskiej sierści? Polar jest niezły, prawda?
ankers, haha, ale wyszło 😁 Chodziło mi o taki zwykły polar - sweterek, w którym często chodzę, i widzę jak się wszystko do niego przyczepia, a nie o siodłanie konia na słomę 😁
Ojej, przepraszam 😁. Jestem tak zmęczona, że nie powinnam w ogóle wypowiadać się na forum w tym stanie. Mam nadzieję, że Cię to nie uraziło, bo mogło to zabrzmieć nieprzyjemnie :kwiatek:
Ciągnąc temat polaru to faktycznie strzeliłam trochę w płot, bo z takiego "ludzkiego" polarku też ciężko zebrać sierść. Chyba, że ma się najtańszy polarek fouganzy - serdecznie polecam 😎
Nalle, nie nie mieli, ale oglądałam kiedyś te derki i jakościowo są rewelacyjne, nie ma porównania do innych firm, są z bardzo grubego, mięsistego polaru, eskadron wypada na ich tle naprawdę bardzo blado 🙂 tylko że cena oczywiście jest spora