Te skarpety z biedy jak dla mnie są straszne, po pierwsze za krótkie, a po drugie materiał sztuczny. A również się napaliłam na nie jak szczerbaty na suchary 😁
A ja może się wtrącę i zmienię temat 😉
Kilka dni temu byłam na zwiadach w poznańskim decathlonie.
Szczerze mówiąc to większych wyprzedaży brak ale jakieś pojedyncze jednak są.
Kupiłam czaprak taki bardzojasno niebieski z ciemnoszarą lamówką przeceniony o dyszkę.Były dwa więc może jeszcze jedna sztuka czeka😉
Z czapraków był jeszcze czarny, te dyszkę taniej ale nic ciekawego-był taki"szmaciany" więc nie brałam
Jak jakieś wyprzedaże gdziekolwiek się pojawią dawajcie znać🙂
w Lidlu będą takie taborety, może komuś się przydadzą w stajni 😉
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_20312.htm
ja też się nad nimi zastanawiam , tylko ciekawa jestem ile mają cm wysokości 🙂
wie ktoś może ? 😉
Ja dzisiaj kupilam w Decathlon letnie podkolanowki za 24,99 (2 pary)
a ktoś ma już te kaloszki a'l sztyblety? bo są piekne : D
podbijam pytanie JSBach 🤣
Faktycznie są super 😍
I podobno od dziś ^^
Kaloszki są od czwartku 28 lipca 🙂
Wyglądają bardzo fajnie 😉
u mnie połowa osób ma podobne kaloszki do tych z lidla, też takie krótkie i świetne są
cały czas w nich chodze po stajni super sie sprawdzają 😉
dziewczyny też z nich są zadowolone 😉
Kaloszki świetne, oby tylko nie wykupili mi 39, bo ja to mam takie szczęście, że zawsze mój rozmiar najszybciej schodzi. Trzeba się sprężyć, jutro po nie pojadę : )
edit: a, jednak nie muszę się aż tak spieszyć, nie doczytałam że dopiero od 28 lipca są 😉
Aha, czyli za tydzień :P Ja myślałam że to już dziś 😀
A to luzik ^^
nie wiecie gdzie teraz można tanio wyrwać podkolanówki w romby? 🙂
W Biedronce 😀 ja sobie wczoraj kupiłam jedne 😉
ja mam skarpetki z biedronki i jestem z nich bardzo zadowolona 😉
teraz dzięki wam będę w przyszłym tygodniu latała do lidla 😁 kaloszki wyglądają super, a taborecik mi się przyda w stajni. wypatrzyłam sobie jeszcze kilka rzeczy. oby wszystko było 🙄
Na promocji w Decathlon
Dramka Decathlonu niestety u mnie nie ma :/
Jeszcze w lidlu mają być pędzelki. Może komuś się przydadzą do jakiś smarów. 😀
Skarpetki są strasznie krótkie i się zsuwają.. No i w materiale jest coś sztucznego, bo noga się poci.. 🙄
a mi mama kupuje czasem podkolanówki w romby w lewiatanie, tam gdzie zwykłe skarpetki rajstopy gdzieś zwykle są. Koszt ok 9 zł za parę 🙂
[quote author=sei link=topic=485.msg1079027#msg1079027 date=1311337153]
Skarpetki są strasznie krótkie i się zsuwają.. No i w materiale jest coś sztucznego, bo noga się poci.. 🙄
[/quote]
to dziwne... może masz jakieś inne niż ja? z moimi nic takiego się nie dzieje i są długie pod samo kolano prawie 😲 mam dwie pary. w obu jeździłam już wielokrotnie.
sei może masz krótsze nogi 😉
ALARM! byłam dziś w lidlu i są te kaloszki. Wyglądają strasznie fajnie, właśnie szukam kaloszy...Ale wygląda na to, że są tam od dłuższego czasu. Zostały dwa kolory w rozmiarach 40 i 41. strasznie mi smutno 🙁
Alaska ja też mam z Lewiatana i są bardzo fajne 🙂
Happiowa, no może. sztylpy mam na 44 cm 😉
wystraszyłaś mnie z tymi kaloszkami... tak się na nie nastawiłam 🙄
może gdzie indziej jest inaczej...bo skoro mają być od 28, to chyba tak powinno być.
Ja też widzialam je już dość dawno w toruńskich lidlach.
Happiowa ,a jak ogólnie z jakością tych kaloszków?
Wrocławski Decathlon świeci pustkami, dużymi rozmiarami i wysokimi cenami -.-' bleh ...
patrzyłam na lidlowską gazetkę, od 28... a do 31 mam jeszcze kupon 15 zł, więc szybciusio lece do lidla:P
qniara pomacałam i...no jak kaloszki, jestem przyzwyczajona do moich zimowych gumiaków więc wydawały mi się delikatne takie, ale chyba normalne kalosze takie po prostu są 😉 gdyby nie to że zostały same 40 i 41 to bym brała... 🙁
i jeszcze coś niekońskiego, ale wartego polecenia: lidlowskie zeszyty. Już drugi rok tu kupuję, są tanie, całkiem duży wybór, ładne wzory. W tamtym roku były nawet z końmi, ale teraz już nie widziałam 🤔