Poszukiwany/poszukiwana

[s]szukam informacji o klaczy Kropka stała w Połchowie teraz mam ją ja.
Klacz wlkp
Kropka po Titanic , ma 12 lat
gniada spokojna i ma na czole małą kropkę i jedną nogę białą[/s]
[s]Szukam klaczy huculskiej o imieniu [font=Verdana]JUTRZENKA[/font] (Jaśmin/Jużyna),
urodzonej w 1997roku,
maści ciemnogniadosrokatej.
Do 2007 roku przebywała w stadninie koni huculskich i arabskich w Izbach. Potem ją sprzedano.

Będę wdzięczna za wszelkie informacje
:kwiatek:[/s]

Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
23 lipca 2011 14:47
Szukam wszelkich informacji o ogierze Falstart (Astenik- Falastra) ur. 1991 r.
Jeśli ktoś zna jego losy po roku 2009 i może mi o nich udzielić informacji, będę bardzo zobowiązana  :kwiatek:
Wiem tyle, że został sprzedany do wielkopolski i PZHK nie ma informacji wskazujących na jego padniecie lub ubój.
Elena   emocjonalnie elastyczna
26 lipca 2011 17:43
Poszukuję jakichkolwiek informacji (zdjęć) o klaczy Armada od Armia po Drosos ur. 1986  ❗ ❗ ❗
szukam informacji o klaczy sp Andaluzja (m.Anathema po Rahman - o.Warus) ur. 2000r. sprzedanej z ok. Warszawy (Słupno) kilka lat temu..
Witam.
Poszukuję klaczy Eryka o🤔ędzia sp (http://www.bazakoni.pl/horse_63798.html), m:Epoka wlkp po Egerze (http://www.bazakoni.pl/horse_58168.html), ur. 03.04.2003r., niewysoka ok. 150cm w kłębie, maści karej, 4 skarpety i łysina.
Zdjęcia klaczy:

W marcu br. została sprzedana (wówczas źrebna, wyźrebiła się w maju (kary ogierek)) handlarzowi w okolice Koluszek, podobno później jeszcze za Skierniewice.
Niestety nie mam żadnego pewnego punktu zaczepienia do poszukiwań, a bardzo mi zależy na odnalezieniu owej klaczy i przynajmniej upewnieniu się że nie zagraża jej transport na rzeź. Były właściciel udzielił mi jedynie w/w informacji - nic konkretnego.
Jeśli ktoś wie gdzie obecnie przebywa lub gdzie przebywała od marca br. to bardzo proszę o kontakt PW. Ewentualnie wdzięczna będę również za namiary do handlarzy z rejonu między Łodzią w Warszawą oraz za rozejrzenie się na targach końskich w tym rejonie, jeśli ktoś bywa - klacz jest charakterystyczna, przyciąga uwagę ze względu na ładne umaszczenie.
Pozdrawiam
Poszukuję zdjęcia ogiera Weltstein (innego niż na stronie SK Opypy 😉).
Poszukuję informacji o klaczy Barcelona Sp gniada z gwiazdką, do 2006 stała w stajni "Dworzysko" w Wałbrzychu oraz o ogierze Bach młp który w 2007 roku został sprzedany z KKJK Kraków.
Szukam klaczy o imieniu INKA - izabelowata kobyłka, była przez kilka lat w Lewadzie, wystawia język.
Może ktoś widział, bądź wie gdzie jest klacz ISKRA , po m:perła  o:nn
rasa NN , matka sokólski zimnokrwisty , ojciec także.
Maść brudnokasztanowa
Teraz miała by kilku miesięcznego źrebaka .
klapcio89   Walczący z cieniem...
09 sierpnia 2011 15:42
🏇 🏇 🏇 🏇 🏇 🏇 🏇 🏇 🏇 🏇

Poszukuje nowego właściciela ogierka [size=10pt][size=10pt][size=10pt]Śmiałek[/size][/size][/size] po Planet i Świtezianka
Został on sprzedany z Chlewic woj. Śląskie gdzieś za Częstochowę 🙂

🏇 🏇 🏇 🏇 🏇 🏇 🏇 🏇 🏇 🏇
szukam informacji o klaczy Kropka stała w Połchowie teraz mam ją ja.
Klacz wlkp
Kropka po Titanic , ma 12 lat
gniada spokojna i ma na czole małą kropkę i jedną nogę białą

ja tobie mogę o niej dużo napisać 🙂
Szukam informacji/zdjęć o gniadej klaczy Arara ur. 2000
m. Ara
o. Butanol
Poszukuję informacji o klaczy Marsylia, ze stadniny Dobrzyniewo spod Poznania. Gniada, z gwiazdką, dwie małe skarpetki na tylnych nogach. Teraz ma 3 lata, wysoka około 170cm. Rodzice o: xx Candy Cup, m: sp Marmuna.
Jestem jej obecną właścicielką i chciałabym się kilku rzeczy dowiedzieć.
pointure   Dresiarz mentalny.
10 sierpnia 2011 21:17
❗ ❗ Szukam wszelkich informacji o wałachu arabskim Gigant

Kasztanowaty, ur. 2001 r

O: Kolczyk oo
M: Gelerta oo

hodowca: Texass Ranch Com., PL
ród męski:    Kuhailan Haifi or.ar. 1923, hod. Khalef el Aouad, imp. 1931 Gumniska (PL)
linia żeńska: Gazella or.ar. ~1840, hod. Anazeh Sebaa (B), imp. 1845 Jarczowce (PL)

Wiem, że koń przebywał/ przebywa w Zabrodziu, niedaleko Szczecina.
edzia69   Kolorowe jest piękne!
10 sierpnia 2011 21:18
to zadzwoń do Pana Groneta on będzie wiedział, gdzie jest koń
Witam,
Wciąż poszukuję klaczy o imieniu BALBINA [może być komuś znana również pod imieniem NARÓŻKA rasy koniko-fiord. Konik jest nie duży [140-150 cm. w kłębie] i maści bułanej z dość sporą gwiazdką na czole. W tym momencie miałaby 16-17 lat. Była koniem raczej trudnym. Przez długi czas przebywała w stajni Stowarzyszenie Galop w Józefowie [pod Warszawą]. Jakieś 3 lata temu została sprzedana do KJ Ulmag w Aleksandrowie [pod Warszawą]. Była tam bardzo krótko. Obecnie nie wiem gdzie może się znajdować.
Za każdą [najmniejszą !] informację o tej klaczy będę bardzo wdzięczna. Proszę o kontakt na 'pw' lub gg [10253105].

Kilka zdjęć:
1.
2.
Kurczak   Huculskie (nie)szczęście
22 sierpnia 2011 10:26
Szukam siwej klaczy młp. Dolce Andaluzja m. Dolce Vita o. Leksykon, klacz ma 6 lat. Kilka miesięcy temu została sprzedana handlarzowi w okolicach Nieporętu, niedawno ktoś ją stamtąd odkupił. Bardzo ją lubiłam i chciałabym się dowiedzieć co się teraz z nią dzieje, to cudowny konik jednak z bardzo trudnym charakterem.

Poszukuję informacji na temat 2 koni, ojca i córki, konie należały do mnie, zostały sprzedane i przebywają w okolicach Zielonej góry.
Wałach Diabolo m: Debra(lub Derba), o: Krokiet, 9 letni bułany z pręgą. Rasa konie i kuce małe, wzrost ok. 144-143cm. Konik masywny, u mnie chodził tylko na bezwędzidłówce. Bez odmian. Sprzedany wraz ze zwykłym tęczowym kantarem.
Klacz Nel, b. podobna do ojca, z odmianą na prawej tylnej nodze, 3 latka, u mnie przyjęła ogłowie i siodło. Również bułana z pręgą. Mniej masywna, wzrost 143cm. Matka:Nutka (kn), ojciec Diabolo. Konie sprzedane razem.
Pilnie poszukuje informacji jak konie się trzymają, gdyż nie mam już telefonu do właścicieli, a na e maila nie odpowiadają. Konie zostały sprzedane 4 sierpnia.
Szukam informacji o wałaszku o imieniu Leo.... Stał jakiś czas w woj. łódzkim.....Zajmowałam się nim przez jakiś czas,niestety został sprzedany i nie wiem gdzie jest...

Szukam zdjęć małopolskiej klaczy Ascona
o:Larysz
m:Akcyda

oraz zdjęć małopolskiego ogiera Larysz
jakieś szczegóły o Leo? jestem z łódzkiego i znam dwóch
Pursat   Абсолют чистой крови
03 września 2011 09:20
Szukam jakichkolwiek informacji o achał-tekińskim ogierze Kizył. Koń stał w Starym Młynie pod Krakowem i podobno jakiś czas też w samym Krakowie (KKJK?), padł na skręt jelit. Jeśli ktoś spotkał się kiedykolwiek z tym imieniem, proszę o kontakt na PW lub feenlandia[małpa]gmail.com
Poszukuję dwóch koni.

Kasztanowata klacz SP Astra 6 lat
matka : Andora kaszt. młp
ojciec : Bahus sp  kary
Klacz ma około 160 cm w kłębi, chodzi pod siodłem i w bryczce.
Z tego co wiem stała w Lublinie na ul. Wyzwolenia ale właściciel ją sprzedał.
Tu są fotki :

Oraz kasztanowaty wałach młp Lukas 2,5 roku
matka: Kreska c.gn. nn
ojciec: Labirynt gn. młp
Wiem, że konik stoi gdzieś prywatnie u jakiejś rodziny w woj.lubelskim.
Fotki:
http://desmond.imageshack.us/Himg696/scaled.php?server=696&filename=dsc04566e.jpg&res=medium

dragonnia   "Coś się kończy, coś się zaczyna..."
07 września 2011 17:52
Poszukuję info o klaczy MAMONA Wlkp (m. Malwina Wlkp, o. nie pamiętam). Maść kara. Klacz pojechała w tereny Suwalskie jako 4 latka. Potem ślad po niej zaginął. Jeździłam na niej w szkółce i zdążyła przez ten czas zamieszkać w moim serduchu. Chciałabym wiedzieć jak jej się żyje.

edit. W tej chwili ma jakieś 10 - 11 lat jak dobrze liczę.
Szukam informacji na temat ogiera małopolskiego Bachus o.Burnus młp m.Tamara wlkp koń urodzony w 1983 r. szukam zdjęć, czegokolwiek. :kwiatek:
Poszukuję informacji o wałachu Fenix m.Fauna po Cybuch, o: Ignac po Ignam. Koń urodzony bodajże w kwietniu 1999r. ale mogę się mylić, kasztan, 4 skarpety i duża latarnia, ok. 165cm w kłębie. Został sprzedany w prywatne ręce do Sopotu, przebył operację na czipy, zmienił właściciela, najprawdopodobniej stał w okolicach Rumi, Redy następnie został sprzedany do Niemiec.
Poszukuję informacji o klaczy KAMBERA wszystkie informacje bedą mile widziane stała w Stadninie za Elblągiem chyba Narusa 
[quote author=Nie_powiem;D link=topic=472.msg1124649#msg1124649 date=1315418865]
Szukam informacji na temat ogiera małopolskiego Bachus o.Burnus młp m.Tamara wlkp koń urodzony w 1983 r. szukam zdjęć, czegokolwiek. :kwiatek:
[/quote]

A tan cały Bachus jest może maści karej ? Jeżeli tak to może być ojcem Astry, której również poszukuję.
Nie. Bachus jest skaro-tarantowaty i jest ojcem mojej Malinki
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się