ostatnio nawet te,które kiedys zapinałam na wdechu mi zjeżdżają,więc już zapomniałam jak to jest 🙁 😉
hehe to zazdroszcze - ja ze swoim wzrostem i budowa powinnam nosic 36, ale niestety moje kobiece kraglosci nie chca sie ulotnic i juz sie z nimi pogodzilam niestety. Ciagle sobie mowie, ze kiedys schudne, ale to kiedys jakos nie moze nastapic :P:P
czy ktoś orientuje się jak sięma rozmiarówka eurostarów (te nowsze modele) do pikeurów?
pikeury wszystkie noszą 38: mondega i lugana i są idealne
eurostary posiadam hunter mixy i jest to rozmiar 40,są lekko za duże ale bez przesady.
Zastanawiam się teraz czy 38 eurostara jest takie jak 38 pikeura czy ciut mniejsze? 👀 :kwiatek:
Moim zdaniem są podobne, choć Pikeury mają bardziej kobiecy krój - szersze w biodrach w porównaniu do ES które świetnie pasują na kogoś kto nie ma tyłka ani bioder jak ja 😉
Mam 34 ES i są idealne, a 36 Pikeura były za duże...
Precelek euro-star 38 :kwiatek:
Dziewczyny nosze pikeur 38 i mogę dla was służyć jako model 😉
potrzebuję małej rady.
poszukuję bryczesów białych z pełnym lejem i z wysokim stanem - ważne żeby było bardzo wysokie bo to pod frak ujeżdżeniowy jaskółka.
szukam czegoś w przystępnej cenie do ok 250zł mniej więcej.
czy wiecie jakie firmy robią takie bryczesy, gdzie tego szukać?
Ola może:
http://www.tundra.pl/catalog/product_info.php/manufacturers_id/18/products_id/588 ?
Ja je chciałam ale znalazłam tego typu cavallo używane za chyba 40zł i sa super 😀
dzięki wielkie za radę, będę szukać gdzieś w necie, może akurat mi się trafi coś na allegro, a jak nie to sobie zamówię z któregoś sklepu internetowego 🙂
Dramka Perlica dzięki!!!
czy ktoś widział te EUROSTARY Lorena w cenie niższej niż sklepowe 600zł? 🙁 600zł za nie nie dam a strasznie mi się podobają
nie ogarniam trochę tych modeli Lea to te z krótkim lejem, Lorena to te z długim?
chodzi mi o wersję z diamencikami szare lub czarne rozmiar 38/40
może komuś rzuciły się gdzieś w oczy? 👀 :kwiatek:
http://www.ooteman.nl/media/foto_1346_EurostarLorenaSwarovskizwartZijkantNJ2010Logo(1.jpg[/img]
Dokladnie Lea z krotkim materialowym, Lorena z dlugim 😉
te z diamencikami to Lorena Swarovski 😎
A ja szukam bryczesów dziecięcych na 14 lat i nic. 😵
Czy dziecięca 14 ma jakiegos odmiennika w rozmiarach damskich?? 😡 😡
Ja znów się pojawiam. Tym razem chciałabym Was prosić o radę. Szukam dobrych, w miarę przystępnej cenie bryczesów w wyglądzie podobne do jeansów 🙂 Mam nadzieje, że rozumiecie o co chodzi 🙂 Z góry dzięki 🙂😉))
Te, wydają się być fajne, i nie są zbyt drogie 🙂
http://www.horsemarket.pl/produkt/2373115/
Dzięki dramka szkoda że nigdzie ich nie ma 🙁 🙁
A ja szukam bryczesów dziecięcych na 14 lat i nic. 😵
Czy dziecięca 14 ma jakiegos odmiennika w rozmiarach damskich?? 😡 😡
Decathlon lub mlodziezowe
Dziewczyny czy spotkałyście się z czymś takim. Jedne z bryczesów mam już ponad rok, były! fajne, z pełnym lejem dobrze się układały. A teraz to już 2 jazda, gdy szef na leju łydkowym (czy jak to tam zwać :lol🙂 obciera kolano. Na obydwu nogach mam powycieraną skórę i rany. Nie mam pojęcia dlaczego te bryczesy obcierają skoro wcześniej wszystko było okej.
Cuban, nie zwalałabym na bryczesy - zmieniłaś ułożenie nogi, zaciskasz te nogi czy inna drobnostka i zaczęły obcierać. Mnie któregoś razu zaczęły obcierać moje najwygodniejsze bryczesy - jeansowe - okazało się, że zaczęłam kurczowo zaciskać kolana - trenerka przypilnowała przez 2 jazdy z ziemi prawidłowego dosiadu i problem zniknął.
a ja mam może głupie pytanie, ale po co jest wysoki stan w bryczesach?
Kaktus, żeby nogi wydawały się dłuższe? i talia była podkreślona? (niektóre kobiety mają talię 🙁) I jeszcze po to, żeby nie trzeba było nosić "strasznie długich" koszulek, takich które, żeby nie wyłaziły ze spodni (żeby nie świecić gołymi plecami), podwijają się pod pupę i mogą obcierać.
Ja wysoki stan w bryczesach uwielbiam zimą i jesienią- nie wieje po nerkach
szukam i szukam.. czy dobrze mi się wydaje że eurostary lorena swarovski są nie do dostania w PL? 🙁
Kaktus, przydaje się ujeżdżeniowcom do długich fraków, żeby koszula nie wystawała 😉
Dramka: Harry's Horse.
epk:I to jest właśnie chyba główna przyczyna (chociaż np w pon mnie obtarły, we wt już nie, w środę znowu). W takim razie trzeba popracować nad tym. I dobrze przynajmniej wyszedł kolejny błąd 🤣
dzieki dziewczyny, cale zycie kupowalam bryczesy w ciucholandach 😉
halo nie mam talii i nosze wysoki stan, bo lubie. Tak samo jak nie ktore wola z obnizonym stanem. To kwestia gustu.
Cuban Bryczesy/lej mogly sie skurczyc.
Dramka: Możliwe, że tak bo ostatnio przeszły chyba 3 prania naraz 😀. Mogę wstawić fotki jak wyglądają na nodze i gdzie obcierają.
Dramka, a ja mam talię i nosze wysoki stan bo lubię 🙂 (ty też masz talię - każdy ma 🙂😉