Kupiłam sobie te bryczesy: http://trok.pl/bryczesy-kaja-basic-damskie-p-3049.html Tylko obawiam się, że ten szary lej (mam te białe z szarym lejem) może delikatnie farbować. Miał ktoś może te bryczesy i powiedzieć jak się zachowują w praniu? :kwiatek:
szukam bryczesów bo stare mi tak troszke ciasnawe sie zrobily. po przerwie konskiej i tragedii zdrowotnej jestem jak szafa. i potrzebuje wielkich bryczesow z pelnym lejem, takim zamszastym, jak najtanszych, bo tylko do ciorania. teraz mam prazkowane, kiedys mialam gladkie, ale z nowaka wiec byly tragiczne. pomozecie troszkę?
Mogę bo jestem w ciąży. I szukam modeli, w których się dopnę. Aktualnie ( brzuch jeszcze ni tak duzy) mieszczę się w jedne pikeur, nie pamiętam nazwy modelu, jak lugana ale dla starszych babek- większe miejsce na brzuch. Z resztą mam je Dramka od ciebie i zawsze były "za duże" i był potrzebny pasek a teraz są na styk. Ale lada moment będę potrzebować większe... i szukam.
kotbury, jak ja byłam w ciąży poprosiłam mamę o wszycie w bryczesy takich trójkątów po bokach - powiększyły ładnie miejsce w pasie a potem mama je wypruła i zszyła na nowo bryczesy. Zostały po tym tylko szwy w pasie.