Second hand, ciuchland, szmateks...

MsCarmen, świetny kombinezon! 😍 Reszta też strasznie fajna. 💘
savoir, dziś przecena o 50% była dlatego tak mało. 🙂 Jutro będzie wszystko po 1zł w tym co mama była, ale nawet nie opłaca się zaglądać w czwartki, bo co fajniejsze to w środy ludzie wykupują. :/ Ja u siebie nigdy nie spotkałam nic końskiego. Ba! U mnie w mieście nawet sklepu jeździeckiego nie ma ani nawet żadnej stadniny! Najbliższa jest jakieś 15 km od mojego domu 😤
Facella   Dawna re-volto wróć!
29 czerwca 2011 17:48
MsCarmen, genialna ta kiecka! jak mniemam, zamierzasz ją pewnie wykorzystać fotograficznie?  😁
Facella kupiłam ją dla siebie 😉 jest zdecydowanie za wąska na "jeźdźczynię", będzie się wcinać między nogi i odsłaniać uda 😁
MsCarmen jest z metką to jak ze sklepu z nowymi ciuchami. 😀
mitery0322 zrób tak jak ja, pogadaj w paru czy mają jakieś końskie rzeczy i jakby z dostawącoś doszło to niech dzwonią na twój numer tel., który im dasz. Ja tak muszę zrobić właśnie jutro  🙂
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
29 czerwca 2011 18:00
A moja mama wczoraj wyczaiła w lumpie całkiem przypadkowo , kremowo - beżowe (?) bryczesy euro stary, za 40 zł, w rewelacyjnym stanie, ze skórzanym lejem ^^
subaru2009 ochh no! też tak chcę ! .. wstawiaj foty 😀
savoir dokładnie 😀

subaru2009 wstawiaj fotkę, ja też chętnie je zobaczę!
savoir, coś końskiego prędzej będzie w Skaryszewie (tam gdzie Wstępy organizowane są) bo tam jest stadnina i całkiem niedaleko sklep jeździecki mają, więc tam przejadę się rowerkiem, bo niedaleko mam. 🙂

subaru, to się Mamie przyszczęściło. 🙂 Ja też z wielką chęcią zobaczę je 🙂
29 czerwca 2011 19:17
Niebawem wrzucę zdjęcia 😉
subaru gdzie?!  😀
Horciakowa   "Jesteś lekiem na całe zło..."
29 czerwca 2011 21:08
Horciakowa jak na 4 rzeczy to 35zł to nie tak dużo, zależy też jakie one są, w każdym razie czekam na fotki, MsCarmen na twoje również  😀
w zasadzie tak, ale np. moja mam przyniosła mi ostatnio praktycznie nowe, czarne jeansy z nexta za całe 2zł

MsCarmen, ta pudrowa bluzka i sukienka są przepiękne

Ja wstawiam obiecane foty:

czarna z "kamieniami"

czarna nietoperz

sweterek, podrabiany bliźniak i spódnica

i jeszcze dwie bluzki, które kupiła mi mama 🙂

29 czerwca 2011 21:16
ententa jeżeli chodzi gdzie to na Nyskiej (Krzyki - Gaj), pytałyśmy jak często sie trafiają.. rzadko ... czyli jak wszędzie 😉
Są "trochę" za duże , ale pokochałam je miłością wielką 😀

Chciałabym nosić bluzki nietoperze, ale nijak mi to nie pasuje 🙁
Mam problem ze zmniejszeniem zdjęć, wrzucam w linkach:

http://imageshack.us/photo/my-images/829/p5250301.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/607/p5250302.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/832/p5250303.jpg/
subaru2009 cudne te bryczesy  💘
Horciakowa wiesz czasem są rzeczy tańsze, czasem trochę droższe. Grunt to być zadowolonym 😉
Poza tym bardzo ładnie Ci w nietoperzyku  🙂
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
29 czerwca 2011 21:24
Horciakowa, Kurczę, a ja szukam takiej białej jak ta ostatnia. Dorwałam podobną czarną z paseczkiem z Pretty Girl za 5,40 zł, ale białej nigdzie nie mogę znaleźć. A szkoda, bo w czarnej się będę smażyć w takim upale =/
gajara18   "Konia strzeż się z tyłu, psa z przodu, a kobiety
29 czerwca 2011 21:51
a my z moją mamą upolowałyśmy w wawie jakieś drobne perełki a to D&G koszulka z metką z chologramem  nowa ,halka modelujaca sylwetke pod sukienke wieczorową czy nie wiem bardzo ozdobna metka z chologramem ARMANIEGO ,reszta to jakieś pierdoły sukienka jedwabna i jakieś dorebki dla mojej siostry oraz dziś kupiona przez mame różówa oczojebna bluzka z końmi jest urocza zdjecia wstawie jutro bo jutro lece jeszcze na zakupy .
Oprócz tego do zdjeć kupiłam :
welon za 5 zł
wszędzie szukałam gorsetu ładnego kupiłam bluzke ala gorset w metalizujacym delikatnym fiolecie teraz szukam długiej spódnicy na konia jakieś błyszczącej.
Po co Ci welon? 🙂

Ja dziś byłam, ale nic nie kupiłam. ;/ Jedynie nowe trampki kupiłam sobie na targu z motywem kwiatowym. Ale są śliczne 😍
Facella   Dawna re-volto wróć!
30 czerwca 2011 13:49
mitery0322, dawaj zdjęciaaa  😀iabeł: uwielbiam trampki  😜
jakieś szmateksy w Katowicach?
w Katowicach jest kilka fajnych ale trzeba polować 😀
ja uwielbiam takie sklepy więc jak coś będę mogła pomóc to z chęcią 🙂
szukasz czegoś (np końskich choć tego jest mało) czy ogólnie adresów?
🙂
ogólnie adresów, niedrogo i fajnie;> i bardzo chętnie końskich, przydadzą się : ))
Gdzie w szmateksach w Krakowie znajde full-capy?  🤣
Ja raz w lumpie dorwałam genialne trampki w kratkę (zimowe, z futerkiem). Uwielbiam je ;D
gajara18   "Konia strzeż się z tyłu, psa z przodu, a kobiety
30 czerwca 2011 20:26
byłam dzis na Świetokrzyskiej i tam mają dużo trampek w kratke ,kropki czy gładkie .Welon kupiłam do zdjęć na koni z koniem nie wiem jeszcze brak mi sprecyzowania tego co bym chciała zobaczyć na zdjeciu .
Motyw na moich trampkach może trochę oklepany: czarne tło i różowe kwiaty, ale bardzo mi się podobają. Były też niebieskie kwiaty na białym tle i czarne na białym, ale rodzicielka stwierdziła, że białe szybko ubrudzę (standard 😁 ). I zdjęcia (wreszcie nie są ani niebieskie, ani fioletowe, ani pomarańczowe!):

Przepraszam za ilość ale nie mogłam się zdecydować 😡 Kolor w rzeczywistości odpowiada dwóm ostatnim zdjęciom 💘 Muszę jeszcze trochę uzupełnić swoją szafę z butami bo zostało mi... 2 pary!! Reszta poszła w pi... na spacer do kosza 😁 Więc muszę sobie kupić jakieś, a na mojej liście potrzebnych ciuchów (prawie ze wszystkiego wyrosłam 😵 ) jest sporo rzeczy 😁
Gagulec   Mistrz lokalny
30 czerwca 2011 20:55
Mnie się bardzo podobają 🙂. Lubię motyw kwiatowy 🙂.
Cieszę się, że się podobają  :kwiatek: (da się w ogóle to zdanie zrozumieć? 😁 )
mitery0322 mam BARDZO podobne, tylko ja dałam za swoje jakieś 80zł. Zapłaciłam za firmę. a Kurde mogłam iść na ryneczek i tam taniej kupić.  🙄
Ja ostatnio widziałam w lumpie takie piękne buty na koturnie w kolorze łososiowym, nowe były. Kurcze ale kosztowały 20zł, więc stwierdziłam ,zenie kupię. Może w sobotę się tam wybiorę i będą jeszcze, dwa dni przed dostawą są tańsze rzeczy, może jakimś CUDNYM trafem zostały 😀
savoir, ja dałam 20 zł 🙂
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
30 czerwca 2011 21:36
savoir, 20 zł za NOWE buty? Toż to ja bym brała bez gadania jakby się trafiły o.0
Notarialna wzięłabym je za te 20zł gdyby nie to, że bardzo stopa się do nich przyklejała i troszkę mnie uwierały przy pięcie. Dlatego nie wzięłam ich, bo jeśli na dłuższą metę byłoby jeszcze gorzej, szkoda byłoby mi tych 20zł :P
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się