Second hand, ciuchland, szmateks...

savoir kocham je miłością wielką, tylko się zastanawiam po cóż mi one, skoro i tak nie jeżdżę już od jakiegoś czasu?
Lychee, nie martw się, ja jeszcze w tym roku na koniu nie siedziałam i nie planuję, a też ostatnio kupiłam parę bryczesów, euro-stary  😍 🤔wirek:
Lychee to mi je sprzedaj/oddaj, obiecuję, że miłością też je obdarzę  😁  🙇
Nie nie niee! Siodło już sprzedałam, ale bryczesy te mogą i sto lat nieużywane w szafie leżeć, ale ich nie oddam! [no chyba, że tak przytyję, że się nie zmieszczę - może wtedy 😁 ]
Lychee TYYYJ  😀iabeł:
A to bardzo prawdopodobne - koniec jazdy, całe dnie w domu + masa żarcia, zaraz będę nosić rozmiar 42  😂
Lychee piękne bryczesy  😍
Macie zdjęcia (spóźnione bardzo, no ale cóż 😁 ) :
Sweterek - kolor trochę ciemniejszy

Bokserka w kropy - kolory chyba identyczne

Bluzka fioletowa - sporo jaśniejsza

Biała - pomyliłam się co do szerokości ramiączek 🙂

Beżowa ( ? ) chyba 😁 - ciut ciemniejsza

Spodenki - trochę jaśniejsze

Bryczesy - kolory chyba ok są 🙂

Zdjęcia musiałam przerabiać żeby kolory były w miarę takie jak w rzeczywistości, więc są różne plamki etc. których tak naprawdę nie ma. Zdjęcia torebeczki znaleźć nie mogę i robić mi się nie chce, więc nie ma 😁 W środę chyba przejdę się znowu bo strasznie mi się nudzi w domu, a uczyć ( 😂 ) się w wakacje nie będę, na komputerze nie ma co robić, wszystkie książki z mojej skromnej biblioteczki już przeczytałam no i ogólnie brak zajęcia.
ja znalazłam szmateks koło Kielc gdzie jest,4 wieszaki pełne bryczesów po 30 zł 😁 jak tam weszłam to myslalm ze padne  😜
kot meega zazdroszcze, chociaz 30 zl w lumpie to przeciez majątek 😁 
Ja dzisiaj byłam na wycenie- wszystko po 3zl. Kupiłam świetne szare rurki, bluzeczkę na długi rękaw bawełnianą z River Island i zwykłą białą koszulkę na ramiączkach.
kot Ty farciaro !  😜
Mitery sweterek mi się strasznie podoba  😀
AluskaA dawaj foty !  😀iabeł:  😀
ja dzisiaj kupiłam 2 pary bryczesów nówki TCMz pełnym lejem, i czarne dubliny z krótkim, blado żółte szpileczki peptoe, 2 koszule i sweterek
Moje dzisiejsze zakupy to marmurki [26zl] i sweterek od Dorothy Perkins [17zl]. Bratowa kupiła 6x spodnie [damskie+męskie] i 3x buty [w tym oryginalne Crocsy]. W efekcie wydałyśmy 200 zł 😀 Za same nówki praktycznie.
Atutowa e tam drożyzna 😎 chociaz ja tez lubie chodzic po dostawie szybciutko bo wtedy mam duzy wybór🙂
w moim ulubionym ciuchu sa ceny za sztuke wtedy a w pozniejszych dniach roznego rodzaju wyprzedaze. tak tanio jak wy kupujecie nigdy chyba niczego nie kupilam ale i tak ładny sweterek za 8 czy 10 zl to wielka radocha.

A ze zdjeciami nie wiem jak bedzie bo sie popsul aparat😉
W 'moim' lumpie dostawy na stół w poniedziałek - 3 zł/szt. w piątki 1zł/szt. ale na stołach nie ma nic ciekawego. Wole iść na wieszaki, gdzie ciuchy są wycenione, tam ZAWSZE coś znajdę  😀 Poza tym gdzie ja kupię spodnie za 18 zł? 12zł?  😀
U mnie w ciucholandach nie ma fajnych spodni niestety :/ Ewentualnie w tym co bryczesy kupiłam ( nie wiem po co mi one skoro konno nie jeżdżę i przez najbliższe pół roku raczej mówić o czym nie ma 🤔wirek: ) są fajne rzeczy, ale jakoś rzadko tam zaglądam 🙂
Kiedyś w lumpie znalazłam bryczesy, z pełnym  lejem, za 3 zł chyba, dziecięce, na ok.5 lat. Kupiłam je dla bratanicy, wtedy miała pół roku  😁 teraz ma 2 latka, więc jeszcze poczekają.Ale MUSIAŁAM je kupić  😀
Atutowa za 26zł to z promocji w normalnym sklepie mogę kupić spodnie.  🙄 Dla mnie to dużo jak na lumpeks by tyle dawać :P Fakt, że po dostawie jest większy wybór, no ale cóż. Czekam na fotki  😉 Jedyny lump do jakiego wybieram się tuż po dostawie to jeden w centrum, w którym dowożą towar dwa razy dziennie, więc ciężko by było tam iść wtedy gdy dostawy nie ma  🤣
Ruffian i Ty jeszcze mnie dobij  😵 jak chodzę do lumpów to chyba bryczesy z nich uciekają bym ich nie kupiła  🤔
Savoir, wiadomo, ale w moim mieście nie ma takich typowych sklepów. Musiałabym jechać do Wrocławia, tracić cały dzień, więc nawet jeśli drogo to i tak opłacalnie 😀 Fotki postaram się zrobić wieczorem  😉
Atutowa chyba, że tak 😉 To czekam na zdjęcia  😀
spodnica mexxa z metka za 16,90 PLN  😅
Atutowa rewelacyjne marmurki  😀 i sweterek też niczego sobie 😉
bobek no to pokazuj Nam ją  😀
Horciakowa   "Jesteś lekiem na całe zło..."
09 sierpnia 2011 12:57
Ja ostatnio bardzo skromnie - tylko dwie góry do bikini, czarne 🙂
Od dawna nie kupiłam nic w żadnym ciuchlandzie więc stwierdziłam, że czas to zmienić. Zaszalałam wydając 27,50 zł na sukienkę i buty  😁

[img]http://desmond.imageshack.us/Himg89/scaled.php?server=89&filename=dsc00290xr.jpg&res=medium[/img]

[img]http://desmond.imageshack.us/Himg64/scaled.php?server=64&filename=dsc00289f.jpg&res=medium[/img]
Krakowianki może wiedzą gdzie można dorwać jakiś ciuchland w Krk , w którym zdarzają się bryczesy ?

Ostatnio przechodząc przez św. Filipa kupiłam sobie takie polo do jazdy 🙂
za 3 zł  😎
(kolory c. brąz, róż, złoty, biały )

Chess - pięknie Ci w tej sukience 🙂
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
10 sierpnia 2011 19:22
Bryczki, tym razem nie firmowe, całe 8 zł  😎 ale stan idealny. Tylko ciut za duże 😀
Jeżeli chodzi o olsztyńskie ciucholandy to bryczesy czesto mozna znaleźć w takim malutkim szmateksie na starej warszawskiej  😉
Subaru - zawsze możesz do krawcowej podrzucić to Ci je zrobi  i po problemie 🙂
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
10 sierpnia 2011 22:17
angie560 nie ma potrzeby 😉 do ciurania po stajni są dobre 😉 jakby miały być wyjazdowe to już inna bajka 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się