Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

hszonszcz   wredny hszonszcz.
06 września 2011 17:39
Szukacie wszędzie błędu jak jakieś popieprzone. Rozumiem, są tu niektóre kwiatki warte uwagi, ale te co ostatnio wklejacie to jest kapota.
😂 nie mogę z tego! Jak dla mnie takie zwroty same w sobie są niezłymi kwiatkami. Na poziomie 👍

pardon za offa

Mary Army,  👍
wątek zamknięty
Facella   Dawna re-volto wróć!
06 września 2011 17:46
trot, czy wg Ciebie wytok + kantar to nie jest kwiatek? bo skoro ma być "naturalnie" to chyba się powinno z wytoku zrezygnować... zwłaszcza w przypadku, gdy nic nie daje, bo wodze są ze sznurka  😁

Mary Army  🙇 🙇
wątek zamknięty
wątek zamknięty
MASAKRA 😵
Więcej nie skomentuję... 😲
wątek zamknięty
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
07 września 2011 19:30
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
07 września 2011 19:34
wyimmaginowana, drugie to chyba lykawka 🙂
wątek zamknięty
subaru ciacho  🍴
wątek zamknięty
wyimmaginowana-zdjęcia zostały już skasowane 

http://www.pudelek.pl/artykul/34903/3_latka_przebrana_za_prostytutke_wideo/  to już jakaś plaga
wątek zamknięty
hszonszcz   wredny hszonszcz.
08 września 2011 16:17
wątek zamknięty
Chyba po tym jak ją zjechałam  🥂
wątek zamknięty
A co tam było na tych zdjeciach ? Ma ktoś może linki do samych zdjec ? 😀
wątek zamknięty
Frania ty ją zjechałaś i usunęła  😀iabeł:,a ja napisałam do niej z radą,żeby chociaż kupiła temu koniowi nowe wędzidło to i nawet mój komentarz zaakceptowała  🤣.
wątek zamknięty
na jednym zdjęciu było wędzidło przeciągnięte aż do połowy i podpis, że wędzidło jest trochę na dużo i trzeba kupić ślinianki + niedopasowane siodło, na drugim niedopasowane siodło + pozawoijany ręcznika zamiast czapraka. Było jeszcze jedno na którym był młody ko z wędzidłem tak luźnym, że wisiało i dotykało przednich zębów, wiszące podgardle, niedopasowane siodło + opis zajeżdżania tego konia, który mnie wkurzył  😤

akselka jak takiej nie zjechać jak jeszcze się kłóci  😵 Chciałam być grzeczniejsza, ale jak zobaczyłam to zdjęcie z młodym koniem nie wytrzymałam
wątek zamknięty
W sumie to Ci się nie dziwię 😉.
Było jeszcze coś takiego w jednej z notek tej dziewczyny,że ten koń najlepszy jest do pozowania na zdjęciach i,że musi się umówić na sesję zdjęciową  🙄
wątek zamknięty
http://www.photoblog.pl/zadymciia/102676016/zosiia.html

to co ma na pysku to łańcuch czy niedowidzę ?
wątek zamknięty
To nie jest łańcuszek. To jest łańcuch  🙄
wątek zamknięty
O ja współczuje temu konikowi 😵

http://www.photoblog.pl/zadymciia/101577730/piekna.html  a widzieliście to 🤔
wątek zamknięty
wyimmaginowana   🤔

Może i nie taki wielki kwiatek ale nie jestem zwolenniczką skakania przez "gałązki".  🙄
wątek zamknięty
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
08 września 2011 21:43
dereszowaa, my w terenie skakaliśmy przez krzaki i przez małe, zwalone drzewka wyglądające podobnie jak te "gałązki" z linku. Skoro w terenie skacze się przez takie przeszkody to dlaczego przy braku sprzętu nie wykorzystać ich na maneżu?
wątek zamknięty
Sama nie wiem.  😜 
wątek zamknięty
Nigna   Warto mieć marzenia...
09 września 2011 07:05
Mi sie wydaje że koniowi ciężko dobrze do takich pierdółek wymierzyć , przygotować sie i wgl skoczyć  bo ciężko je dostrzec : D  Takie niskie to jeszcze spoko ale wyobraźcie sobie że ktoś tak skacze 1.20 😀  Jakoś nie wyobrażam sobie tego : D
wątek zamknięty
To nie jest łańcuszek. To jest łańcuch  🙄

poważnie ?  🙄 przecież napisałam czy to łańcuch
W każdym razie i tak nie rozumiem jego zastosowania 😉
wątek zamknięty
Facella   Dawna re-volto wróć!
09 września 2011 16:17
pod drugim zdjęciem był komentarz, że koń nie mając łańcucha na pysku zrywał się i uciekał w drut kolczasty  👀
wątek zamknięty
wątek zamknięty
abiciezwabi spokojnie  :kwiatek: Przepraszam cię bardzo, nie umiem czytać, przeczytałam łańcuszek, a łańcuszek kojarzy i się z taki delikatnym od uwiązu 😉 Faktycznie dziwnie wyszło i niefajnie to za brzmiało,po prostu ta dziewczyna z fbl przegina.
wątek zamknięty
wątek zamknięty
wyimmaginowana- wow nieźle, pewnie koń już w kwiecie wieku był.
Ogólnie współczuje czesać tak długa grzywę i ogon, a je pielęgnować 👍
wątek zamknięty
Nigna   Warto mieć marzenia...
09 września 2011 22:03
Wygląda niesamowicie ale ... przecież ten koń nie mógł sie normalnie bez zaplecionych i związanych ogona i grzywy ruszać. Kalectwo jak dla mnie
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
09 września 2011 22:11
Naciau ta dziewczyna jest też na forum i w którymś wątku pisała, że nie używa kasku, "bo ma za duży", albo "widziała kiedyś jak przy upadku daszek tak pękł, że poranił komuś twarz i się zraziła"... Gratuluję inteligencji. Ona ma 15 lat, czyli tyle co ja. Mnie samej się co prawda nie zdarza tak wsiadać, ale w moim środowisku osobę w tym wieku, która wsiada z gołą głową, zawsze ktoś upomina, ale najwidoczniej u niej w stajni panuje pełna samowolka i "małolaty, róbta co chceta". Szok, że pozwalają jej na to zwłaszcza przy takich skokach! W ogóle jej rodzice o tym wiedzą? No chyba lepiej pofatygować się i jeśli ten kask, który ma jest rzeczywiście za duży, to wymienić go na mniejszy, koszt na pewno niższy niż dożywotnia rehabilitacja...
wątek zamknięty
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
09 września 2011 22:14
A ja nie z kwiatkiem a z pytaniem. http://www.photoblog.pl/sasqachartfactory/103102831 Po co żel pod pas do lonżowania?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.