Nie mam talii, jestem prosta jak decha. Dlatego kupuje bryczesy bez wcięcia w talii. 😉
No właśnie - masz talię - najwyżej bez wcięcia 🙂
(na wszelki wypadek info, że to takie luźne żarciki, jako OT 🙂😉
Kupiłam bryczesy jeansowe HKM.Obawiałam sie jakosci, wykonania i tego czy beda wygodne, bo moj tyłek przywykł do euro-starow i pikeurow 😁
Ale miło się zaskoczyłam-bryczesy są wygodne, fajnie sie układają(tylko wychudłam mocno, zwykle rozm 38 był dobry, a teraz bryczki na 176cm sa za luźne 😵, ale nadrobię prawdopodobnie zimą :hihi🙂 no i są piękne 😍 Ciemny jeans i jasny lej, w kolorze naturalnej skóry. Zobaczymy jak z wytrzymałością za jakiś czas.
HKM są fajne, wytrzymałe,ale jak dla mnie mają jedną wadę- rozciągają się na dupie w trakcie uzytkowania.
Mi tak się stało i kilku osobom w stajni 🙁
Oooo! To coś dla mnie! Bo, nie wiedzieć czemu, doopsko mi rośnie zamiast maleć 👀
Ja mam białe Fair Play z pełnym lejem już z 4 lata. Kocham je 💘 są nadal w bdb stanie mimo ciorania na zawodach i hubertusach, wygodne i ładnie się dopasowują. Zbieram na kolejne tej firmy tyle że do codziennego użytku 😍
milusiu, pokażesz/podlinkujesz? :kwiatek:
Czy w Polsce można gdzieś kupić bryczesy firmy CRW? 👀
olek-
http://www.galopada.pl/sklep/product_info.php?manufacturers_id=1&products_id=14729ja zamawialam z pasi-konika 😉
jak mi sie uda to zrobie fotki na mnie, ale to pewnie jutro jak bede miala aparat 😉
edit
to te z jasnym lejem, na górnej fotce 😉
milusia :kwiatek:
Szkoda tylko, że mają kieszenie 🙁 Szukam jeansowych, bez kieszeni na tyłku.. Możecie coś polecić? :kwiatek:
Mam jeansowe Pikeura bez kieszeni na tyłku, z wysokim stanem. Bardzo dobra rzecz.
olek Pikeur candela jeansowe nie posiadaja kieszeni z tylu 😎
Są te Pikeury u nas do dostania w jakiejś normalnej cenie? :kwiatek:
Podobają mi się, bardzo bym rzekła. No i do tego nie uznaję innych bryczesów jak Pikeur 😉
edit:
U nas to wydatek rzędu +/- 700 zł, a chyba wolałabym jakiś tańszy odpowiednik-chętnie też od Pikeura. Dramko, ty się orientujesz. Nie przychodzi Ci nic na myśl?
Niestety nie ma tanszego odpowiednika 🙁
Posiadam candela (nie jeansowe) z micro i jestem zakochana.
Te, o których pisałam, to właśnie candela. Jedyny mankament o którym warto napisać, to mało standardowa rozmiarówka w przypadku jeansowego modelu - wypadają dość duże.
Czy można prosić o pomoc w wybraniu bryczesów ?
Poszukuję ciemnych FAJNYCH 😎 z pełnym lejem który faktycznie działa a nie tylko wygląda. Odpada wysoki stan.
Szukam i kurcze dostaje oczopląsu. nie znam nazw modeli i w związku z tym też cen. Np. Pikeur Arissa ? Co to jest ? Widzę przecenę z 899 na 499 ? Ktoś mi wyjaśni i doradzi ? Wytłumaczy dlaczego w jednej firmie mają taką rozbieżność cenową w swojej kolekcji ?
Kermit, mam Pikeur Arissa i jestem w nich zakochana. Porównanie mam z Luganami, które są fajne, z Cavallo Champion, które też są fajne, a le Arissa są obłedne. Co prawda żadne z posiadanych przeze mnie spodni nie mają leja który lepi mnie do siodła, a szkoda 😉, ale Arissa są z takiego opinającego mnie materiału, optycznie wyszczuplają i mają taki minimalny połysk. Niesamowicie wygodne w noszeniu. A cena nie wiem czemu kosmiczna, ale skoro ktoś przecenił je na 499 widocznie w rzeczywistości są jeszcze mnie warte.
Ja mam od Dramki :kwiatek:
Kermit- fajne biodrówki to pikeur cindy szczególnie dla lasek z kobiecą figurą.
Kermit -fajne biodrówki w sympatycznej cenie i rewelacyjnej jakości ma Parkur. Bryczesy nie do zdarcia 😁 , a jakość porównywalna do Pikeura. Ja kupuje w Arcusie w Olsztynie, prowadzą także sprzedaż internetową 😀.
http://arcus-konie.pl/je/bryczesy/parkur/bryczesy-parkur-255-damskie-pelny-lej.htmlhttp://arcus-konie.pl/je/bryczesy/bryczesy-parkur-255-damskie-krotki-lej.html Tutaj ciemnoszare (antracytowe)
A tak parkury są świetne. znam osbiście producentów i mam też okazję na bieżąco macać coraz to nowe modele i są coraz lepsze. leje, materiał, kroje. A jakie kolory cudne. W tym roku mieli w młodzieżowych takie miętowe z szarym lejem - przepiękne!
kotbury - A wiesz może gdzie te cuda można obejrzeć? Przydałby się jakiś katalog lub wzornik 😀.W Arcusie mają sporo , ale nie wszystko a właśnie szykuje się do zakupu nowych, Strony internetowej Parkura też nie znalazłam 🙁.
Nie ma i oni nie mają parcia na to bo x razy więcje sprzedają tych spodni do szwecji, holandii i do USA. tam te produkty sa b., cenione.
Daj linka do tego co znalazłaś to lookne i ci sfotografuję ze sklepu resztę i zapytam co można robić na zamówienie.
kotbury - no ja w Arcusie w Olsztynie kupuje, najczęściej te
http://arcus-konie.pl/je/bryczesy/bryczesy-parkur-255-damskie-krotki-lej.html Chciałabym jeszcze wiedzieć które modele są w tym kroju (biodrówek), bo przymierzam się do zamówienia.
Będę wdzięczna za każde info :kwiatek:
A co powiecie na takie 😁
zdjęcie ze strony
http://refform.pl/lateks-legginsy-bryczesy-bryczesy-standard-p-2193.html
pogrubiają w udach...lipa 😁
Nie ma i oni nie mają parcia na to bo x razy więcje sprzedają tych spodni do szwecji, holandii i do USA. tam te produkty sa b., cenione.
Daj linka do tego co znalazłaś to lookne i ci sfotografuję ze sklepu resztę i zapytam co można robić na zamówienie.
Praktycznie wszystko - krój można wybrać, kolorystykę, detale.
Kolezanka kupilam parkury i wrocila do pikeur 😎
Na szczęście nie każdy zmuszony jest deklarować wierność jednemu producentowi bryczesów.
(pewnie dlatego, że nie każdy nimi handluje... 😎 )
Nalle, ale gdzie tak można zamówić? Dawaj namiary 😉. Może być na pv.