fakt, ze ja mam mocno sciemniony kontrast i jasnosc, ale po rozjasnieniu monitora, dalej czarny. jesli to jest taki bardzo ciemny braz, to mi sie podoba z tym rozem. ale jesli taki jak na stronie mustanga, to z moim koniem sie zleje niestety 🙁
[quote author=juliadna link=topic=41891.msg1127544#msg1127544 date=1315690535] Na drugim ma mniej przestrzeni życiowej,a na pierwszym śmiesznie stoi... Nie wiem co wybrać mamy 2 do 2 🤔
Drugie śliczne 🙂 na pierwszym stoi podsiebnie i tak wygląda okropnie (koń). [/quote]
a ja właśnie uważam że pierwsze (i nie mam pojęcia skąd Ci sie wzięło że wygląda tam okropnie) a na drugim stoi z miną sieroty 😁
O ja cie jak mi miło :kwiatek: :kwiatek: Dzięki Laski 🙂😉 Nikt nie zauważył strasznie przyciętej grzywy 😡 z 4 dni temu mu obcięłam i się rozpłakałam , tragedia. I tak już odrasta 💘
A no to fajnie ja pewnie przyjadę z koleżanką startującą, bo my jednak na ujeżdżeniówkach to nie bardzo miałybyśmy czym się chwalić 😡 przepraszam za OT i juz koncze.
A do mnie doszedł Niciak lemon (Precelek :kwiatek: ) wraz z podkładkami, które idealnie pasują do cottona lemon 😁 i zielony cotton ze standardu. czekam jeszcze na resztę 😜
Pewnie już to ktoś zauważył ileś stron temu ale nowa kolekcja esadrona ta berry, cośtam, cośtam w zasadzie z małymi wyjątkami kopia chockochip pink... co mnie osobiście cieszy w sumie.