Bogdan, prawda z tym paseczkiem, zastanawiam sie czy go nie wzmocnic od spodu u szewca bo boje sie ze mi sie przetrze. Przebarwienia zadne mi sie nie zrobily, ale pierwszy model mam bialy wiec byloby trudno 🙂 teraz wzielam granatowo-bezowe i nie z tej 'sliskiej' skory tylko taki bardziej zamsz, mam nadzieje ze nie beda sie brudzic. No i wzielam o rozmiar wieksze, i teraz prawy but jest na mnie dobry a w lewym mam luz ale to chyba lepsze rozwiazanie 😉
Co do ceny tez sie zgadzam, dlatego przecena -50% bardzo mnie ucieszyla, to tak w sam raz 🙂
Kurcze, tylko po tak krótkim użytkowaniu paseczki powinny być w stanie bardzo dobrym- za tą cenę,ale to pewnie moje skrzywienie około zawodowe 😉
ja sie na skorze tak jak Ty nie znam 😉 ale na moj gust ta skorka jest po prostu za cienka, taka 'szmatława'.
na jesien kupuje te:
http://allegro.pl/fly-london-braz-wygodny-koturn-pewniak-model-38-i1653366443.html przez tych kilka chlodnych dni kusza mnie juz teraz 😜
dokładnie- jest taka szmatława 🙄
Dziewczyny, jak zabezpieczyc buty typu open toe, zeby nie obcieraly w tym miejscu, w ktorym wystaja palce?? Moje az sie prosza, zeby je nosic na gola stope, ale cholernie obciera mnie w duzy palec..przeciez nie bede sie zaklejac za kazdym razem..?? Macie rade?
Pandurska, ostatnio kupiłam sobie wkładki żelowe pod podbicie i były tam dołączone takie owalne żelowe naklejki - może akurat da się przykleić tam gdzie mówisz. Ja sobie przykleiłam w jednych gladiatorkach, bo obcierają mi ścięgno, ale do jednych open toe też by mi się takie przydały, więc planuję zakupić niedługo. 🙂
Hmm, w sumie dobry pomysl. Widzialam sporo roznych takich zelowych wynalazkow, wiec w sumie moge poszukac. Dzieki!
miałyście kiedyś tak, że buty były tak zaje..ste, że się uparłyście ze je rozchodzicie? nawet nie uwierają, ale pod ich magicznym wpływem urosło mi coś na pięcie. Taki jakby nakostniak, skóra jest podrażniona i zaróżowiona. Da się tego pozbyć? 😡
oczywiście, że miałyśmy i to wielokrotnie! Zwykle kupowałam za małe o rozmiar, bo były tylko takie a ja musiałam je mieć, więc walczyłam z rozciąganiem. Zwykle mi się udawało 😁 raz też zdarzyły się za duże to kupowałam grube zapiętki 😀
baby! przez was chodziłam po tej szaffie shoes i uparłam się na te
http://www.schaffashoes.pl/japonki-SUMMER_1_B_PINK-Tommy_Hilfiger,11920kocham je, ale oczywiście mojego rozmiaru nie ma, same 36 zostały. Ale, żeby coś kupic to w przystępnej cenie nabyłam wkońcu białe klasyczne conversy dla siebie i dla chłopa. Więc mamy takie same buty za kwotę 266 zł z wysyłką, skorzystałam jeszcze ze zniżki fejsbukowej 😀
http://www.schaffashoes.pl/sportowe_sneakersy-Trampki_All_STAR-Converse,9000
hanoverka, czyli, że dostałaś zniżkę na conversy mimo, iż są na promocji? 🙂
edit: zamawiałaś już coś od nich? Ja się zastanawiam, dużo ludzi skarży się na długi czas realizajci...
Tak zrobiłam, wpisałam hasło z fb i znizkę mi policzono. Teraz się cieszę, ale jutro może być tak, że mi napiszą, że przepraszają, ale wybranych rozmiarów nie ma. Nigdy jeszcze nie zamawiałam u nich. Dam znać na bieżąco jak to wygląda 🙂
hanoverka, jaki jest Twoj rozmiar? Mam blisko bardzo do schaffy (a nawet do kilku), moge Ci sprawdzic w stacjonarnym czy by byly te japonki.
na jesien kupuje te: http://allegro.pl/fly-london-braz-wygodny-koturn-pewniak-model-38-i1653366443.html przez tych kilka chlodnych dni kusza mnie juz teraz 😜
uuuh przez Ciebie będę na nie chorować!! jak kupisz, to napiszesz, czy warto, czy wygodne i czy da się w tym chodzić na co dzień 😜
moneta, ile zapłaciłaś za te z tally weijl? 😜
ze 130zł na 80 😜 a są mega <3 zero zarzutów co do nich mega stabilne są i pod podeszwą mają takie cos chyba żeby but się nie ślizgał ale nie jestem pewna ;D
Kurcze, gorzej jak ich już nie znajdę u siebie 🙁
Znajdziesz na bank jak pojedziesz jutro ;p u mnie sporo nawet ich było 🙂 a jaki rozmiar?
To zależy, ale myślę, że 39, ewentualnie 38. Oby były, bo będą mi super pasować do mojej nowej sukienki!
no to powiem Ci, że najczęściej te rozmiary są 😀 i trzymam kciuki, że będą i pisz odrazu jak je kupisz 🙂
Dziewczyny poszukuję jakiś fajnych, lekkich i krótki ... kaloszy 🙂
Pursat za Twoja rada nabylam wczoraj takie wkladki zelowe przeciwuciskowe (male, specjalne do naklejania w newralgicznych miejscach buta) i sprawdzaja sie rewelacyjnie!No po prostu super! Dzieki za rade!
Cieszę się, że mogłam pomóc. 🙂
Wiecie gdzie moge kupic zwykłe, brązowe botki (takie sporo za kostke, mniej niz do polowy lydki) na niezawysokim i nie za cienkim obcasie?
JARA tez by mi się takie przydały, jak na coś trafisz to daj znać 😉
Moneta, niestety u mnie nie ma ich wcale 😕
hanoverka, jaki jest Twoj rozmiar? Mam blisko bardzo do schaffy (a nawet do kilku), moge Ci sprawdzic w stacjonarnym czy by byly te japonki.
sienka 38, byłabym bardzo wdzięczna :kwiatek:
ok, jutro bede to sprawdze. Jakby byly to mam od razu kupic?;> moze daj mi swoj nr kom na pw i gdyby byly to bede dzwonic? 😉
bylam dzisiaj w shaffie zobaczyc buty dla hanoverki i mimo ze sie zarzekalam wyszlam z balerinkami, bo znowu jest na wszystko 50%, tylko tym razem w stacjonarnych 🤬
ale mam prosbe, bo mam odlozone jeszcze jedne balerinki -
http://allegro.pl/tommy-hilfiger-camilla-8-modne-balerinki-r-38-i1675535818.html te hilfigery za pol ceny 😵 i powiedzcie mi, fajne? brac czy nie? Bo juz jestem tak zawirowana ze nie wiem czy nie przesadzam, wydalam na buty w tym miesiacu wiecej niz na mieszkanie. Potrzebuje szybkiej pomocy :kwiatek: