Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

Pursat   Абсолют чистой крови
02 lipca 2011 17:40
a jak jest z rozmiarówką lacoste?

jak z rozmiarówką tommy hilfigera, zwłasza balerinek?

Allegro->znajdź interesujące cię buty->przeczytaj jaka długość wkładki przy konkretnym rozmiarze.
jak z rozmiarówką tommy hilfigera, zwłasza balerinek?

ja nosze 39-40 - buty pełne w tym balerinki z hilfingera - zawsze biore 39, tylko klapki sa troche mniejsze wiec 40
rozmiarówka raczej standardowa
Pursat   Абсолют чистой крови
03 lipca 2011 20:11
No i buty nie zaczekały na mnie w Zarze. 🙁 Ale tłumaczę sobie w ten sposób, że po co by mi była kolejna para beżowych butów... 😉
edit: już wiem 😉

a ma ktoś te buty? albo widział na żywo?
http://www.schaffashoes.pl/index.php?produktID=11169
izkadul, dzieki dobra kobieto!!!!  🙇 wlasnie wzbogacilam sie o wymarzone HUNTERY na ktore zawsze skapilam kasy! 😅
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
03 lipca 2011 21:04
sienka mam Huntery już pół roku i kocham je miłością wielką 💘 🙂 czarne, matowe, ale mam ogromną chcicę na czerwone 😜
Strucelka, i jak z rozmiarowka? Bo czytalam zeby wziac rozmiar mniejsze niz zazwyczaj, a nosze 37-38, wzielam 37 i boje sie ze beda za male albo za waskie w lydce..? (lyde mam spora bo 35 cm)
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
03 lipca 2011 21:45
pomocy muszę je mieć , gdzie je kupię ?

Strucelka weź czerwone,  są super 🙂 ja mam czarne i czerwone obydwie matowe , najlepsze kalosze na zawody ! miałam jeszcze gloss czarne ale nie były tak wytrwałe jak matowe...

sienka ja też nosze 37-38 i kupiłam 37 a łydkę mam 34 i na mnie są luźne więc na Ciebie też powinny być ok 🙂
magdaszka, dzieki, mam nadzieje ze beda dobre.

W ogole dziwna sprawa, kupilam je godzine temu za 199 zl, wszystko wtedy bylo -50%, a teraz wchodze i kosztuja juz 279 🤔
kupiiłam siostrze
http://allegro.pl/show_item.php?item=1693420165 😁

Moja córa ma takie tylko z różowo-malinowymi akcentami. Śliczne są tylko jeszcze chwilę muszą poczekać na nią. exploited chcę mieć taką siostrę jak ty! 💘
za 199 ?? gdzie gdzie  👀
na schaffashoes caly weekend -50%. tylko teraz juz nie kosztuja 199 (a godzine temu za tyle kupilam!!!)

http://www.schaffashoes.pl/kalosze-KALOSZE_HUNTER_ORIGINAL_GLOSS_GRAPHITE-Hunter,8665
własnie chciałam kupic te lacoste były za 165zł a teraz juz za 230  😤
dziwne, pewnie juz po promocji -50% ale tak nagle sie skonczyla, myslalam ze bedzie do 24.00

ufff ale mialam szczescie.
Powiedzcie dziewczyny, ladne te szare z linka czy czarne ladniejsze? Bo sie dlugo wahalam i ciagle nie jestem pewna...
http://www.schaffashoes.pl/kalosze-KALOSZE_HUNTER_ORIGINAL_GLOSS_BLACK-Hunter,8733

wybralam szare bo wydaje mi sie ze jak mokro ale slonecznie to czarne beda grzaly. Poza tym czarne maja wszyscy, a szarych na zywo u nikogo nie widzialam. No i to maja byc buty na spacery z psem a nie na wybieg, wiec chyba nie musza byc 'szykownie blyszczaco czarne'? Prosze mnie uspokoic 🙂
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
03 lipca 2011 23:24
sienka kto co lubi 😉 szare w sumie mogą być ciekawe. Mnie się podobają czerwone i granatowe glossy, a matowe to jasnoróżowe 😀
Spokojnie z taką łyżką się zmieścisz 😉
Ja mam chyba taki rozmiar jak normalnie, bo w zimie też w nich śmigałam, tylko że z grubymi skarpetami podobnymi do tych, które do kompletu oferuje Hunter 😉
hanoverka noo fajnie mieć taką małą siostrę. różnica między nami to 16 lat 😁 próbuję zaszczepić w młodej miłość do butów  😁 😜
nie wytrzymalam napiecia i poszlam do stacjonarnego sklepu schaffy, jak pomierzylam rozne kolory to zamiast szarych glossow 37 wyszlam z czarnymi matowymi 38 😀 (bo zmierzylam z polarowa skarpeta i sa wtedy idealne) udalo mi sie to zalatwic w ramach wczorajszego zamowienia internetowego...no i jeszcze dolozylam do niego kolejne fly londony, bo udalo mi sie je wziac rowniez z 50% znizka 😵

o te:

edit: Bogdan, a jak Ci sie fly londony nosza?
a znacie jakieś zagraniczne (najlepiej amerykańskie) strony z butami?
Graba.   je ne sais pas
05 lipca 2011 11:10
Czy teraz, gdy na schaffashoes większość cen jest obniżona, obowiązuje kod na -10% ?
A ja kupiłam moje wymarzone pumy, dzisiaj jak dobrze pójdzie to pójde po drugie, takie same, tylko w innym kolorze... 🤔wirek: 😁
są to najgenialaniejsze, a na pewno najwygodniejsze buty jakie mam. świetne są i będą chyba solidne.
ja mam adidasy z pumy, mają coś około 3 lat ^^ jedne co im sie dzieje to mają lekko przetarta z tłu podeszwe od biegania 😀
wyglądają na solidne i to bardzo
ja moje pumy dostałam ładnych kilka lat temu i do tej pory ich dociurać nie mogę 😁 i są megawygodne 🙂
i ładnie  🤣

ja chce więcej takich butów! już je kocham
Ja jednak kupiłam te buty, bo nie mogłam im się oprzeć  😍 po wyjściu ze sklepu odrazu je ubrałam i chodzę w nich już kilka godzin i są mega wygodne ;D

http://www.tally-weijl.com/collection/products/show-subcategory/articles/subcategory/shoes/article/1225.html

Tylko ja mam czarne, a nie brązowe ;p
a na schaffashoes często się zdarzają takie obniżki -50%? bo nie mogę darować sobie tych butów...
emade, pytalam sprzedawczyni w sklepie i mowila ze mniej wiecej raz na pol roku. Ponoc do sklepu stacjonarnego nie dalo sie wejsc!!! A na wizazu dziewczyny pisaly ze przychodza im maile ze zamowienie nie moze byc zrealizowane z powodu braku rozmiaru/modelu etc. Chyba zawsze juz bede taka 'sprytna', czyli bede zamiawiac przez neta, isc do sklepu stacjonarnego i jezeli tylko bedzie to co chcialam to brac w ramach zamowienia.

Moje huntery dzisiaj przetestowane - jak wrocilam z łąk byly cale w blocie - wrzucilam pod prysznic, przetarlam szmatka i jak nowe. Wygodne bardzo. Jestem zachwycona 😀
edit: Bogdan, a jak Ci sie fly londony nosza?

no właśnie miałam Ciebie zapytać o to samo  😉
Co wygody- bez zastrzeżeń.
Zastrzeżenia mam co do jakości skóry. W sumie mało je ostatnio noszę,a jeśli już to i tak w większości jeżdżę samochodem- więc zużycie stosunkowo małe.
Ale: pasek wokół kostki jest tak delikatny,że aż za delikatny- skórka się łuszczy
Przód butów- skórka lekko odbarwiła się na słońcu.
Uważam,że przesadna cena do jakości.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się