Witam, jestem nowa na forum i mam pytanie. Czy mogę tutaj na forum wystawić ogłoszenie, żeby coś sprzedać ❓ Rzecz na sprzedaż jest związana z końmi (chodzi o archiwalne numery świata koni) i dochód ze sprzedaży był by przeznaczony na pomoc zwierzętom.
Na forum miau.pl i dogomania.pl takie bazarki to norma, ale wolę się zapytać 😡
W odpowiednim wątku możesz wystawiać ogłoszenie. Jeśli ogłoszenie związane z końmi to na "dziale" końskim w "ogłoszeniach" jeśli nie związane to na towarzyskich w "ogłoszeniach nie-końskich"
Z tym brakiem wychowania proszę nie przesadzać, gdyż tym samym obrażasz moich Rodziców o brak należytej opieki nad mną. No ale weź się zastanów. Skoro jest wątek OGŁOSZENIA to po co pytasz, czy można coś sprzedać? Tym samym właśnie zaśmiecasz to forum.
najsmieszniejsze, ze najbardziej voltopiruja i maja najwiecej do powiedzenia zielone szczypiorki. itaka, na tym forum nie mamy zwyczaju robienia bazarkow. ogloszenia wstawiamy w watkach ogloszeniowych. watki te maja swoj regulamin w pierwszym poscie. za chwile przeniose ten watek do dzialu "techniczne".
Kłócić się nie będę, bo wiem jaki mam charakter, który przeszkadza mi okropnie, więc pracuję nad swoimi wadami. Kulturalna być się staram, wrogów mieć nie pragnę. Mój pierwszy post w tym wątku nie opierał się na tym, żeby komuś dogryźć. Nawet w początkowej wersji dopisałam zdanie o sobie, jednak nie dodałam tego. A widać jednak powinnam, bo niestety moje wypowiedzi zostały uznane za chamskie (co z resztą i ja po części dostrzegam).
A to ma do tego, że właśnie osoby, które są na forum "od zawsze" nie zostaną od razu przez wszystkich potępione, bo pozwoliły sobie na sarkazm lub zażartowały z jakiegoś pytania. Może się mylę, ale takie właśnie odniosłam wrażenie.
Dziewczyna się zapytała kulturalnie, może faktycznie nie zauważyła, a małoletnie prawdopodobnie usiłują zrobić rzeź na nowej, pokazując jedynie jak małoletnie jeszcze są. Wstyd. 😵
[...] a małoletnie prawdopodobnie usiłują zrobić rzeź na nowej, pokazując jedynie jak małoletnie jeszcze są. Wstyd. 😵
Część voltopirów robi to samo. 🤔 Nie jestem związana z tą sprawą, ale moim zdaniem, jakby napisał to ktoś z dłuższym stażem, to prawdopodobnie takiego szumu by nie było. Co nie zmienia faktu, że takie zachowanie nie jest w porządku. edit: dopisek
Ale nie napisał. Dlaczego? Bo dziewczyna wykazała dobrą wolę, napisała na technicznych, zapytała się. Nic w tym ani śmiesznego, ani nagannego nie widzę. Ba, nawet pochwalam. Bo pomyślała. A szczypiory nie.