Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

Pursat   Абсолют чистой крови
06 sierpnia 2011 09:47
Mega, ja oprócz szafy, trzymam w kolorowych pudełkach z Ikei. 😉 Stoją sobie jedno na drugim przy ścianie i wkomponowują się w wystrój. 😀
Scottie   Cicha obserwatorka
06 sierpnia 2011 11:53
Ja się właśnie zastanawiam, czy nie kupić szawki specjalnej na buty. Normalnie trzymam buty w szafie (ciuchowej) na półce w pudełkach, w których je kupiłam (mieści się 5 par szpilek, 3 pary balerinek i jedna para sandałków). Wysokie kozaki stoją pod ubraniami, tylko jeszcze kombinuję, co do nich wstadzić, żeby się nie zaginały- gazet nie chcę wpychać, myślałam o dmuchanych prawidłach, ale nie mam pojęcia, gdzie mogę takie kupić, w dużych ilościach i dosyć tanio (oprócz allegro). A i tam miejsce zaczyna się kurczyć, bo obok stoi karton z ciuchami "na dotarcie" plus jeszcze zalegają torby. W ubiegłym tygodniu kupiłam wielką torbę plażową i oficerki gumowe i już nie mam pojęcia, gdzie to wszystko upchnąć...
znowu przceny w schaffashoes.pl

znowu popełniłam 2 pary- chyba sobie konto zablokuję bo mam ochote na jeszcze conajmnie dwie i torebkę 😵
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
07 sierpnia 2011 15:41
Dziewczyny, wiecie może czy jakiś butowy sklep internetowy ma w ofercie takie Conversy? 😡 🙂

wydaje mi się, że widziałam takie w sklepie Adidasa w Plazie, ale to było z rok temu albo dawniej  🙄
Dziewczyny macie może pomysł, jak zabrać się za czyszczenie/pranie takich oto butów:
[img]http://i22.photobucket.com/albums/b334/heeejka/10871_CASSIE_4_A_WHITE_c78eda3cd35872aeff2a2f41d4fd7ec4.jpg?t=1312801747[/img]
?
Chodzi mi o sam biały materiał. Zupełnie nie mam pomysłu, jak się za to zabrać 😵 Boję się, że jak zacznę kombinować z domowymi sposobami, to tylko poskutkuje roztarciem brudu i zamiast białych butów, będę miała szaro-nijakie 🙁
08 sierpnia 2011 12:23
Może spróbuj tego mydełka do czapraków usuwającego wszystkie zabrudzenia, które tak dziewczyny polecały. 😉 Albo stara szczoteczka do zębów plus odrobinka proszku do prania.
Co to za materiał? Coś jak płótno? Na metce nie ma podanego sposobu czyszczenia?
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
08 sierpnia 2011 13:20
a ja ostatnio kupiłam w necie takie 🙂

juliadna GDZIE?!  😍
08 sierpnia 2011 13:34
a tu  😉

http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,25540

ja je wzięłam na wymianę bo kupiłam u nich inne i były dużo za małe więc wzięłam pierwsze lesze 🙂
Są śliczne, ale ja bym się bała kupić przez internet.
Z mojej ostatniej wyprawy do sklepu z Mamą, wróciłam z 3 parami nowych butów.
W tym 1 moja wymarzona: zwykłe czarne, skórzane szpilki 😅
takie:
juliadna cuuudddnneee  😍
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
08 sierpnia 2011 14:41
juliadna właśnie na takie poluje,ostatnio nabyłam czarne,a teraz właśnie chce takie,ale w gre wchodzi jedynie sklep stacjonarny 🙁
Ma ktoś te buty? http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/botki/botki_zamszowe_z_zamkiem_deezee_6474_black.html
Od dawna o nich myślę ale to deezee, boję się, że daleko w nich nie dojdę  🙁
Thymos, zdradź tę tajemnicę i powiedz skąd te szpile? Szukam ładnych, klasycznych, czarnych. Najlepiej bez koturnów, ale tracę nadzieję, więc... 😉
08 sierpnia 2011 16:28
Najlepiej bez koturnów, ale tracę nadzieję, więc... 😉

Chyba bez platform? 😉
http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,16835

bardzo lubię buty w tym typie  😀
Scottie   Cicha obserwatorka
08 sierpnia 2011 20:00
juliadna, i co, wygodne są? Ja mam z ideal'a czarne skórzane z czerwoną podeszwą i gdyby nie to, że są wąskie w palcach, źle wyprofilowane i mają za krótki zapiętek to byłyby super 😀
Dworcika w Ryłko😉
Mają 10cm, jest opcja takich co ja mam, są super wyważone i wygodne, i są jeszcze na cieńszej szpilce, mi się trochę noga chwiała. Ale na prawdę warto zobaczyć. Idealnie obcas idący w stronę palców, nie tam prosto czy na zewnątrz, super sęe chodzi. I jeśli zniszczysz obcas (jest ze skóry) to robią nowy za ok 20-30pln😉
noen   A story of a fighter of our human race
08 sierpnia 2011 23:15
A ja bym drugie wzięła 🙂
Pierwsze będziesz mogła częściej nosić; pasują do większej ilości rzeczy 😉
pierwsze, a pisze jako ich posiadacz, sa bardzo wygodne 🙂 drugie mierzylam w 2 rozmiarach i zadne (przynajmniej na mnie) nie lezaly dobrze.
Kurcze.. drugie jednak bardziej się mi podobają, w pierwszych ta materiałowa obwódka i srebrno-czerowne kosteczki mi coś nie grają.. Sienka a mierzyłaś w stacjonarnym Shaffy? Gdzie w ogóle się znajduje?
Tak, w stacjonarnym. W Wwie, mam ich w okolicy 3 🙂
09 sierpnia 2011 20:29
dziś spacerowałam po krakowskim rynku i  kupiłam sobie takie buciki 🙂
całkiem wygodne nie boli mnie kość pod palcami 🙂

sienka, masz jakiś pomysł na jesienne i zimowe buty?
na jesienne maaaaam 😀
http://allegro.pl/fly-london-sa-hity-i-mega-hity-polecam-w-ciemno-38-i1756724331.html

ale na zimowe nie, a sorele mi pekly na gumie (!!!!!) wiec potrzebuje pilnie, jak masz jakies hity to sie podziel 🙂
nie mam, a fly pomimo fajnego wzornictwa już mi się nie chce kupować  🙁
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
10 sierpnia 2011 10:08
Kupiłam wczoraj boskie buty od zawsze takie chciałam,wyglądają jak sztyblety na obcasie 😜 a wczesniej nabyłam dosc ładne japonki 😀
Pozniej wstawie foty 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się