kącik skoków

Ostatnimi czasy to Hipodrom jest jednym wielkim absurdem. Mogliby spisać swoje działania ku przestrodze "Jak nie prowadzić dużego ośrodka jeździeckiego".

rozumiem,że nie ma przeszkód,by słynne środowe parkury treningowe się odbywały?
Haha... fakt. Ostatnio była ponoc jakas awantura, bo ktos tam sie zgłosił na ów parkur treningowy a tu figa, nie ma przeszkód. Dokładnie wiedzieli kiedy łaskawie zezwolic na korzystanie z kwarcu. Jak parkur związkowy został wystawiony na sprzedaż.
Moon   #kulistyzajebisty
18 sierpnia 2011 14:16
Generalnie oferta z parkurami na nowym placu jest póki co zawieszona do odwołania.

Dokładnie wiedzieli kiedy łaskawie zezwolic na korzystanie z kwarcu. Jak parkur związkowy został wystawiony na sprzedaż.
Klami, wszyscy już wiemy, jak bardzo nie lubisz hipo, ale powiedz: jaki mieliby w tym interes? Wydaje mi się, że raczej chcieli zarobić i naprawdę dawać te przeszkody z parkurmajstrem, ba, kilka takich treningów się nawet odbyło z tego co słyszałam, więc chętni byli=była kasa. Po co takie teksty?
Po co takie teksty ? Ponieważ bedąc na kilku spotkaniach w związku z rewitalizacją hipodromu można dostrzec dziwna prawidłowość. Oni bardzo chca i sie starają, ale wszystko jakos zawsze jest przeciwko nim i im w oczy wieje... wiec niewiele z tego wychodzi.

A tak marginesie. To nie jest tak, że "nie lubie hipo". Nie lubie obecnego zarządu i tego co robią z tym ośrodkiem o niemałym potencjale.
Chyba niewiele brakuje żeby stracili środki unijne, a wtedy to dopiero bedzie problem.... jak zostaną z rozgrzebaną rewitalizacja bez kasy.
Wkurza mnie to co sie dzieje z tym ośrodkiem. Miejscem o bogatej historii, z na prawde ogromnym potencjałem.
Jakos Kwidzyn po okresie stagnacji teraz odzywa, rozbudowuje itd. Tylko, że ktoś sie za to na prawde wziął i wie jak to zrobić.
jak każdy inny...
Moim zdaniem Klami ma racje. Ale to nie chyba ten wątek żeby się tu rozwijać co do Hipo 😉
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
21 sierpnia 2011 16:10
kto do kuzni? my bedziemy tylko w niedziele🙂
Ktoś mnie widział dzisiaj w KJK Szary  👀
Byłam na rozprężalni od 8, do połowy GP - zbierałam kupy  😁
Czarna koszulka, dżinsy i zielona grzywka na głowie  😉

Jeśli chodzi o organizację zawodów, to przyznam, że w życiu nie byłam na takich wielkich zawodach, bo na ujeżdżeniówkach raczej nie ma po 60 przejazdów w jednej klasie  😉 Ale widziałam, że wszystko przebiega sprawnie, dobra komunikacja miedzy obsługą, więc patrząc z boku zastrzeżeń nie zauważyłam.
To mało widziałaś, w 2005/06 w Jarużynie startowało po 75 koni w LL,  i L, w P i N 40/50, w C nie pamiętam, bo nigdy nie dotrwałam. Po 60 przejazdów w zawodach ZO, to norma. 😉
Tak tak, domyślam się. Bywam tylko na ZR (noo i raz byłam w Radzionkowie), a sama startowałam tylko w szałowej kl.P, więc dla mnie takie zawody to ogrooom 😉 I  w ogóle, adrenalinę aż czuć, jak ludzie takie wagoniki sadzą..
A w 2005/2006 to jeździłam 'za stodołą'  😁
kucylda z niedzielnych zawodziszków  😉

Ktoś   Dum pugnas, victor es...
23 sierpnia 2011 10:55
to ja też.. w końcu tak rzadko mam zdjęcia 😉
jeszcze z Młynskiej Strugi - są autorstwa forumowej savoir i Bogdana i oczywiście Honoraty

no i jeszcze raz wielkie dzięki dla mojej dorgie Zakały-Poni,za uratowanie mnie owijkami 😉 już mam swoje :kwiatek:
w związku z odwołanym CNC w Kwidzynie,jadę do Stada,kogo oprócz zakały spotkam?
👀
to ja tez 💃
siwe

gniade
23 sierpnia 2011 12:56
ciekawska, skąd to? bo to nie Zagórów  👀
no niestety w Zagorowie nie startowalam 😕
to z tej niedzieli w Dziembowku (Profil Pila organizowal)

23 sierpnia 2011 13:23
ty też nie? 🙁

fajne te Twoje szkapy 🙂
nie 😕 ale bylam na miejscu, obczailam Ponie i jej lawiranckiego Lawiranta 😉

Twoje kunie tez sa super, te mlode jakie fajne Ci rosnie  😉

23 sierpnia 2011 13:40
ano,ano,ale Młoda to w sumie wrotka jest 😉
no to jeszcze Etiudka - skoro już ją wywołałaś (ze Świata Koni, forumowej savoir
ciekawska a co to za buty? Bardzo ładnie wyglądają 🙂
dziekuje🙂 to sa oficerki Cavallo
ale buty Ktoski tez mi sie podobaja
ciekawska, co to za koń ten gniady? Strasznie przypomina mi og. Neo, ale ostatni raz widziałam go i jeździłam z 6 lat temu, więc nie jestem pewna😉
oczywiscie, ze Neo 😉
Super go znów widzieć chociaż na zdjęciu. Bardzo lubiłam tego konia i świetnie mi się na nim jeździło.
tez go bardzo lubie. w jezdzie, w obcowaniu. bardzo kochany kon. duzo mnie nauczyl, pomogl i dalej pomaga w moich wyczynach skokowych 😉
Ponia   Szefowa forever.
23 sierpnia 2011 19:48
ciekawska o Ty niedobra babo! byłaś w Zagórowie i nie przyszłaś!! pfffffffff 🤬  a ja się zastanawiałam czemu Cię nie ma 🙁.

nie mam prawie  żadnych zdjęć z Zagórowa 🙁 ale za to mam Małą czarną  🏇, która w Stadzie zaliczy debiut w P 😉
Możecie polecić jakiegoś sensownego trenera, który za trening z dojazdem (Sulejówek) bierze mniej niż 100zł? Czy te dwie rzeczy raczej się wykluczają?😉
Con Contador

Ares

Mistrzostwa Warszawy i Mazowsza beda w Łącku  💃 Jak zbiore do kupy Dramke pojade, jak nie wezme ogiera  🤔

Mam fotke z Zielonek  😎
christine   zawodnikowanie reaktywacja. on the go.
01 września 2011 19:32
wez oba bo co sie zastanawiac 😉 chyba ze malzonek bedzie rowniez chetny.

ja moze odpale cos na Lack, ale potrzeba mi drugiego konia starczego niz lat 5, bo moj podstawowy to sie nadaje narazie tylko na podporke 😁
a kiedy mają być?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się