Rety... Po raz pierwszy w życiu wsiadłam dzisiaj w ostrogach. I dodatkowo dowiedziałam się jak bardzo jestem nieskoordynowana. 🙁
A ja od dzisiaj po zerowych kosztach, jestem posiadaczką bordowego długiego flecka, brokatowego zgrzebła, moich zgubionych kaloszy i składanej skrzyneczki na duperelki. 😀
Znajdźcie mi sposób na nocną nudę, dopada mnie w nocy dziwna energia(?), już biegałam po dworze, odrobiłam lekcje i przeleciałam X twarzy na chatroulette... A w ciągu dnia nie chce mi się dosłownie nic 🙄
Alabamka, wow! Mi w dzień też się nic nie chce, w nocy zresztą też ;D.
Mamuniu, jak nudno. 🙄
Trza lekcje chyba zaczac robic.
No dokładnie... ale ja najpierw do mojego konia jadę i do wrony 😎 sąsiedzi już się ze mnie śmieją, że mam szczęście (ponad rok temu hodowałam małego zajączka w domu) ale sami palcem nie kiwnęli, a wiedzieli, że wrona połamana na trawie leży 🙄 miło...
No to sa po prostu typowi ludzie. 🤔
Pozdrow moja noge i po powrocie zdaj relacje jak tam wrona! 🏇
Lubię uczucie, kiedy jestem w domu o 11 i mam cały dzień wolny! 😀 Byłyśmy sobie o 8 w terenie, po powrocie chwilę popracowałyśmy na placu. Konie chodził fajnie, pogoda super, cicho i spokojnie. Zdecydowanie lubię ten dzień. 🙂
odrabiam lekcje o_0
muszę dziś pojeździć konia 🤔
A ja mam dziś zły dzień 😕 😵
Arroch czekam na relacje ! 😉
niemiłek co taka krzywa mina?
A ja idę do koleżanki uczyć się. 😁 Nie, serio musimy się pouczyć, mam nadzieję, że wyjdzie. 😀
Spałam wczoraj łącznie 15 godzin. 😵
mils jazda nie sprawia mi już przyjemności bo kolano strasznie doskwiera 🙁
Mam dzis faze na Myslovitz. 🏇
Buahahah.
Nie chce jutro szkoly. Minal raptem tydzien roku szkolnego a ja juz mam dosc. 🤔
Krupnik. możesz być dumna z twojej nogi :] wygląda z dnia na dzień coraz lepiej i mimo codziennego wychodzenia na myjkę dalej jest niekulawa 😜 o wronie dowiedziałam się tyle, że poza złamaniem obu nóżek jest z nią wszystko ok, je i dziobie jak normalny ptak 😉
O, fajno fajno! 💃
Poprawilas mi humor. 😅
Oj coś kącik podupada. Żeby w weekend tak mało postów? 😉
madmaddie lubie to! 😀
Boże, ja nie chcę do szkoły. Te 5 dni roboczych było okropne a co dopiero następne jakie długie będą. 😕
Alabamka z oczu prawie tacy sami 😁
Nie ma jak to nauka na kacu 💃
Ktoś z mazowieckiego był dziś na festynie w Kampinosie? 👀
Małolat z okolic Kampinosu nic nie wiedział 🙁
Ja z drugiego końca miasta bo rembertów ale tez nie wiedziałam 😁 Anderia, trzeba było pytać kto będzie i tą delikatną aluzją sprowokować nas do przyjazdu 🤬 Chociaż ja i tak bym nie mogła bo miałam gości 😎
Kiedy ja się dopiero dziś rano o tym dowiedziałam, a cały dzień spędziłam na rowerach, więc na volcie jestem dopiero teraz 😉
W sumie, i tak bym nie miała jak pojechać, bo dla mnie to wyprawa na cały dzień ze względu na nieciekawy dojazd
Nie ma to jak zmuszać się pół dnia do nauki a i tak nie robić nic 🙄 mam maturę w tym roku, a ograniczam się do minimalnej nauki 😵 powodzenia 😵
Ale za to mam wykąpanego konia, posprzątany pokój i wstawione pranie 😁
ja cały dzień zajęta byłam lekcjami 🤔wirek: teraz chyba wezmę się za gitarę! Tak bardzo chciałabym nauczyć się grać, ale nie mam czasu 🙁