Konie czystej krwi arabskiej

Wojenka a reszta gdzie???? 🤔 Jak myślisz ,że jedną fotą opędzisz temat to jesteś w błędzie. Stanowczo żądam więcej!!!!!!  🏇
zduśka   Zbrodnia, kara, grzech. .. litr wina
15 sierpnia 2011 18:35
Wojenka oj, Hamer ma rację  😉 pokaż więcej zdjęć !

a to my z dzisiaj  😀

gałązki są najsmaczniejsze  😉 czyli to co Rudy lubi robić najbardziej w lesie  😉
Wojenka   on the desert you can't remember your name
15 sierpnia 2011 19:17
Chwilowo zdjęć brak...Może niebawem uda się coś zrobić. A dzisiaj Staruszek ma przekichaną noc,bo w boksie obok zamieszkała młoda dziewczynka,która na widok przystojniaka natychmiast pokazała ruję...Ale tym razem dziewczynka nie na amory przyjechała...Współczuję zakochanym  😉. Mam nadzieję,że za kilka dni ruja się skończy.
Wojenka aa jaka czekoladka  😜 jak idą treningi? I jak młody?
15 sierpnia 2011 21:11
Treningi,tfu,tfu bardzo dobrze.Szykujemy się na zawody w połowie września. Mamy tylko kłopot z terenem, bo wszędzie woda i błoto  😀iabeł:
A Młody spokojnie korzysta sobie z życia 24 h na dworzu. Nie widziałam go od kwietnia...Może niedługo go odwiedzę,ciekawe jak się zmienił.
Ale już niedługo koniec dzieciństwa, w październiku/listopadzie zajazdka  😀
iwona9208   Konie to choroba, z której nie da się wyleczyć.
16 sierpnia 2011 08:05
Ile robicie kilometrów podczas treningów ze swoimi arabami?  😉
To zależy na jaki dystans koń jest trenowany. Jak ja trenuję Czesia do Ptki to najwięcej ile robimy to 20km.
16 sierpnia 2011 20:27
Po dzisiejszym terenie powinnam przyznać Staruszkowi medal za dzielność...W poszukiwaniu suchych terenów do jazdy przeprawialiśmy się dwa razy przez trasę szybkiego ruchu, brnęliśmy przez strumienie po brzuch i takie błota,że modliłam się,żeby nie pogubić podków. Oprócz tego cała masa innych ekstremalnych atrakcji. Z tym koniem nawet do piekła można jechać...
Ja tak fajnie nie mam, ale na to ile Siwa chodzi pod siodłem i tak jest nieźle
No to może Ja się tutaj u was przedstawię😉 jako że też mam/jeżdżę na Arabiszonie😉
"Mam" Arabkę Siwą Cordobę ma 9 lat ale pod siodłem chodzi od hmm... max pół roku ;D więc mam dorosłego, młodego Arabka😉
Kobyłka jest złota, bardzo się odwdzięcza, jednak jak to "baba" ma humorki  🏇

Nie krzyczcie że w złym miejscu się przedstawiem czy coś takiego, ale jestem stosunkowo nowym voltowiczem 🙄 i jeszcze do końca nie znam zasad tutaj panujących  🙄

PS. pozdrawiam razem z Cordobą😉
Q., bardzo fajnie się zapowiada, wstawiaj więcej zdjęć! 🙂
Alice zdjęć to ja za dużo to nie posiadam, niestety jest to prywatna stajnia i konie są tylko jednego właściciela i jestem tam jedyną osobą która jeździ i coś wymaga od tych koni, więc fotografów za dużo nie mogę wyłapać 😕 ale postaram się coś wygrzebać/porobić
Czesław w męskich łapach. Nie śmiać się🙂 Pan ma 180 cm i traumę przeżywa jeżdżąc na ping pongu.
Czesław w męskich łapach. Nie śmiać się🙂 Pan ma 180 cm i traumę przeżywa jeżdżąc na ping pongu.

Jaki tam stres. 😁 Przynajmniej ma gwarancje ,że jak spadnie to się nie potłucze, bo z nogami do ziemi blisko 😂
Bronze   "Born to chase and flee.."
17 sierpnia 2011 19:11
Czesio - dream team  🤣
Pan wyglada jakby musiał sie skurczyć do Czesiowych rozmiarów, ale daje radę  😉. Więcej Czesia, jestem wiernym kibicem waszego kicania.

Pan bardzo cierpi mając wsiadać na Czesia. Bardziej w obawie, aby go ktoś nie zobaczył, że na arabie śmiga  😉 A nas będzie więcej za dwa tygodnie jak przeżyjemy dożynkową imprezę.

Q. Cordoba wygląda ślicznie. Ta czysta biel zawsze mi się podobało ale i przerażała. Przy mojej pedanterii chyba spałabym w boksie, żeby się koń nie położył gdzie nie trzeba .

17 sierpnia 2011 20:32
Q. ale maść !!! śnieżno - biała  😍
a kobyłka wcześniej biegała po łąkach ? nic nie robiła ? to i ja teraz mam przyjemność podjeżdżać "młodą" 8 letnią arabkę - co wcześniej nic nie robiła  🤣 jak na razie dzielnie się lonżujemy.

czesio jestem waszym fanem  😎

czesio też tak myślałam że będzie mnie wkurzać ale jakoś zamykam oczy i staram się nie patrzeć tym bardziej że wiem że jak ją wykąpię to i tak jak tylko na padok pójdzie to od razu tarzanko 😤 dlatego kąpię ją tylko w upalne dni jak mam dużo czasu i przed zawodami;P
18 sierpnia 2011 16:06
Staruszek wypoczywający w cieniu stajni

i Kawusiowa Ethne, trzeci raz pod siodłem  🙂

Kawusia   słodka kawa z mlekiem i już bez vanilii :(
18 sierpnia 2011 17:32
Zuza, wzruszyłam się 🙂, moja mała dziewczynka zaczyna dorosłe życie, ufff. Fajnie wygląda.
18 sierpnia 2011 18:39
ooo Ethne pod siodłem !!! extra !!! Zuch dziewczynka  😉
Wojenka - fajnie mroczne zdjęcie.
Gratulacje dla Ethne!
Dzielna dziewczynka z Ethne 💘 Wojenka chłopak w kwiecie wieku 🏇, a ty go tak brzydko nazywasz 🤬
Kawusia Twoja panna dorasta 🙂
Widzę że muszę się sprężyć z młoda co by w tyle za siostrą nie zostać 😀
Wojenka jak twój staruszek i moja staruszka to może babcię z dziadkiem trzeba by kiedyś poznać  😜 Będą mieli o czym gadać 😁
Wojenka - fotka chłopaka jest boska...... z chęcią bym zrobiła powiększenie i w ramki...... cudo.
Gratulacje dla Ethne!
Kawusia - będzie z niej dużo radości 🙂
Kawusia   słodka kawa z mlekiem i już bez vanilii :(
19 sierpnia 2011 07:12
Dzięki wszystkim, przeżywam tą zajazdkę chyba bardziej niż Elka 😉. Do tego kobyłka ma jeszcze takiego przystojnego faceta w boksie obok, aż dziw że się skupić potrafi 😀.
Zu, tylko uważaj na nowe okulary ;D
19 sierpnia 2011 15:00
Na okulary uważam 😉.
A Ela bardzo chętna do współpracy  🙂.
20 sierpnia 2011 08:10
Dzięki wszystkim, przeżywam tą zajazdkę chyba bardziej niż Elka 😉. Do tego kobyłka ma jeszcze takiego przystojnego faceta w boksie obok, aż dziw że się skupić potrafi 😀.

bo przecież to mądra kobyłka.. i wie, że przyjemności są później  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się