Dziękujemy za miłe słowa! :kwiatek:
Gosic, A coś tam jeszcze wstawię.🙂 Koń był wczoraj tak niesamowicie wspaniały na jeździe, że aż się zdziwiłam. Wcześniejsze jazdy takie 50/50, a wczoraj 😍 Dobrze, że zdobyłam kogoś, kto mi zdjęcia porobił 😁
Hypnotize, To Wintec 2000 nowy 🙂 Wrażenia z jazdy na plus, choć po obejrzeniu filmiku tej firmy Johanna Schlesse [nie wiem czy dobrze napisałam 😡] wychodzi na to, że to siodło męskie, które i tak mnie źle ustawia i tak 😁 W starszych modelach było inaczej. Pewnie dlatego, że były węższe. A koniowi faktycznie dobrze 🙂 Maniakalnie sprawdzam czy go tam coś nie boli, ale objawów nie wykazuje.
btw, te Twoje włosy! Pokrywacie się z Piniem 🙂
_kate, Hehehe, gdyby postawić nasze konie obok siebie, to Pallas mógłby wyglądać jak syn. Mały, drobny 😁 Właśnie, a Nikodemek jest prywatny w sensie, jakiegoś pensjonariusza czy ośrodka?
Burza, Tak jest, jeżdżę! Niewiarygodne, ale prawdziwe 😁
Mo B., Na tego siwka zawsze się miło patrzy 🙂
escada, Fajnie Cię w siodle widzieć 🙂 Oby już nie było kontuzji żadnych 🙂 Swoją drogą, cudownie jej w tym ogłowiu!
Dzionka, Dziękuję! :kwiatek: Pad jest piękny. Hand-made, jak na razie przechodzi wszelkie testy jakości 😀
To się jeszcze chwalę:

Uśmiech mi z twarzy nie schodzi,. 😀