czapsy i buty

Tercet To dobrze, bo właśnie w sobote zakupiłam je w pasi-koniku 😉. Tylko troche denerwuje mnie zapinanie zamka, bo ten "dzyndzel" jest od strony przedniej, zamiast od strony gumy i jakoś ciężko mi ogarnać zapinanie w prawym czapsie lewą ręką 🙄
Kupiłam całkiem niedawno sztyblety od tego Pana co produkuje takie obuwie, był tu podawany link do jego produktów na allegro. Wybrałam takie z zameczkiem po boku i muszę powiedzieć, że ejst bardzo zadowolona. Miałam je na sobie kilka razy, pięknie się ułożyły do stopy, są miękkie ale trzymają stopę i kostkę. Dobrze, że znalazłam tego linka tutaj 🙂
palemka ja swoje mam już 2 lata i bardzo dobrze się sprawują
No to jak takie trwałe to mam sznse się przyzwyczaić 😅
Anderia   Całe życie gniade
09 sierpnia 2011 16:11
Dramka byłam dziś w pasi-koniku na Grenadierów i mają dużo wąskich par sztylpów oficerkowych Hippici, 31 pewnie też jest, ale mnie z moimi łydami niestety interesowały sporo szersze rozmiary, więc dokładnie nie wiem  😉
Ale Ja nie chce oficerkowe  😉

Roma za 130zl w ogloszeniach i moj rozmiar  😅
Mam do Was pytanie. Który sztyblety bardziej polecacie ?
Te:
http://www.sprzetjezdziecki.com/pascuello-sztyblety-skorzane-p-2826.html
Czy:
http://www.sprzetjezdziecki.com/hippika-trzewiki-skorzane-p-2821.html

Bo nigdy nie miałam żadnych z tych, a potrzebuję sztyblety na już. Nie chcę jednak kupować byle czego.
Od moich zwykłych sztybletów Hippici odeszła podeszwa po roku używania 🤔
pascuello trzewiczki sznurowane na zamek mozna kupic tanio na allegro  😉
huzarova, a nie możesz ich np. reklamować?
ogloszenie
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ogloszenie w niewlasciwym miejscu
huzarova ja mam pascuello sznurowane, a moja koleżanka na zamek i obie jesteśmy bardzo zadowolone  😀, ale jak się zdecydujesz to polecam kupować na allegro, wychodzi ok. 140 zł z przesyłką  😉
wotson_2005  Kuszaca oferta i moj rozmiar  😎
dzial ogloszenia jest idealnym miejscem na takie posty.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ogloszenie w niewlasciwym miejscu
Thymos już raz je reklamowałam, bo pod 3 dniach używania zaczęła odpadać i podeszwa od strony obcasa, mam już dość męczenia się z tym wymienianiem, bo tyle co ja się wykłóciłam ..
Kupiłam w końcu Hippiki, bo Pascuello, który mi pokazano miały jakieś dziwne ślady po kleju. Mam nadzieję, że dobrze zrobiłam ..  😀
do ogloszen wioo
Anderia   Całe życie gniade
11 sierpnia 2011 20:41
Moje nówki sztuki sztyblety Hippici:

Dobrze, że pojechałam do sklepu i je przymierzyłam, bo zapewne bym nie wcelowała z rozmiarem. Buty mega wygodne ale z racji tego, że są jeszcze nie rozchodzone tylko i wyłącznie do jazdy, po tym jak zsiadam z konia od razu lecę zmienić je na adidasy, bo przy chodzeniu niestety obcierają... Ale nie do chodzenia są przecież, grunt że na jeździe się w nich dobrze czuję  😉 Co nie zmienia faktu że mam nadzieję, że jak się wyrobią to obcierać nie będą.
Przepraszam za same skarpetki, ale sztylpy są dopiero zamówione. Niestety nie mieli mojego rozmiaru od ręki w sklepie  🙁
Kodusiowata Moje mnie obcierały przez tydzień, ale już potem było ok. 😉
http://dobry-kon.pl/opis/1627974/york-sztyblety-alexa.html

jak hippici  🤔 jak z jakoscia?  :kwiatek:
Ja mam hippiki - 2 modele.
Na zawody elite te z zamkiem,a  na co dzień te ze zdjęcia.
Dla mnie esktra i jeszcze kupiłam jej w super cenie jak była promocja w Bergo.
Dramka moja kuzynka takie ma i bardzo ładnie się prezentują, ale co do jakości to ciężko mi się wypowiedzieć bo ona dosyć mało jeździ, raz e tygodniu albo i rzadziej czyli nie forsuje ich za bardzo 😉 no nie wiem, do mnie firma York szczególnie nie przemawia bo miałm z niej sporo rzeczy, które się szybko zużywały ale te sztyblety są na prawdę ładne i o ok. 100 zł tańsze od Hippicy więc może warto sprobować 😉
No wlasnie..u mnie napewno beda mocno forsowane
ale widzę, że sporo osób na forum dobrze się wypowiada o tej firmie więc może tylko ja trafiłam na jakieś felerne egzemplarze. Z resztą jutro zapytam się kuzynki co ona o tych sztybletach sądzi 😉
Otrzymalam dzisiaj czapsy roma (obwod 31cm) i chyba mi lydka schudla  😵
Dramka a wstawilabys zdjecie tych roma? chciałabym zobaczyc jak wygladają na nodze - fajniej niż oficerkowe? i ktore są lepsze jakościowo?
Jak zrobie fotke wstawie  :kwiatek: W moich poprzednich po bardzo krotkim czasie poszly zamki i nicie sie przetarly.
A czy ktoś miał doczynienia z butami Global  Paddock ? http://www.horse-trade.pl/produkt/index.php?id=96&img=2
Zastanawiam się nad ich kupnem. Chodzi mi o buty takie troszkę cieplejsze, do pracy w stajni. Miałam kiedyś buty Euro-Star Vancouver . Były świetne, wygodnie, jednak troszkę przeszkadza wzmocnienie palców - po prostu marzną nogi w chłodne "przymrozkowe" dni 😉
Ja mam Romy więc podeślę zdj.
Fajnei sie na nodze układają, ale zamki są felerne, u mnie 'oderwały się' te ząbki od zamka, a obchodziłam się z nimi delikatnie.
A Ja juz wiem dlaczego robia takie zamki slabe  😀iabeł:
Rydon faktycznie układają się ładnie  🙂
Dramka dlaczego ?  🤣
Mam pytanie. Jak czyścicie czapsy Hippica Italiano? Cieżko mi je doczyścić dlatego pytam 😉 macie jakies spocoby?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się