Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

noen   A story of a fighter of our human race
10 sierpnia 2011 10:10
noen to Twoje ? 🤣 ostatnio widziałam jeszcze lepszy obrazek, same szpilki w takiej wielkiej garderobie  😵

edit.literówka
10 sierpnia 2011 12:59
Mona, no wiesz, wczoraj na zakupach byłam i to wszystko kupiłam 😎 W ogóle się zdenerwowałam bo chciałam kupić jeszcze 16 par, ale nie było mojego rozmiaru... 😫 Jak oni mogli nie mieć mojego rozmiaru!? 🍴 ( 😁 )
Mona, O tym mówisz?  😀
Kupiłam wczoraj boskie buty od zawsze takie chciałam,wyglądają jak sztyblety na obcasie 😜 a wczesniej nabyłam dosc ładne japonki 😀
Pozniej wstawie foty 😀

Poka poka!!!!! i powiedz prosze gdzie!
Ja takie mialam i ......zgubilam 😵 a kochalam je bardzo  😕
Na pocieszenie kupilam sobie te
http://www.asos.com//French-Connection/French-Connection-Peyton-Lace-Up-Heeled-Ankle-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1201476
fajna przecena, choc to nie to samo co te poprzednie  😕
noen, większość jak na mój gust jest obrzydliwa 😁 Ale piąta półka od góry, brązowe z brzegu po prawej są fajne :P
10 sierpnia 2011 16:52
Dworcika, mi się podoba większość, ale założyłabym tylko jakąś połowę z nich wszystkich 😀
Alabamka tak  😀
potrzebuje balerinek na slub(mój własny) w kolorze ecru ,chce by byly mocno eleganckie i proste widzial ktos gdzies w internetuuu?? :kwiatek:
ooo Kocie jakie dobre wiadomości- gratuluję  😀
Honia juz sie chwaliłam w ślubnym wątku,myslalam ze tam zagladasz i juz wiesz.
Dziekuje slicznie :kwiatek:
nie wszędzie zaglądam  😉 pozdrów Mamę- Ona jest świetna, bardzo mile Ją wspominam 🙂
Słuchajcie, zaczęłam się rozglądać za jakimiś kozakami/botkami na zimę... Widziałyście może coś fajnego w tym stylu?
http://www.heavyduty.pl/#kolekcja/160

Zależy mi żeby były skórzane, te raczej nie sąocieplanymi też nie pogardzę 😉
Niewidzialna   Czołowy hodowca Re-Volty
10 sierpnia 2011 23:13
Gdzie mogę znaleźć ładne botki w tym stylu?

ale ładniejsze, bo te są brzydkie, no i szukam koloru camel. Przeszukałam internet i nie mogę znaleźć nic konkretnego.
10 sierpnia 2011 23:16
Niewidzialna, na allegro wpisz wedges 🙂
10 sierpnia 2011 23:21
Wpisałam, ale nic mnie nie zainteresowało  🙁
10 sierpnia 2011 23:23
10 sierpnia 2011 23:26
noen, myślałam o takich:
http://www.imagic.pl/files//16742/037apricot-20.JPG  ale koturn wg mnie jest fatalny i to nadal nie to czego szukam. A może to ja mam po prostu jakieś dziwne wymagania.
Pursat   Абсолют чистой крови
11 sierpnia 2011 08:06
Może na www.fleq.pl coś będzie?
dziewczyny ile czekacie na zamowienia z schaffa schoes??
bo ja już tydzień i mnie to zaczyna denerwować
Pursat   Абсолют чистой крови
11 sierpnia 2011 10:07
Poczytaj: https://www.facebook.com/schaffashoes?sk=wall 😉 Różnie tam bywa.
Ja zamówiłam buty ponad tydzień temu, nadal ich nie ma i nie mogę się dodzwonić do sklepu. Albo nie odbierają albo poczta. I tak już od kilku dni... 🙄
*uck ...
buty za 200zł plus wysyłka, przelew zrobiłam  🤔
Po wystosowaniu odpowiedniego maila nagle telefon sie odebrał i uprzejma pani poinformowała mnie , że : " oczywiście zaraz sprawdzimy - jeśli pieniądze są już zaksięgowane to natychmiast wysyłamy buty"

Ciekawe czy gdybym nie napisała/zadzwoniła to szukanie wpłaty trwałoby kolejne dwa tygodnie ;|
Hexa- pod który numer dzwoniłaś? Bo ja łapię się cały czas na pocztę głosową, gdziekolwiek bym nie próbowała  😵 2 tyg. temu wpłaciłam kasę i od tamtej pory nie udało mi się z nimi skontaktować. Moje maile mają chyba za małą siłę przebicia...

[edit] Pursat- mój refleks powala! Nie zauważyłam Twojej odp. :kwiatek: Chyba rzeczywiście jestem zdana na zestaw szczoteczka do zębów + detergent... może podołam 😁
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
11 sierpnia 2011 12:08
[quote author=incognito link=topic=8215.msg1097866#msg1097866 date=1312967289]
Kupiłam wczoraj boskie buty od zawsze takie chciałam,wyglądają jak sztyblety na obcasie 😜 a wczesniej nabyłam dosc ładne japonki 😀
Pozniej wstawie foty 😀

Poka poka!!!!! i powiedz prosze gdzie!
Ja takie mialam i ......zgubilam 😵 a kochalam je bardzo  😕
Na pocieszenie kupilam sobie te
http://www.asos.com//French-Connection/French-Connection-Peyton-Lace-Up-Heeled-Ankle-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1201476
fajna przecena, choc to nie to samo co te poprzednie  😕
[/quote]

W H&M szukałam sweterka i je nabyłam.Za moment zrobie foty.Były różne kolory i różna rozmiarówka,więc może znajdziesz jakieś dla siebie.
asds   Life goes on...
11 sierpnia 2011 16:50
Ja to przy was skrommnie...dzisiaj tylko koturna sobie kupiłam 🙂

ja chcę powiększyć moją kolekcję suedek. jak na razie mam kobaltowe. teraz kupiłabym czerwone, ale nie mam opcji na wyjazd do krk, więc biore co jest na necie. tylko które?

czy te?

ogólnie w butach jestem tak zakochana, że jestem więcej niż pewna, iż jak kupie jedne, to drugie kupie za jakiś miesiąc czy dwa. po prostu się zakochałam! 🤔wirek:
11 sierpnia 2011 16:58
siwe 😍
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
11 sierpnia 2011 17:07
Błękitne 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się