konie małopolskie

easiertobe ooo 🙂 Posejdon 🙂 wrzuć koniecznie więcej fotek, jestem ciekawa, jak się rozwija Krymowy synuś
Dublon (Krym - Duma / Dukat)
iza90 znasz go? 🙂 więcej fotek niedługo 🙂
easiertobe, widziałam go w Białce jako 2-latka, obserwowałam jego karierę później, bo też mam kilka koni po Krymie. Jestem ciekawa, jak Posejdon teraz wygląda, jak się rozwinął.
easiertobe pokazuj więcej! 😉
nasz 'mały' krymek rośnie jak na drożdżach, przerósł już trzyletnią klaczkę  😂

I siwy pozdrawia padokowo 😉.

'Mały' Krymek cudny!  😍  💘
Na fotki Posejdona muszę niestety poczekać, bo kumpela, która robiła wyjechała i mi ich nie dała.  🤬
breakawayy    😀 😀
Mozii   "Spełnić własną legendę..."
20 lipca 2011 16:05
breakawayy uwielbiam tego Siwusa  😍

Trzymajcie za nas kciuki, jutro ruszamy do Warki!  🏇 🏇 😉
Dziękujemy, niedługo porobię mu więęęcej zdjęć 😉.

I oczywiście trzymamy kciuki!  💃

A my ruszyłyśmy dzisiaj wszystkie nasze konie, jutro nie wstanę z łóżka  😵
20 lipca 2011 16:35
A ile macie tego towarzystwa?
5 tylko, ale ja zastana, nic nie robiłam od dłuższego czasu, więc dla mnie to zawrotna liczba  😁
Katharina   "Be patient and trust in the process"
20 lipca 2011 22:01
breakawayy masz jakieś zdjęcie 'małego' krymka z człowiekiem ? Tak dla porównania  😉 Btw piękny jest  😍

My jeszcze z kilkoma zdjęciami się wciśniemy:

Aktualnych nie mam, ale postaram się jutro coś czpyknąć 😉.
montana   małopolskie
23 lipca 2011 22:30

Uderzamy na Warkę 22-24 lipca  😉

no to fotorelacja w prezencie

Mozambik po Banita

24 lipca 2011 07:09
A dziękować, dziękować 😀 Ta nieszczęsna dwójka... A gdyby nie ona byłoby na czysto, ale cóż. 😉

Wczorajszy konkurs z wyboru trasy super. Przejechaliśmy na czysto 😅 😅 😅
Wpadliśmy w swój rytm, bo w piątek jechało nam się strasznie.
Zdjęcia z wczoraj, jakość kiepska, bo robione cyfrówką.

wczoaraj siedzialam caly dzien w Warce i...dawno nie widzialam tak fenomenalnego technicznie malopolaka, Dionizos,bo o nim mowa bil wszystkie mlp i mlppochodne na tych zawodach (nawet te z duzej rundy). Kurcze no jak porzadny jezdziec siada to jets w stanie wycisnac z niego tyyyyyyyyyyyle, a w koniu na prawde duze mozliwosci. Do tego calkiem  ladny. Ciekawe jak bedzie na wyzszych przeszkodach🙂
Karla - IMO Diokles jeszcze lepszy 😉 Cieszę się bardzo, mam nadzieję, że oba będą udostępnione do krycia w przyszłym sezonie  💃
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
24 lipca 2011 09:08
to teraz ja z Latino 🙂

Dioklesa pod db jezdzcem jeszcze  nie widzialam na parkurze wiec sie nie wypowiem, widzlam go tylko na treningach i mimo, ze ciagna sie ladnie przodem to wtedy praca zadu i sama  parabola nie przypadla mi do gustu. Dionizos bardziej okragle skoki oddawal, no i ma fajne,mocne odbicie 🙂
fajnie by bylo jakby obaj mogli  sie pokazac,ale w prawdziwym sporcie,bo 120..no  to i sredniej klasy tuptak ( aa i wiem co mowie,  mam takiego tuptaczka co 120 chodzil jak byl mlody i do 110  na zawodach podemna jako nastolatek😉,tyle ze wlkp) moze pojechac,a ciagle brakuje nam malopolakow co sie ladnie pokaza w 130-140
montana   małopolskie
24 lipca 2011 20:42
No to Regiel z dziś, w Grand Prix 🙂

Dionizosem jestem zachwycona 🙂
Więcej w albumie : https://picasaweb.google.com/montanaJH2008/Sielankowo
Ja Regla (chyba tak się odmienia :?🙂 pamiętam jako 3 latka z torów wyścigowych. Bardzo dobrze biegał i był nie duży,taki zgrabniutki. Widzę że dużo się nie zmienił (162cm wg bazy koni) a pięknie się prezentuje.
montana
Widzę, że robiłyśmy zdjecia niemal w tych samych fazach 🙂 Regiel to taki cukiereczek, a dzielny przy tym niesamowicie.
Karla🙂 faktycznie Dionizos sposrod calej stawki niezlych rodowodowo mlodziakow z Gajewnik wyroznia sie niesamowita technika. Na treningu sam trener Wierzchowiecki zachwycal sie nim.
w Warce nie tylko Wierzchowiecki się zachwycał
dlatego mocno kibicuje i czekam aż dojrzeje wiekowo do prawdziwego sportu i zacznie kicać powyżej 120
nasze młp z ostatnich zawodów:

Jantra ( o.Bajt po Wiedeń oo / m.Jurata po Przedświt XIII-4)

Jutlandia (o.Harbuz po Vis-Versa / m.Juturna po Hegemon)

Dżakarta (o. Wiwat po Grey / m. Driada po Hegemon)

Druzja (o.Baryt po Decoration AA / m.Dropia po Cyborg xx)

galopada Widzialam Jafara w Bajardo super kon  😉
Misia miło słyszeć  :kwiatek: może jak sie pokaże na zawodach to sie znajdzie kupiec  😉

filmik dzięki uprzejmości armary z przejazdu Jafara:

luzak   rude dziecko...[*] łacia....
13 sierpnia 2011 13:40
Hejka
mocno zastanawiam się nad kupnem syna Regiela, czy ktoś z was ma jego potomstwo, jak ze zdrowiem tych koni, jak z charakterem ? Matka tego konia którego zamierzam kupić to Wela po Araku.
Mój małopolak - ogier Bajdar
Wstawiam link do fotek mojego malenstwa: http://re-volta.pl/galeria/album/2308

KIARA mlp
ur. 18/06/2009
m: KALIA mlp po KWARTET AA
o: PLIK mlp po VERITAS 6 AA

Przypomnę się tu z naszymi małopolakami 😉

I og. Arioso 😉

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się