Dworcika, szczerze wątpię. W moim rejonie jest sporo wsi w których organizowane są różne procesje i tym podobne, takie widoki to norma.. Nie mówię oczywiście o każdym z uczestników.
Again, oprócz jeźdźca niedobranego pod konia co jest nie tak? długi bat i trochę za duże siodło może też nie jest ok, ale jednak gorsze rzeczy się widziało...
Mam dla Was prawdziwy kwiatek, śmiem zaryzykować stwierdzenie, że nic lepszego nigdy dotąd nie pojawiło się w tym wątku: http://www.groupon.pl/deals/bydgoszcz/orkfordon-bydgoszcz/563757?nlp&CID=PL_CRM_1_0_0_203&a=412 pisze to niby instruktor prowadzący stajnię, całe życie zajmujący się HODOWLĄ koni 😂! Jeśli chcecie potrenować ujeżdżanie i skoki na lonży to musicie zapłacić 99zł za przyjemniejsze doznania transportowe na koniu niepozbawionym bynajmniej imponującej sierści! Nielicha historia! 🏇
Facella wiem wiem, ale o tym to już nawet nie wspominam bo co chwilę ktoś wstawia tu kucyki z za dużymi ludźmi na grzbietach, więc nawet szkoda gadać, bo to zjawisko powszechne i nic na to nie poradzimy 😕
Naturalsi - ja nie widzę w tym kwiatka to że 99zł kosztuje karnet to nic dziwnego, bo wchodzi w niego 5 godz czyli jazda po 20zł Mają błąd na stronie ujeżdżania zamiast ujeżdżenia i tyle.
Again - to teraz będziesz się mściła na innych, tkliwie wyszukując winnych w internecie?
a mnie osobiście to śmieszy 🙂 zwrot że te konie zapewnią nam "wrażenia transportowe" i to że jeżdżąc tam można obudzić w sobie duszę dżokeja😉 i ten kawałek o Charlim Wattsie, ale może mam specyficzne poczucie humoru😉
Cierp1enie- to nie jest błąd, ci ludzie nie mają zielonego pojęcia o niczym i uczą innych ("Jazda na lonży – ujeżdżanie – skoki"😉. Chodzi mi o język jakim to jest napisane- "Zarazem zaś zwierzęta te – niepozbawione bynajmniej imponującej sierści – mogą zapewnić dużo przyjemniejsze doznania transportowe." 👍