Kącik Małolata...:D

ChCh Dziękujemy za pozdrowienia i  zdrowia życzymy ! :kwiatek: ( no przynajmniej ja  😡 )
Krupnik, Brathanki to folk?  👀
edit: Nie ma to jak znajomość gatunków muzycznych  😵 O funky mi chodziło  😡
Zyczymy, zyczymy.  😎
Bu, ja sie na zadnym funky nie znam.
ChCh ja również życzę zdrowia  :kwiatek:

padła chyba volta na pewien czas?
Tak padła, na facebooku wszyscy panikowaliśmy  🤣
Ja właśnie polskiego funky znaleźć nie mogę  🙁
Zaśpiewałabym Johnego Butlera, jak na człowieka kocham... ale nawet podkładu na 100% bym nie znalazła  🙁 No i musi być polskie  😫
robakt   Liczy się jutro.
24 sierpnia 2011 22:32
Za chwilę zabiję informatyków photobloga!  😤
Załadowałam zdjęcie, napisałam notkę, klinkęłam, żeby dodać, a oni mi, że teraz niedostępne!
Ale faza. Włączam jedną z piosenek proponowanych przez jutuba i tak od Grechuty przez Turnaua, Łzy, Libera, Sidneya Polaka, Afromental doszłam do Grubsona. A ile po drodze piosenek, których tyyyyle nie słuchałam. 😜
Aaaa, kącik zaraz na drugą stronę by spadł!

Ażeby post bez sensu nie był napiszę, że dziś wstałam po 12 😎 I na dodatek wkurzają mnie te głośne samoloty co na Air Show przylatują 👿
Siedzę własnie z farbą na włosach  😀
Zostało troche, nie chce ktoś ? Czerwona  😁
A mi się śnił dziś koszmar: dostałam ostrzeżenie na re-volcie! 😁
mitery0322 To dobrze ,że przylatują bo się wybieram 😉
Ja tam będę z podwórka patrzeć 😁
Haha , to na pewno bedzie u ciebie w domu cicho  😂
W tym roku jest ciszej 😉 W zeszłych latach ćwiczyli chyba już od lipca, a w tym od wczoraj zaczęli się zlatywać 😉
Aaa, ogarnielam 1 [slowem: JEDNA] polke w pokoju i troche biurka i umieram. Taaaaki byl syf.  😵 Jutro moze ogarne szafe. Plecy mnie bola.  🤔wirek:
Ja tam zawsze muszę mieć porządek bo inaczej mam "niedosyt psychiczny" 😁 Czuję się niekomfortowo jakoś i tyle 😉
Zazdroszcze. Ja ostatnio mialam porzadek na nowy rok.  🙄
Normalnie sie zasapalam i padam z nog na siedzaco.  😂
Moja mama nawet by nie dopuściła do czegoś takiego 😁
Moja tego nie znosi, ale juz chyba przywykla.  😡
Moja mam może też by przywykła gdyby piętra były wyremontowane do zamieszkania 😉 A że mieszkamy tylko na parterze to wszystko musi błyszczeć 😁

edit: Moja mama właśnie rozmawia ze swoją koleżanką i podobno na Air Show ma być 176 (chyba) samolotów 😲 Ale chyba ta liczba za duża się wydaje 🙂
Małolaty zaraz szkoła. aż mi niedobrze na samą myśl nowe ludzie się szykują  🤦
Oooo, zamien sie. Ja bym wiele dala zeby isc do nowej szkoly.  🙄
Ja też idę do nowej szkoły  🙄 koszmar. Wy do jakiej? Liceum czy gimnazjum?  🏇
Liceum
rumka   niezbadane są wyroki boskie
25 sierpnia 2011 20:19
No to ja dopisuję się do wątku  😉

Weźcie nie mówcie o szkole - w pierwszym tygodniu mam zapowiedziane 3 sprawdzany żarty po prostu  😵 w dodatku mam taką klasę że wrrrrrr
ja nie dość, że nowa szkoła, to jeszcze przeprowadziłam się, pomoocy  😵 boję się czy mnie polubią etc.
rumka no to witam ;d
[b]borkowa  polubią czemu mają nie?  😀
borkowa.- będzie okey , zobaczysz  😉
rumka   niezbadane są wyroki boskie
25 sierpnia 2011 20:43
borkowa. - dasz radę , pierwszy dzień najgorszy a później to już z górki  😉 ( miałam tak jak przeniosłam się z klasy do klasy patrzyli na mnie jak na dziwoląga a teraz rozstać się nie możemy  😅 )
mils   ig: milen.ju
25 sierpnia 2011 20:47
Grrr, czemu nie mogę sobie znaleźć miejsca, gdzie będzie mi dobrze? 🙁
robakt   Liczy się jutro.
25 sierpnia 2011 21:33
Dzisiaj stajnia, jutro stajnia... mega PATELNIA  🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się