Ja się zabieram za przygotowanie następnej klaczy. Będzie mieć PG 369.30 😀
Stwierdziłam że mam krew meduzy to dam najsłabszemu koniu i go sprzedam, wystawiłam za 80000 i jak tylko zeszłam ze strony sprzedaży już był sprzedany, chyba najszybciej sprzedany mój koń ever 😂
już dochodzę do PG 372 🙂 ale robię to sposobem takim, że nie zwracam uwagi na BLUP tylko płodzę i po wszystkich lewych latają i wytracają zbędne punkty dorastania 🙂
i dopiero jak osiągnę PG około 375 dam na główne, dam objęcia i zacznę sprzedaż 🙂
Hehe, będę miała od kogo krycia brać 😎 Masz już coś gotowe?
mam ogiera 371 ale na minusowym Blupie 🙂
A dużo na minusie? Moja ma tylko 5 na plusie :/
a tak wlasciwie co daje praktycznie duzy blup?
lepsze pg a jak rodzice mają max to wrodzone umiejętności 😉
edit: Kolejny pegaz sprzedany za 85000 a od niechcenia otworzyłam RO i znalazłam w nim RO czym zaliczyłam zadanie i dostałam RO 😍
o! tego nie wiedzialam🙂😉)
btw, chetnie przyjme punkcik dorastania jakby ktos mial na zbyciu🙂 fathex
wabankowa, niech będzie, wystaw krycie na klacz Felicja 😉
faith, zaraz pójdzie zapro z 2 konta 😉
Bardzo pilnie potrzebuję PUNKTÓW DORASTANIA ! 🙇
Jeżeli ktoś ma na lewych, koncie to byłabym bardzo wdzięczna. Oddam ! Nick Berta :kwiatek:
I jeżeli ktoś by miał ochotę to proszę o jabłuszka dla tego osobnika:
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=4140041Zakwaterowałam go w ośrodku z rymarzem, mieszankami i marchwią a łąki są beznadziejne 🙄
edit: Jak wysyłacie z lewych to dawajcie znać gdzie oddawać. :kwiatek: I dziękuję śliicznie :kwiatek:
baaaardzo dziekuje🙂 :kwiatek:
Cierp1enie pokryłam 4 klacze teraz 😉
jakie? a wyźrebiałaś je? bo jeszcze chyba 3 były niewyźrebione
Alabamka, zaraz wyślę zapro z 2 lewych 😉 Oddaj na Misskiedis
dziewczyny, czy ktos moglby mi wystawic na jutro krycie andaluzem pow. 480 GP? na publicznych sama cienizna i troche ugrzezlam w hodowli:/
Długo się zastanawiałam czy o tym właściwie napisać, ale stwierdziłam, że to zrobię.
Dwa dni temu aktywowałam konto Wabankowej żeby ogarnęła moje konie. Weszłam, wszystko było w porządku, konie ogarnięte, więc podziękowałam i powiedziałam, że jakoś się odwdzięczę. Dostałam odpowiedź, że w ramach właśnie podziękowania mogę wystawić krycie jednorożcem dla jednej klaczy i zrobiłam to.
Ale kiedy weszłam na drugi dzień na konto zobaczyłam, że wabankowa sama wystawiła sobie krycia dla ośmiu swoich klaczy moim ogierem, którego PG jest sporo wyższe niż na publicznych pokryciach. Zrobiła to bez pytania i żadnej konsultacji ze mną.
Piszę to nie żeby wszyscy zaczęli się na nią obrażać, ale po prostu dla informacji. Byłam pewna, że osobom z volty, tym które są już dłużej na forum, można zaufać, ale nacięłam się na tym i nie chcę żeby naciął się ktoś inny.
Dziękuję jeszcze raz dziewczyny za jabłuszka i punkty, jesteście wielkie 💃
Punkty i jabłka, nadal chętnie przyjmę :kwiatek:
Bazik, Pisałaś do niej?
wabankowa- nie musisz odpowiadać 😵 weszłam i zobaczyłam 😵
na 6 pokryć ani jednego roga 🤔wirek:
Tak, pisałam, że jeśli chciała mogłam jej wystawiać krycia ogierem aż do momentu, w którym urodzi się rożek itd. ale żeby to wcześniej uzgodnić, bo ze mną naprawdę da się dogadać w różnych kwestiach.
W odpowiedzi dostałam "w związku za krycia, przepraszam na serio postąpiłam nie fair".
Ja też jestem na Howrse, nick Silveria 😀 Hoduję fryzy, niedawno kupiłam niezłą luzytkę, jak BLUP będzie maksymalny, pewnie się rozejrzę za ogrem. Niezła jest ta promocja z owocami, nie? Co dotąd wygraliście?
Mina - poszło zapro od rosolowa czyli ja 🙂
Wygrywasz…
Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...
* Wiewiórka
* 1 000 Equus
* 5 rzep
* 8 punkty dorastania
* 2 mieszanki kaloryczne
Wygrałeś składniki do swoich eliksirów!
* 1 x Podkowa
* 1 x Truskawka
* 1 x Brzoskwinia
Wygrywasz…
* Siodło MG
* 500 Equus
* 5 rzep
* 3 punkty dorastania
* 3 mieszanki kaloryczne
* 1 x Podkowa
* 1 x Melon
* 1 x Winogrono
nigdy nie zaliczę zadania z RO 😵
Ech, znowu będzie ogierek coba 🙄 Już drugi kasztan
Cierp1enie, tez myślałam że nie zaliczę, otworzyłam ro z nadzieją na krew meduzy bo się opłaca sprzedawać pegazy teraz
Misskiedis, Ja już 5 kuponów na pioruny zmarnowałam na tych cobach 😵
Ma ktoś może ogierka coba z PG ok 370 i blupem dodatnim?
nie no ja się zabiję
na lewym
Wygrywasz…
* Róg Obfitości
* 500 Equus
* 15 rzep
* 6 jabłek
* 2 punkty dorastania
* Bilet wstępu na Grand Prix
* 1 x Podkowa
* 1 x Truskawka
* 1 x Winogrono
Bardzo prosze o punkciki dorastania na ChemiK. Mogę tez wystawic prywatne krycie rogami: fryz, achał, hanover.
Wygrywasz…
* Owca
* 800 Equus
* 5 rzep
* 2 punkty dorastania
* 2 mieszanki energetyczne
* 1 x Podkowa
* 1 x Truskawka
* 1 x Ananas