Zabawa "Zniszcz marzenie osoby wyżej"

Biczowa   tajny agent Bycz, bezczelny Bycz
30 maja 2011 11:55
Zaczyna Ci się chcieć tak jak Ci się nie chce ale przestaje Ci się nie chcieć więc przestaje Ci się też chcieć.

Chciała bym pilota sterującego pogodą
masz takiego pilota, sterujesz sobie pogodą przez kilka tygodni aż tak rozregulowałaś klimat, ze posypała sie cała równowaga na planecie i nastąpiła epoka lodowcowa ;P

chce już w końcu skończyć robić dzienniczek lektur...
Skończyłaś, ale okazało się, że nie miał to być dzienniczek ale zwyczajny spis i naharowałaś się niepotrzebnie.

Chciałabym, żeby mur który właśnie powstał między mną a przyjacielem znikną, żeby ostatnie trzy dni zostały zapomniane i żeby wszystko było jak dawniej (czytaj żeby się nie wydarzyło dziś, wczoraj i przedwczoraj) i żebym już nie wierzyła w przyjaźń damsko-męską.
Facella   Dawna re-volto wróć!
01 czerwca 2011 19:24
zapomniane zostały nie tyle ostatnie trzy dni, co całe Twoje życie, jednak nawet nie odmłodniałaś. i teraz musisz od początku uczyć się mówić, czytać, pisać itp.

chciałabym się pozbyć wszystkich chamów wszechświata.
Ema_6   Liberty *22.1.2011* <3
03 sierpnia 2011 13:55
pozbylas sie wszystkich chamow wszechswiata, jednak saba sie stajesz chamem i znikasz 😀 

Chcialabym latac jak ptak 😀
Wracając z pewnej imprezy autobusem w pewnej chwili twój autobus na skrzyżowaniu zderza się z ciężarówką. Okazuje się, że ciężarówka wiozła Red Bulla, puszki się rozlały i dodały tobie i reszcie pasażerom SKRZYDEŁ.
Ledwo przytomna wyfruwasz z autobusu i starasz się dolecieć do domu. Jednak okazuje się, że to nie takie łatwe. W mieście pełno jest linii wysokiego napięcia i gdy już wydaje sie, że ominęłaś wszystkie zaplątujesz się tuż przy domu i twoje pióra zostają spalone. Ty spadasz z dużej wysokości i lądujesz w szpitalu.

Chciałabym Dostać się na studia za granicą
madmaddie   Życie to jednak strata jest
03 sierpnia 2011 15:56
dostajesz się, ale ściga Cię amerykański psychopata.

chcę darmowe bilety na rockreggae w tym  roku
Dostajesz darmowe bilety, ale 10 minut przed odjazdem pociagu ktorym mialas jechac okazuje sie, ze cale PKP jest sparalizowane i nie masz jak jechac.

Chcicalabym miec darmowe dojazdy do Warszawy albo przynajmniej mieszkac blizej...
03 sierpnia 2011 21:04
mieszkasz bliżej, w wieeelkim domu nad rzeką. przychodzą deszcze i domek płynie sobie z Wisłą do Bałtyku.

chcę w końcu dozbierać na Sigmę.
Niestety, gdy uzbierasz wszystko, potkniesz się i kasa wleci do kanalizacji.

Chciałabym, żeby pewna qniarka przestała mnie wkurzać. 😫
04 sierpnia 2011 21:17
ona przestała, na jej miejsce przyszło 10 nowych  😁

chciałabym Herę z powrotem. nie była moja, ale chciałabym mieć ją TU, w klubie.
masz ja w klubie, ale sie znarowila, gryzie, kopie, zabija po wejsciu do boksu, po smierci 23 stajennych, 45 wypadkach pogryzien, 83 polamanych przez nią konczynach postanawiaja wywiezc ją do niemiec. tam kon przestaje zabijac i zaczyna chodzic konkursy GP😀

chcialabym w koncu zbudowac stajnię i zaczac ja rozbudowywac.
Gauchowata   Pretty Little Liars <3
13 sierpnia 2011 17:20
bemyself , gdy zbudujesz ta stajnie , interes się rozkręci , przyleci UFO zrówna stajnie z ziemią i sprawi że uwierzysz , ze cała ta stajnia to był tylko sen  😁
Gauchowata Dawaj [s]pytanie 😉[/s] mam na myśli co byś chciała  🙂
15 sierpnia 2011 11:51
Chciałabym dostać w końcu konia !!! ;DD
Dostaniesz konia, ale uprzesz się na niezajeżdżonego trzylatka. Okaże się, że przeceniłaś swoje możliwości, nie dasz sobie rady i skończy się na sprzedaży konia. (Oczywiście nie życzę Ci tego, ale coś mnie trafia, jak widzę takie wiadomości :am🙂

Chciałabym, żeby wakacje trwały jeszcze trochę... 🙄
16 sierpnia 2011 16:20
wakacje się przedłużyły  o tydzień jednak za złe sprawowanie nastolatków , znowu je skrócono ;DD
Gauchowata, znów dałaś tylko odpowiedź 🙄
16 sierpnia 2011 20:20
sorrki !!! Ciągle zapominam 😡  chciała bym mieć granatowe conversy za przyzwoitą cenę !!! 😜
ChingisChan   Always a step ahead! :)
16 sierpnia 2011 20:24
Dostaniesz je, ale po dniu się rozwalą.

Chciałabym dostać się na weterynarię i zabrać ze sobą konia.
16 sierpnia 2011 20:29
Dostaniesz się , ale Twój koń będzie miał stajnie z koszmarów , rozwalający się boks , zgniły owies itp. a Ty będziesz miała szefa sadystę i będzie się nad tobą znęcał xDD
16 sierpnia 2011 21:05
Gauchowata znowu... 🤬
16 sierpnia 2011 21:13
🙇 🙇 Chcę spróbować popcornu karmelowego  😜
spróbujesz ale po pierwszych 2 ziarenkach zwymiotujesz i nie będziesz mogła jeść nic co jest jakkolwiek  związane.

ja bym chciała mieć jakiś przyzwoity aparat żeby móc w końcu przyzwoicie obfocić moje 8 kopyt  😀
16 sierpnia 2011 21:26
NP _ Dostaniesz aparat , ale robiąc zdjęcie , aparat ci wypadnie z rąk prosto w końską niespodziankę h 🏇

Chciała bym żeby 1 rok w gim. był na luzie ... 😵
pomarzyć można 😀

ja za to już nigdy bym chciała do mojego gimnazjum wracać w celu uczenia się  😀
ale wrócisz. bo cofniesz się w rozwoju.

Chciałabym wrócić do poprzedniego trenera.  😍
17 sierpnia 2011 08:48
wracasz do poprzedniego trenera niestety przez osobę którą wcześniej trenował przeszedł ciężkie załąmanie nerwowe i nie jest już tak dobry jak kiedyś.

Chcę jeśc wszystko co mi się zamarzy i nie tyc  😜
W końcu możesz to robić jesz wszystko ale potem jesz jakąś bakterię  i jesteś poważnie chora.

Chcę do Austrii
Jedziesz do Austrii, ale okazuje się, że Arni wrócił do ojczyzny, został prezydentem, wystąpił z UE, założył w niej ustrój totalitarny i generalnie każdy ma zakaz wyjazdu z kraju.

Chcę, żeby on mnie pokochał....
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się