Jaka jest różnica w tym, czy spłonęła stajnia rekreacyjna, czy hotel?? Właściciele w obu sytuacjach muszą stajnię odbudować.
Czy będziecie robić jakieś aukcje na rzecz stajni?? Mogłabym coś na szybko wydziergać dla Was, bo u mnie jak zwykle z kasą cienko...
Trzymajcie się
rosek0, nie każdego stać na kredyt w dzisiejszych czasach, skoro Ciebie stać to zazdroszczę. A co do koni, w stajni jest aktualnie 7 koni, w tym 1 (sic!) pensjonatowy...
A to zwracam honor, miałam info,ze sa prawie same pensjonatowe. Jaka jest różnica w tym, czy spłonęła stajnia rekreacyjna, czy hotel?? Właściciele w obu sytuacjach muszą stajnię odbudować.
Czy będziecie robić jakieś aukcje na rzecz stajni?? Mogłabym coś na szybko wydziergać dla Was, bo u mnie jak zwykle z kasą cienko...
Trzymajcie się
A no taka,ze jak jest to hotel, to pensjonariusze ida sobie do innego pensjonatu, a wlasciciel powoli moze odbudowywac, badz zmienic profesje.
Jezeli natomiast jest w posiadaniu swoich, koni szkołkowych , to trzeba tym koniom jaknajszybciej zapewnic dach nad glowa i wtedy szybka pomoc jest potrzebna.Takie jest moje zdanie.
Wszystkich serdecznie zapraszamy na piknik, poniżej info 🙂
14.08. (niedziela)
START: 14.00
MIEJSCE: Ranczo nad Odrą
ul. Rędzińska, dojazd autobusem 435,od pętli 1 min. pieszo- należy kierować się drogą w dół rzeki
- W ofercie m.in.: wyroby z grilla, domowe ciasta, napoje),
- Muzyka na żywo
- Gry i zabawy dla dzieci (malowanie twarzy konkursy z nagrodami),
- Możliwość przejażdżki konnej
- W programie także mecz piłki nożnej
Dochód z imprezy zostanie przeznaczony na odbudowę budynku stajni Ranczo nad Odrą spalonej w pożarze w dniu 5.08.11.
Czy poza piknikiem będziecie robić jakieś aukcje??dziergać coś dla was? bo ja to z centralnej nie przyjadę na piknik
Właśnie, w tych czasach kredyt jest dość ciężką opcją.. Tak jak Dardzin napisał, koni prywatnych w pensjonacie jest tylko jeden i to na wakacje.. Reszta są końmi zarabiającymi na siebie , teraz na odbudowę stajni.
Czy poza piknikiem będziecie robić jakieś aukcje??dziergać coś dla was? bo ja to z centralnej nie przyjadę na piknik
Chyba skorzystamy też z serwisu Allegro, ale to w niedalekiej przyszłości 🙂
Właśnie przeczytałam o tym na jezdziectwo.tnb.pl i też pomogę tym ludziom - bo to okropne 🙁
więc o czymś dla was pomyślę 🙂 zapraszam na moją stronę:
http://konikszajbusek.blox.pl/html
Dziękujemy za wasze dobre serduszka! :kwiatek: Wrocławianie , zapraszamy w niedzielę! Dardzin i Olgaa Was przyjmą z otwartymi rękami. 😉
Czy adres podany na poprzedniej stronie
Franciszek Fabisch
ul. Maślicka 46a
54-107 Wrocław
jest adresem, pod który można wysłać paczkę z rzeczami? Mam jakieś nieużywane czapraki i szczotki to chętnie się podzielę, może jeszcze jutro po przeglądzie paki znajdę coś co może się przydać w rekreacji.
Tak, to jest właściwy adres! :kwiatek: :kwiatek: