Bryczesy

Trafiły do mnie kosmiczne bryczesy animo, posiadaja silikon na kolanach zamiast lej  🤔
One są bardzo wygodne z tym silikonem  😉
I wygladaja na bardzo przyczepne  😎
Nalle   Klapiasty & Mała Cholera
21 sierpnia 2011 10:23
A ja jednak, nawet w imię wyższej estetyki standardowych lejów, wolę pozostawić przyczepność mojemu dosiadowi.  😎
Nasi jezdzcy skokowi nie sa zbytnio zadowoleni z tych bryczesow. To fajnie wyglada, ale rowniez na tym sie konczy.
Musze wypróbować i sama sie przekonać  😎
Dziewczyny, jak to było z tymi kolorami leja? Jaśniejszy lej na ciemniejszych spodniach wyszczupla czy odwrotnie?  😡 😁
ciemny lej na jasnych wyszczupla🙂
fu co za nie smaczna modelka  🤔

zdjecie za duze!
Arimona ,  :kwiatek:
Dramka- a nie po to jej odsłonili brzuch, żeby lepiej pokazać, że bryczesy to biodrówki?
Dla mnie ogolnie jest fatalna. Tu inna fotka biodrowek  😉
A ja tam wolę zdjęcia na normalnych kobietach niż na patyczakach. Przynajmniej widać, jak te spodnie leżą naprawdę na człowieku.  😉
a ja nie rozumiem tych "pojazdów" po fair-play-ach ...cioram moje f-p od kilku lat i nic! świetne bryczki za niską cenę. może wystarczy je umieć wyprać... 😉
Wiesz pistol star mi wychodzi że po prostu niektóre zastosowane przez nich materiały były słabsze, może osłabił je po prostu proces farbowania (bo niby skład ten sam). Podobnie jak w Horze miałam model grand prix z fioletowym lejem i zdarłam je po dwóch miesiącach. Wymienili mi je na nowe i znowu to samo. Ale z kolei mam takie same granatowe i brązowe, jeżdżę w nich od dwóch lat i nic.
pistol star

269zl to jest niska cena?  🙄

Za 300zl mozna kupic pikeury ktore jakosciowo sa bez porownania do fairplay.
Te animo z  silokonowym pseudo lejem są dla patyczaków. Zrobione z takiego materiału, ze każdą grudkę celulitu na nich widać. I w ogóle jakoś tak mam wrażenie jak patrzę na zdjęcia gościa w białych, że nie e spodniach stoi tylko w kalesonach😉
Dramka a cenę 300 zł za Pikeury to cena sklepowa? Jakoś nie zauważyłam takich cen w sklepach, chyba, że z krótkim lejem i w jakimś niechodliwym jasnym kolorze. 
Kto kupuje bryczesy w sklepie  😂

kotbury Specjalnie dla ciebie przymierzylam. Jestem mega nie zgrabna, nie jestem napewno patyczkiem, mam cellulitis jak mount everest i nie widac go w brycesach animo.
kiczowate i brzydkie te bryczesy animo...
a pikeurów za 300 nie widziałam chyba że na allegro...
np. lugany w internetowych i stacjonarnych sklepach kosztują ponad 500 zł
O gustach nie dyskutujemy  🙄

Moze i kiczowate ale nie przeswituje cellulitis.

Na revolcie mozna kupic nowe pikeury po 300zl  🙄
sa rozne przeceny w sklepach ja moje 3 pary luganek czarnych i grafitowychpo 250kupilam
a fair playe mialam jedne takie same szmaty jak nowak center -przy dwoch koniach  jazdy 3-4 razy w tygodniu plus codzienne noszenie nie dotrzymaly  kroku pikusiom ktore jedne mam od 8 lat!
aa ze sie komus raz czy dwa trafily fair ok to moge uwierzyc,ale ze jakoscia dorownuja pikusiom,eurosom,czy cavallo- nigdy
za 250-300zl mozna juz co nieco wymagac
Myślę, że większość normalnych ludzi kupuje w sklepach. Nie każdy połasi się na tańsze bryczesy z niepewnego źródła i bez możliwości ich zwrotu a zwłaszcza zareklamowania. Poza tym nigdzie nie będzie takiego wyboru jak w sklepie - najnowszych kolorów i wzorów  😉
Karla powiedz w jakim sklepie a jutro tam jadę !
edytuj posty.  😤
m.in. eltan,drugi jakis sportowy (nie stricte jezdziecki) z Wisly
trzeba polowac a nie jutro  jade-jutro to za 500 albo 600😉
zagladaj do watku o okazjach ja w oparciu o wiedze stamtad kupuje bryczesy i inne ciuchy
Co do tych Fair-Playów: rozmawiałam ostatnio ze sprzedawcą w jednym z krakowskich sklepów, mówił, że niegdyś FP były super, a po przeniesieniu fabryki do Chin znacząco straciły na jakości - wyraźnie, zauważalnie.
Ja ostatnio kupiłam Horze, Grand Prix w kratkę, póki co jestem zadowolona, choć były prane dopiero raz
Dramka
tak a fp na allegro za 100 ...
Ja ciuram na codzień Fair Playe, nie dała bym w prawdzie za nie ponad 200zł, ale, że kupiłam je na volcie za niecałe pół ceny... 😎 Jestem z nich zadowolona, choć rzeczywiście nie ma porównania np. z euro starami.
pistol star ale o co ci teraz chodzi?? Lubisz fiar playe to sobie w nich jeździj. Bryczesy mają być wygodne i trwałe i dobrze jak przy tym fajnie wyglądają. Na revolcie można dostać Pikeury, ESy, Cawallo w bardzo fajnych cenach, oczywiście trzeba dłużej poszukać i czekać aż się trafi i rozmiar i kolor. U Majeczki z kolei można dorwać używki i wybór jest naprawdę spory.

Jak kogoś stać to sobie przebiera w kolorach i modelach najlepszych firm. Przeciętnemu człowiekowi pozostaje polować. Bo jak to ktoś kiedyś powiedział "Nie stać mnie na niefirmowe rzeczy". Bo wraz z metką idzie jakość.
Karla powiedz w jakim sklepie a jutro tam jadę !

Jak kupujesz shit to rzeczywiscie warto miec paragon bo wiadomo z gory ze trzeba bedzie reklamowac  😂 Ja fairplay mialam i nie chce za darmo.

Widac normalna nie jestem bo rzadko kupuje w sklepie wole polowac na okazje 😉 Nie trzeba byc geniuszem zeby od czasu do czasu zerkac w ogloszenia na revolcie.

Nie raz juz upolowalam od majeczki bryczki w super stanie, jak nowe, za bardzo rozsadne pieniadze.
Dramka to białe na tyłek naciagnij.. acha i jeśli włazisz w 36 to co do tego czy jesteś zgrabna nie będę dyskutować, ale na pewno jesteś szczupła... Animo mierzyłam i wiem co mówię, a mój celulit jest bardzo statystyczny, na pewno nie patologiczny i tyłka też nie mam jak z obazów Roubensa.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się