Bryczesy

36 sa ciut ciasne a 38 za luzne.. 😤

granatowe oficerki masz?  😲
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
27 lipca 2011 18:04
tak 🙂
Ktosiu wstaw fote  😉  🙂

Korsik ebay  😉
Ktos Na fotkach wygladaja na czarne. Musza byc czadowe  😍
Ponia   Szefowa forever.
27 lipca 2011 22:08
zakupiłam od Dramki Candelle białe i są 😍

jak będziesz miała granatowe w moim rozmiarze to się piszę!
Mierzylam te twoje biale i zaluje ze byly duze  😕
A ja zamówiłam dżinsowe ES i czekam na nie 💃

Ktoś jaki masz model ES na fotce?
I co to za oficerki są?

a do mnie juz dotarły  🏇, tylko musze "schuść" ze dwa kilo 😕
Ja sie dzisiaj wbilam w candela 36..i nie moge zdecydowac czy wole ciut luzniejsze czy ciut dopasowane  🤔wirek:
dopasowane lepsze 😉
Też tak mysle. 38 mi odstaja w pasie i sie marszcza.  🤔
Dopasowane lepsze😉
jeździ ktoś w bryczesach biodrówkach? da się w tym jeździc wogóle? czy tylko można się w nich lansować po stajni 😉?
A ja mam ES Laura Jeans już 34 😉 Są jak na mnie szyte i super wygodne!!!
Kupiłam sobie te bryczesy:
http://trok.pl/bryczesy-kaja-basic-damskie-p-3049.html
Tylko obawiam się, że ten szary lej (mam te białe z szarym lejem) może delikatnie farbować.
Miał ktoś może te bryczesy i powiedzieć jak się zachowują w praniu? :kwiatek:
[quote author=D+A link=topic=217.msg1085613#msg1085613 date=1311870090]
Dopasowane lepsze😉
[/quote]

Wybrałam dopasowane bo jak mi sie marszcza bryczesy to mnie trafia.

DanceOfDevotion Da sie,ale to kwestia gustu. Lugana z obnizonym stanem sa bardzo wygodne.

Teraz mi sie marza i musze zdobyc biale z wysokim stanem Candella  😍 Ponia  🤬
Patrzcie jaka nowość

Szkoda, że takie drogie, bo chętnie bym wypróbowała.
Upolowalam ostatnio ES Husar za cale 35zl  😁 ale w sumie najbardziejz akochana jestem aktualnie w cavallo, milusie i leza jak 2ga skora🙂
paa Co to za kosmiczne bryczesy?  😁
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
04 sierpnia 2011 10:23
http://www.decathlon.com.pl/PL/bryczesy-schooling-krata-be-172157301/
Ktoś może polecić? Jak by wyglądały do tego czarne sztyblety+ czapsy oficerkowe? Zawsze miałam czarne bryczesy, i tak się teraz zastanawiam nad brązem.
Jakieś bryczesy dobre jakościowo z lejem, takiego samego koloru co reszta? Ktoś wie gdzie można takie kupić?
Jestem zachwycona swoimi candela, guziki nie szczypia, zostawiłam sobie 36  💃
Dobra, który model (i firma) posiada w ofercie 38 ale dla bab z duuużym brzuchem?
Hmm noszac 38 nie mozesz miec tak duzy brzuch 😉
mogę niesmialo zapytac o pomoc?

szukam bryczesów bo stare mi tak troszke ciasnawe sie zrobily. po przerwie konskiej i tragedii zdrowotnej jestem jak szafa. i potrzebuje wielkich bryczesow z pelnym lejem, takim zamszastym, jak najtanszych, bo tylko do ciorania. teraz mam prazkowane, kiedys mialam gladkie, ale z nowaka wiec byly tragiczne. pomozecie troszkę?
A ja na wyprzedaży kupiłam w sobotę w pasi-koniku takie hkm http://pasi-konik.pl/pl,product,1721085,hkm,bryczesy,w,kratke,z,pelnym,lejem,cathagena.html-mięciutkie, idealnie dopasowane, bardzo zgrabne.Zobaczymy jak bedzie z jakością, bo hkm nigdy nie miałam.
Hmm noszac 38 nie mozesz miec tak duzy brzuch 😉

Mogę bo jestem w ciąży. I szukam modeli, w których się dopnę. Aktualnie  ( brzuch jeszcze ni tak duzy) mieszczę się w jedne pikeur, nie pamiętam nazwy modelu, jak lugana ale dla starszych babek- większe miejsce na brzuch. Z resztą mam je Dramka od ciebie i zawsze były "za duże" i był potrzebny pasek a teraz są na styk.
Ale lada moment będę potrzebować większe... i szukam.
podpinam się pod kotaburego. takie z wieksza "kieszenia" na brzuch bylyby dobre
kotbury, jak ja byłam w ciąży poprosiłam mamę o wszycie w bryczesy takich trójkątów po bokach - powiększyły ładnie miejsce w pasie a potem mama je wypruła i zszyła na nowo bryczesy. Zostały po tym tylko szwy w  pasie.
Palemkaja je mam-dla mnie HKM rozciągają się na tyłku 😫 po jakimś czasie i odstają nie fajnie.
Ponoć wszystkie, bo koleżanki ze stajni też narzekały.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się