mała mi, fajny top 🙂 też się nad tymi butami zastanawiałam tylko że w brązie i jakoś tak wyglądał na tandetnie zrobione, jakby miały się zaraz rozpaść.
a oprócz tego: - podręczniki do szkoły - zeszyty - spodnie Stradivarius 😍 - miliony kaw w Starbucksie. kto wymyślił 2, DWA sklepy w jednej galerii w której bywam 5 razy w tygodniu ?!
ada, jak to buty z hm.. ale miła cena a ja chodzę od dłuższego czasu za takimi i nigdzie ładnych nie mogłam znaleźć. a też nie powiem baardzo korzystnie wyglądają na nodze
A ja po wielu parach spodni Stradivariusa muszę stwierdzić, że kolorowe robią się szybciutko wyblakłe. Czarne robią się szare/granatowe itp. W sumie to jedne czarne to 3 prań nie wytrzymały i teraz nadają się tylko " do stajni". Dodam,że wszystko piorę zawsze zgodnie z zaleceniami z metki 😉
W tym tygodniu trochę poszalałam 🙂 płyta cd jednego z ulubionych zespołów sezony 1-2 How I Met Your Mother na dvd sezony 1-3 The Big Bang Theory na dvd pajączek na krzywy kręgosłup 🤣 guma/taśma do ćwiczeń fitness