W stajni, w której mam zamiar jeździć są 2 fryzy i trzeci w drodze 🙂 A mianowicie są to klacz imieniem Femmie'S i wałach imieniem Fantagiro. Zwierzęta bardzo kochane, spokojne, mądre i przede wszystkim piękne. 😍 Wcześniej rasa jakoś do mnie nie przemawiała, jednak od trzech tygodni (od czasu mojej pierwszej jazdy na fryzach) jestem w nich po uszy zakochana. Za wiele o nich powiedzieć nie mogę bo jeździłam na nich tylko raz, jednak to mi wystarczyło żeby zostać wielką fanką rasy. 🙂 Zdjęć swoich nie mam, jednak pozwolę sobie wstawić kilka ze strony
stadniny 🙂
To Fantagiro (to samo zdjęcie mam na avatarze, ale strasznie polubiłam tego konia 😡 ), pod koniec lipca będzie obchodził 6. urodziny:

Femmie'S (10 lat) na padoku i pod siodłem (teraz jest znacznie grubsza bo źrebna - niestety nie wiem który miesiąc):

A tu mamusia i synuś razem 🙂 :

Zdjęcia nie wiem kiedy były wykonywane, ale Fantagiro (drugi na ostatnim zdjęciu) wymężniał od tamtego czasu. Ja do stadniny mam zamiar wybrać się w przyszłym tygodniu, więc postaram się zrobić kilka aktualnych zdjęć 🙂