wlasnie wrocilam z zaprzegow w Boguslawicach i... Gajewniki wypadaja blado🙂
normalnie jestem zachwycona podejsciem wlascicieli do wielu rzeczy-oby tak dalej!
pomine komary i ose co mnie uzarla gdy sedziowalam w przeszkodzie nr 1 😁
Boguslawice rulezzzzz!!!!
bemyself, kontaktuj sie z gosciem z Gostynina, najlepsza opcja na zamiane i z wogóle cos sobie fajnego wybierzesz, zwłaszcza z on mial duzo ujezdzeniówek.
A jak sie z nim skontaktowac? bo mnie sie wydawalo kiedys ze ta ujezdzeniowka dobrze lezy, a tu zonk, wiec nie chcialabym drugi raz bledu popelniac 😵
Boguslawicom cos sie udalo lepiej od Gajewnik jesli o zaprzegi chodzi? prosze prosze, az mi trudno uwierzyc, ale skoro tak to zuper🙂
bemyself, napisałam ci PW.
udalo sie bardzo wiele jesli chodzi o zaprzegi 😎
teraz czekam na kolejne kroki i dyscypliny 😀
Szkoda, że ujeżdżenie nie wypaliło. W Łodzi mało jest takich imprez, a co dopiero w randze regionalnej.
trochę z innej beczki. czy w Łodzi / okolicach mogę dostać produkty Eggersmanna? Coś ktoś wie? Pliss pomóżcie
Podbijam
w sobotę zawody w Adamowie, a tu żadnych propozycji, godzin, konkursów czy telefonów.... ?
z tego co się orientuję to zawodów w Adamowie nie ma w ten weekend ale są w Janowicach 🙂
a co to w tych Janowicach i gdzie to?
no jak nie ma, miały być 20 .... 😵
Daszczykowa kiedys eggersmanna dystrybutowala w calkiem fajnych cenach. wpisz magda daszczyk w google i zadzwon zapytaj
a moze by tak ktos zadzwonil do Zajcewa? bo mnie powiedzial jakis czas temu ze na pewno są.
Magda już dawno się tym nie zajmuje...
Daszczykowa kiedys eggersmanna dystrybutowala w calkiem fajnych cenach. wpisz magda daszczyk w google i zadzwon zapytaj
jak powiedzialam kiedys. mozesz zapytac czy nie moze sciagnac, badz czy zna kogos kto moze. chyba w hippolandzie kiedys tez widzialam
w czasach gdy "zajmowała się" Eggersmannem kupowała go ode mnie, więc raczej nie ma szans by go ściągnęła.. kicha w naszym województwie 🙁
jakiś miesiąc temu moja koleżanka zamawiała od Magdy paszę, a ja zamawiałam ostatnio w GNL'u
jakiś miesiąc temu moja koleżanka zamawiała od Magdy paszę, a ja zamawiałam ostatnio w GNL'u
dzięki 🙂
sluchajcie jak to teraz wyglada w łkjcie? jezdzi tam ktos? jak tam jest jesli chodzi o pensjonat, jak ceny jak opieka jak ogólnie??
Z tego co słyszałam to jest tam teraz pan Bogdan z Kęblin, który się jak wiadomo bardzo dobrze opiekuje końmi więc opieka pewnie się poprawiła. Ale warunki no to pewnie jak zawsze te same 😉
a jak cena bo nie moge nigdzie znalezc? chodzi mi czy ktos tam konia wstawial badz trzyma i jest zadowolony badz nie? bo mnie tam bardzo dawno nie bylo, kiedys mialam awersję, nie wiem moze cos jest na lepsze?
Witam po długiej przerwie 🙂 (tym razem spowodowanej moją chorobą 🙁 )
Kejsa w jakich latach Ty stałaś z koniem u Zahorskiego? Pytam, bo ja już tak długo tam jestem, a "hotelowcy" się raczej nie zmienili ... Może zatem się znamy 🙂
I pytanie do wszystkich: potrzebuję trocin (ale nie tych paczkowanych, sklepowych, tylko normalnych, od stolarza). Wie ktoś skąd i od kogo brać?
W ŁKJ-cie cena wynosi 690 zł, było tak przynajmniej pół roku temu, hala ma nowe, lepsze podłoże. No a reszta się niestety nie zmienia 😉
Gniadoszka długo jestes u Andrzeja? Też kiedyś tam jeździłam...dość długo. Zresztą kupiłam konia od Asi (stał kiedyś w Grotnikach) 🙂
Gniadoszka - ja kiedyś brałam z tartaku w Ozorkowie - chyba się Bartek nazywa. Cena była symboliczna. Woziłam swoim autem, inaczej przewóz kosztowałby majątek w porównaniu z ceną trocin.
PS. co u Ciebie i Gniadego?
Gniadoszka-ja również brałam od okolicznych stolarzy, brałam Panoramę Firm i dzwoniłam. Adresów mozesz również poszukac w necie. Naprawdę niektórzy chętnie dają, zazwyczaj musisz sobie spakować i przewieźć.
Ma ktoś opinię na temat zawodów w Woli Kazubowej "Ranczo w Dolinie" ?
I ewentualnie z Łodzi ma ktoś miejsce dla kobyłki?
te towarzyskie to w tym roku leżą i kwiczą... 😵
zawody jak zawody , moze liche podloze
sa juz propozycje na 3 wrzesnia ?
tak regionalne i towarzyskie w Ranczu
i jednocześnie z Gajewnikami
a mozna wiedziec gdzie sa propozycje ? :kwiatek: