incognito 😲 no już nie wiem jakim jełopem, laikiem bym nie była.....samo patrzenie wzbudza wątpliwość czy siodło jest aby dobrze założone, ....generalnie wzbudza niesmak. Zwłaszcza jak, domniemam, nawet na obrazkach widziała kiedys osiodłanego konia 😂
Znam ją 😵 (w sumie tylko z photobloga i opowiadań) Okradła właściciela mojego podopiecznego i jeszcze te jej odzywki 'Ja nie wiem o co temu facetowi chodzi 🙄' Przynajmniej z tego co słyszałam, ale czytając jej photobloga... Porażka...
przegladam z telefonu, wiec moze zle widze, ale na moje ona nie ma siodla tylko pas woltyzerski. wiec ententa, ja tu nie widze siodla na szyi, ale pas i za duzy czaprak za wysoko zalozony 😉 Ale moge sie mylic co to tam jest, bo i zdjecie jest slabej jakosci i telefon dodatkowo psuje zdjecie ;D
a w notce, na szaro, przekreślone: "jestem redaktorem strony galopuje.pl <jupi>" czyli dzieci uczą inne dzieci rollkuru, patrząc na to: http://www.photoblog.pl/chudusia/98031604/d.html [/quote]
Dworcika, co Ty tam wiesz? Atmosfera tego zdjęcia powoduje, że aż płakać mi się chce 😁 A tak na poważnie, nie rozumiem co ludzie chcą osiągnąć wstawiając takie zdjęcia? Żałosne i tyle 😉