kącik skoków

christine   zawodnikowanie reaktywacja. on the go.
01 września 2011 19:47
23-25.09 w Lacku. sa nawet propozycje juz na swieciekoni.
christine Moze to nie taki zly pomysl  😉 W sumie to na ogierze jezdze codziennie, ale nigdy na nim nie startowalam..jest mniej ambitny od dramki
jakby ktoś jeszcze nie wiedział a się szykował, to Poczernin jest ODWOŁANY
Ooo szkoda, mam tak blisko...

Jedzie ktoś w tą niedzielę do Jabłonnej?
Agaleon masz jeszcze jakies fotki ze Starogardu ??
Dzionka ja  🙂
Powodzenia  😅 Bedzie karp  😀
Happiowa, oo, fajnie 😀 Co jedziesz? Ja LL dwa razy 🙂
GusiaChi moje czy innych ?
Powodzenia  hurra! Bedzie karp  duży uśmiech
Nie dziękujemy 😉 Ja tam karpia nie lubię, myślę, że będzie to atrakcja dla panów 😁

Dzionka prawdopodobnie pojadę te 50/60 i później L i P, z tym że to zależy od podłoża. Jak będzie twardo/bagno czy coś w tym stylu to tylko L. Trzeba się jakoś zgadać to mogę Ci zdjęcia porobić jak będę miała chwilkę  👀
Happiowa, ale to można 3 konkursy pojechać jadąc P? Dziwne. Ja jednak jadę jeszcze ten konkurs 70cm, więc można na mnie polować od rana 😀 Dawaj na PW zdjęcie konia i najlepiej czapraka 😀 żebym cię znalazła łatwo. Ja biorę rodziców z aparatem, ale takim kiepawym...
Dzionka bo ja na dwóch koniach jadę 😉 i to 70 też pewnie pojadę 😉 już Cię zlokalizowałam na listach  🏇
Dramka widzę, że też jedziecie 😀
Happiowa - a co to drugiego konia masz? coś nowego, młodego? 🙂
gdzie tam 😉 wyjazd do Moniki w ramach przygotowań do odznaki zakończył się tym, że jadę na jej koniu skoki  😉
aaaa 🙂 a u kogo byłaś? jaka Monika?
ostatnio Ci opowiadałam 😉 a Ty będziesz?
Dzionka bo ja na dwóch koniach jadę 😉 i to 70 też pewnie pojadę 😉 już Cię zlokalizowałam na listach  🏇
Dramka widzę, że też jedziecie 😀

Nie jedziemy, zglosilam sie zanim wiedzialam ze bedziemy jechali na chrzest. Dlaczego na happy boy nie robisz oznaki?  🤔
bo egzaminy kolidowały z zawodami...a jednak na zawodach bardziej mi zależy.
Bischa   TAFC Polska :)
03 września 2011 17:16
A co jest w Jabłonnej i gdzie? Może bym się towarzysko wybrała?
Dzionka, tak swoją drogą nie szłaś wczoraj z koleżanką i rowerem Żwirki i Wigury? 😁
Bischa, są zawody regionalne z górą sponsorów i wszelkimi atrakcjami dla publiczności, typu policja konna i takie tam. I nie, nie wywiało mnie wczoraj tak daleko od domu 🙂
no i już wcześniej wspomniany karp 😉 pewnie to będzie bardziej jak festyn...
Bischa   TAFC Polska :)
03 września 2011 17:24
A to jest jakoś w okolicach PAN-u? Czy na terenie? Kurcze mam ochotę się wybrać, ale na krótko bo w poniedziałek wyjeżdżam i masę rzeczy mam do zrobienia. O której się zaczynają?
Happiowa, jaki znów karp??
Bischa, na teranie PANu, zaczynają się o 9.
ma być ileś tam darmowych porcji karpia 😎
Happiowa - aaaaa, już wiem 😉
Ja chciałam jechać, ale tym razem nie jako zawodnik, a jako sędzia (bo koniu ma obiecane wolne) 🙂
Ale masa różnych rzeczy i nie dam rady 🙁 Może wpadnę towarzysko, ale to na jakieś 50%.

btw - mam zdjęcia z Zielonek sierpniowych (jeszcze nie oglądałam, ale robione przez chłopaka na "zamówienie" gazetki miejscowej) i mogę je udostępnić.
Ale nie pamiętam kto z voltowiczów startował i jak ubrane były konie 😀 Wiem tylko, że były Happiowa i Dramka i je raczej poznam na fotach - i pytanie czy chcecie te fotki?
Więc jeśli ktoś zainteresowany to zapraszam na priv.
chyba Brzask była jeszcze
majeczka   Galopem przez życie!
03 września 2011 20:12
ja się jutro też melduje w Jabłonnej
majeczka, wiem wiem, już cię wyhaczyłam na listach 🙂
Agaleon  innych 😀 np  konia AVATAR 😀 
A wie może któraś z was jak dojechać do tego pałacyku w jabłonnej?
Podobno jakiś autobus tam dojeżdża z żerania ale nie mam pojecia jaki...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się