Poszukiwany/poszukiwana

Ogłoszenie nie ważne
Poszukuję informacji o dwóch koniach
- pierwszy z nich to Potas, rasa małopolska, wzrost ok 155, energiczny konik, bardzo do przodu
- drugi Hrabia, rasa wielkopolska, wzrost ok 170, piękny ruch, duże możliwości skokowe, koń dość trudny, z charakterem 🙂

Może ktoś wie coś na ich temat, jestem ciekawa co się u nich dzieje, gdzie się znajdują 🙂
z góry dziękuję za informacje 🙂
Prustat, Kodeina chyba nadal stoi w Starym Młynie albo w okolicach ...Wiem ,że kiedyś stała w stajni na którą mówili Stara żwirownia czy jakoś tak..... byłam z nią trzy lata temu na hubertusie 😉
Elena   emocjonalnie elastyczna
10 czerwca 2011 10:32
whisperer13 w Starym Młynie chyba juz jej nie ma z tego co mi wiadomo  😉
Czy ktoś może zna Pana ,który był na Targu Końskim w Pajęcznie (14 maja 2011 roku) i miał na sprzedaż kilka kucyków ( był kary ogierek ,siwy i inne). Był on z Łowicza lub okolic Łowicza . Zapomniałam niestety sobie wziąść nr. tel do niego  🙁
poszukuję informacji na temat klaczy, na której obecnie trenuję i z którą jestem strasznie zżyta!
chodzi tu o jej przeszłość, w której stajni wcześniej stała, może jakieś zdjęcia z okresu młodości.
WIAGRA-GB
o: Witalis oo po Fawor
m: Bajka NN
ur: 1998 r.
maść: c. gniada
wzrost: 145.
Kobyła ma ogromny temperament po tatusiu arabie. Skacze bezbłędnie parkury 80-90 cm. Na więcej sobie nie pozwalamy ze względu na wiek. chociaż zobaczymy co życie przyniesie.
Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informacje o jej przeszłości, rodzicach, bądź rodzeństwie.
Pursat   Абсолют чистой крови
12 czerwca 2011 19:12
Prustat, Kodeina chyba nadal stoi w Starym Młynie albo w okolicach ...Wiem ,że kiedyś stała w stajni na którą mówili Stara żwirownia czy jakoś tak..... byłam z nią trzy lata temu na hubertusie 😉

W Młynie jej nie ma.
helcia   Wiedźma z czarnym kotem
20 czerwca 2011 08:39
Poszukuję informacji o klaczy Cicha Woda od klaczy Co to (od Cenna, po Blansz)
Miło widziane zdjęcia 🙂
Poszukuję klaczy Isaura, gniada z odmianami, nie wysoka, ok 155 cm, starsza. Jakiś czas temu wykupiona z rzeźni, pogryziona przez ogiera. Trafila do Stajni Smolis (łódzkie), gdzie ja wyleczono, a następnie sprzedano. Ponieważ wieść o tym że klacz żyje, była jedną z tych najlepszych jakie sie zawsze w takiej sytuacji chce usłyszec, postanowilam jej nadal szukac. Chciałabym mieć kontakt z obecna właścicielką, na wypadek wszelki. Ta klacz to jeden z takich koni , jakich się nigdy nie zapomina.
Pursat, Elena, znam nieco losy corki Akacji, jakbyscie byly zainteresowane 😉

Tymczasem szukam walacha IKAR NN, niewielki, gniado-srokaty, gwiazdka na czole, mleczny pysk - ksztaltem przypomina troche serce, mialby teraz okolo 12-13 lat, nieco charakterny. Zostal sprzedany z jednej z podlódzkich stajni jakiemus handlarzowi. Bylabym bardzo wdzieczna za jakiekolwiek inforacje, jego strata do dzis mnie boli 🙁
20 czerwca 2011 18:22
ikarina ale której córki Akacji ??? 😉
Chodzi mi o Agawe. Nawet siedzialam na niej raz  😉
20 czerwca 2011 22:25
ikarina chętnie się o niej coś dowiem, ale to na PW jakbyś mogła  :kwiatek:
ponawiam:

witam,poszukuję klaczy KARIERA po Turkusie i Karen, ur.1998r.
kara ślązaczka, wczesniej stała w przydomowej stajni w Katowicach, teraz znajduje się w okolicach PŁOCKA
Sprzedana razem z klaczą Figa, też ślązaczką.
Bardzo zależy mi na informacjach, razem z Martą, która zajmowała się Karierą jeździłam w jednej stajni.
Po długim poszukiwaniu ja znalazłam swoją Melanię, Konskiej miłosci Marty wciąż szukamy.

więcej jej zdjęć znajduje się na fotoblogu Marty
www.karierkaandmartusia.fbl.pl

Z góry dziękuję za każdą informację!!

Szukam zdjęć lub info  o ogierze Paon- matka Palenica po Bard, ojciec Anonim po Baca. Gniadosrokaty urodzony 1990 r . Lub jego potomstawa 🙂 :kwiatek:
poszukuję informacji o srokatym kucyku Drink

http://www.bazakoni.pl/horse_14714.html
Witam
Poszukuje wszelkich skrawków informacji o tym koniu

Imię konia🤔zal
Ojciec: Szuan
Matka: Migrena
Data urodzenia: 1995
Rasa🤔zlachetna półkrew
Maść:gniada
Hodowca:
Pochodzenie: Polska

Zdjątko

I tak ... Dlaczego go poszukuje

Moja mama kupiła sobie konia - Motyla ... Wytrenowała i za te pieniądze kupiła sobie Szala
Gdy wyjeżdżała sprzedała go... Teraz chciałaby go odkupić .. Proszę Was o pomoc.. Info typu:
-gdzie jest
-u kogo
- na jakich zawodach go widziano
-i inne

Na koniec chciałabym przeprosić jeśli to nie tu

Już jest tu, gdzie trzeba  :kwiatek:
w.
Poszukuje informacji o klaczy KSIĘŻNA nn

Matka : NN
Ojciec : NN
Ur. : 1995r.
Wzrost ok. 158-160 cm

Kasztanka z bardzo charakterystyczną odmianą na pysiu,z widoczną domieszką krwi arabskiej w dalszym pokoleniu, ok. 160cm +/-,KLACZ TKAŁA, sprzedana w zeszłe wakacje handlarzowi (pod Krakowem) - paszport NN , w paszporcie wiem kto był ostatnim posiadaczem w razie co info na PW 😉 (handlarz nie zmienił na 100%), klacz przed sprzedażą była po odstawieniu źrebaka.
Klaczka ogólnie pochodziła z okolic Krakowa, Kraków, Handlarz i teraz nie mam pojęcia gdzie jest a bardzo by mi zależało na informacji gdzie klaczka stoi ,jak się ma itp . Ktokolwiek coś wie proszę o informacje na pw ponieważ tutaj nie zawsze idzie się odnaleźć :-( Gdyby klacz była na sprzedaż również proszę o pw.

Zdjęcia Księżnej wraz z córą :

Reszta  w  linkach :

Charakterystyczna odmiana :

:kwiatek: :kwiatek:
Dziękuje juz się  dowiedziałam dzięki christine   i Karutek
Witam.
Szukam klaczy SZKLANKA od Szekla po Tornado z 2005 roku
Kasztanka z 4 odmianami na nogach oraz na głowie, około 165 wzrostu.
Pozdrawiam 🙂
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
03 lipca 2011 19:49
Witajcie!
Poszukuję kuca, wałach, wzrost między 120-130cm w kłębie. Maść dereszowata, ciemne nogi i pysk, czarna grzywa. Kuc przebywał w stajni "Palamo" ok. lat 2005-2009(przepraszam za taką rozbieżność, nie jestem w stanie dokładnie określić roku... 🙁 ). Był wysłany na "szkolenie" przez jakąś rodzinę, potem został sprzedany. Imię w stylu "Fred", "Fredek"(wołaliśmy na niego Deresz).
Jak tylko znajdę zdjęcie to prześlę!
Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje o tym kucu.  :kwiatek: Prawdopodobnie przebywa u jakiejś prywatnej rodziny w okolicach Piaseczna/obrzeża Warszawy.
Poszukuję konia  imieniu Kopica Wlkp gniada z odmianami poszukuje dokładnie jej źrebaka urodzonego ok 6 lat temu wiem że urodziła sie klaczka i nieststy nic więcej . Kopica przez pewien czas stała w stajni Durango i tam była zażrebiona.
poszukuję wałacha o imieniu Hern, gniady ok 19 letni koń, mocny w typie, przyjazny, świetnie ujeżdzony. ok 2 lata temu przeniesiony ze stajni w Borkach Wielkich. Będę wdzieczna za wszelkie inf.
Łaciata   Forever in my heart ♥
11 lipca 2011 22:26
[center][left]Szukam konia Timur -  Kwidzyn[/left][/center]
Szukam bardzo ważnego da mnie konia..  proszę o pomoc  🙇

Imię: Timur (znany także jako Kwidzny.. chyba, że teraz jeszcze inaczej...)
    Rasa: SP
    Mama: Talma
    Ojciec: Rubin
    Maść: gniady
    Opis: duży, masywny, dwie skarpetki na tylnych nogach, gwiazdka na głowie.
    Miał bardzo dużo sarkoidów na ciele 🙁

Z tego co wiem urodził się w Kwidzynie. Poznałam go w Nowęcinie u Pana Darka Gieryka. Został sprzedany do Koła. (to informacje takie w skrócie).

Jest to moja pierwsza końska miłość i tak będzie do końca! Błagam was o pomoc.. bardzo długo go już szukam 🙁
Dodaje zdjęcia niestety trochę stare 🙁
Alicja_8   Z pasja...z miłością...
12 lipca 2011 09:16
Szukam informacji o klaczy fiordzkiej LUIZA. Została sprzedana z okolic Płońska.
Może ktoś wie gdzie teraz przebywa i jak się miewa?
Poszukuję klaczy HORTENSJA, sprzedana jakieś 3 tyg temu ze stajni pod Warszawą gdzieś pod Radom.

ur. 30/03/2004
matka Hiacynta ojciec Turbud Imbir
maść c.gn
rasa sp

Będę wdzięczna za każde info..

podbijam...
Szukam informacji nt. wałacha [size=10pt]SAHAR[/size].

Ciemnogniady, teraz miałby ponad 10 lat. Podobno trafił gdzieś do Warszawy.

Wysoki, dobrze zbudowany, i bardzo trudny charakter. Niestety nie mam zdjęcia..
POSZUKUJĘ KONIA BERG
proszę o pomoc

Imię: BERG
Rasa: hucuł
Mama: Bałałajka
Ojciec: Rumianek
Maść: kasztanowa
ma gwiazdkę na czole

Został sprzedany do miasta KLUCZBORK.

zdjęcia:
Happiowa   córka grabarza
22 lipca 2011 16:56
Chciałabym dowiedzieć się gdzie aktualnie przebywa koń o imieniu SZERMIERZ
iwona9208   Konie to choroba, z której nie da się wyleczyć.
22 lipca 2011 18:18
Poszukuje zdjęć og.Inchalator (Hondaker-Inwazja) ?
Bardzo mi zależy  😡
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się