Mia jest z czego puchnąć 😀 z takiego wyglądem typowego rekreanta bezmięśniowca zrobił ci sie szport horse 😁 gratulacje 😉 klapcio89 prawde mówiąc nie widać żadnej spektakularnej różnocy/zmiany 👀 może jakieś drobne szczegóły
Demonowa sądzę że pomiędzy kwietniem 2009 a aktualnym zdjęciem jest ogromna różnica w jego wyglądzie. Z zabiedzonego nic nie robiącego wałacha zrobił się regularnie pracujący i dobrze wyglądający koń. No ale cóż może ja jestem ślepa 🤔 🤔
Demonowa, cieszę się, że coś tam widać :kwiatek:. Bo wiadomo, z bliska i jak się przebywa non stop to mało widać ale ostatnio usłyszałam pierwszy komentarz, że 'Ona to nawet całkiem ładna jest' i jakoś mnie tak natchnęło 🙂
Nie zapominajmy jednak, że jest to wątek "Kącik Puchnących z Dumy" a nie "Wpływ treningu na wygląd konia" 😉 Wg mnie klapcio ma z czego puchnąć bo koń wyładniał Mia świetna przemiana, cudnie teraz wygląda 😀
Dziś puchnę z dumy - moja juniorka 4 miesiące od pierwszego startu w L klasie wkkw,w zeszłym tygodniu zadebiutowała w CNC* w Racocie i ukończyła ją z jednym błędem w krosie i to na koniu,który też nigdy wcześniej tego nie robił:
wrotki Jestem pod dużym wrażeniem, na prawdę duży sukces, i zawodniczki, i trenera! fakt...z siebie też jestem dosyć zadowolony, ale to akurat nic nowego i dawno już nie jest powodem do wzruszeń 😉
[quote author=salto piccolo link=topic=4050.msg1126925#msg1126925 date=1315603472] wrotki Jestem pod dużym wrażeniem, na prawdę duży sukces, i zawodniczki, i trenera! fakt...z siebie też jestem dosyć zadowolony, ale to akurat nic nowego i dawno już nie jest powodem do wzruszeń 😉 [/quote]
Dziś puchnę z dumy - moja juniorka 4 miesiące od pierwszego startu w L klasie wkkw,w zeszłym tygodniu zadebiutowała w CNC* w Racocie i ukończyła ją z jednym błędem w krosie i to na koniu,który też nigdy wcześniej tego nie robił:
Krysiex213 :kwiatek: i proszę Sukces podczas MPMK w skokach był 4 w 6-latkach Wrocław-Partynice 2011 a w tym tygodniu w Zywcu pomógł swojej właścicielce i zawodniczce w zdobyciu srebra w MPJ Polski Południowej