Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)
Kastorkowa, a ja tego już nie linkowałam?
w ogierkach więcej kwiatków się trafiło
wątek zamknięty
Nie tego nie
wątek zamknięty
o matko 😲
wątek zamknięty
to Gaga więc jakoś nie specjalnie mnie to rusza 😉
wątek zamknięty
http://www.pudelek.pl/artykul/33245/gaga_z_wlosami_pod_pachami_i_okropne/
a co powiecie o tym ? 😵
mnie też pomysły Gagi nie ruszają, ale proszę, powiedzcie, że one są przyklejone na spodnie...
wątek zamknięty
Facella- pewnie tak. Ale nie zaskoczyło by mnie jakby było inaczej. Po niej się można spodziewać skoro, z 'Macicy' już wychodziła ... 😂
wątek zamknięty
mnie też pomysły Gagi nie ruszają, ale proszę, powiedzcie, że one są przyklejone na spodnie...
nie no co Ty, to są jej naturalne... 🤣
🙄
wątek zamknięty
https://picasaweb.google.com/kominex/20101126#5544014314679878658
faktycznie zaciskam tak mocno ze nawet zdzbla trawy tam nie wcisne ;]
a gdyby nawet to jest to moja sprwa a nie ludzi ktorzy nigdy w zyciu nie widzieli ani mnie ani mojego konia na zywo ;]
sa konie ktore naprawde sa koszmarnie traktowane a Wy zajmujecie sie jakimis pierdolami.
pozdrawiam.
wątek zamknięty
abiciezwabi, w jej przypadku wszystko jest możliwe 😎
wątek zamknięty
http://www.photoblog.pl/kachulka7 🏇
w sumie nic nie ma, ale blog zasługuje na tyle uwagi, że dziewczynka (tak ma 15 lat) jeszcze niedawno wypisywała pod jednym zdjęć jak to ona wsiadała na kobyłkę która chodziła kilka razy pod siodłem, i generalnie co to nie ona, że koń po 15 minutach "robienia" przez nią chodził idealnie bo go "przerobiła" w pysku... 😵 niestety notkę skasowała bo interwencji mojej i koleżanki...szkoda była dobra zabawa. no...a ten łaciaty konik ze zdjęcia się zbiera 😁
wątek zamknięty
carmenowa, fajne foto 😀 i zgadzam się z Tobą, 3/4 kwiatków tutaj jest bez sensu więc raczej nie ma się czym przejmować ;p
wątek zamknięty
winni się tłumaczą 😀iabeł:
wątek zamknięty
sa konie ktore naprawde sa koszmarnie traktowane a Wy zajmujecie sie jakimis pierdolami.
Pewnie, że są, tylko że w większości przypadków nikt nie ma na to większego wpływu. Tymczasem w twojej sprawie można próbować przemówić do rozsądku. Bo nawet jeśli dla ciebie to jest nic nie znacząca pierdoła, to dla innych nie wygląda to dobrze. Nie wiem czy takie mocne zapięcie coś szkodzi, ale też mi się to nie podoba. I z pewnością lepiej jest zwrócić na to uwagę niż siedzieć cicho i udawać, że jest ok. No, ale najczęściej druga strona wszystko wie najlepiej..
wątek zamknięty
gllosia na litość boską 🙇 chyba dodała zdjęcie, że da radę tam palce wsadzić i tylko tak się wydaje, że jest mocno, bo ma taki a nie inny pysk
wątek zamknięty
nie oceniam Carmenowej, czy zapięła dobrze czy źle ten nachrapnik.
ale za to moneta jest przykładem naiwnej wiary w to, co ktoś zobaczy na zdjęciu. wsadziła palce to znaczy, że nachrapnik zapięty prawidłowo? może był poluzowany do zdjęcia? (nie jestem łowcem teorii spiskowych oczywiście, Carmenowa :kwiatek: ) a gdyby ktoś wstawił zdjęcie będąc po skoku w powietrzy i napisałby że lata, to byś uwierzyła że lata? ot, taki przykład ślepiej wiary w to, co się widzi na udokumentowanym ułamku sekundy.
wątek zamknięty
MissTake to spójrz na pysk konia jaki ma i jest inny od reszty to po pierwsze, po drugie sama nie jeździ na carmen więc jakby było coś nie tak to by jeszcze bardziej pasek był poluźniony, ale jednak jest dobrze zapięty jeśli nikt nic nie poprawił 🙂 przykład tylko dałam, że jest dodatkowo zdjęcie dodane nie chce to nie wiesz, ja się wypowiadam na ten temat, bo widzę jaki ten pysk ma koń, widzę też full różnych zdjęć na jej fbl i nie bój się, ale nie jestem łatwo wierna tylko przez jedno zdjęcie 🙂
tak jest carmenowa specjalnie do zdjęcia poluźniła pasek 😁 😁
wątek zamknięty
naucz się moja droga czytać ze zrozumieniem, mam Ci zacytować moją wypowiedź? 🙂 nie piję do Carmenowej czy ma dobrze czy źle zapięty nachrapnik. piję do tego, że jesteś przykładem ślepej wiary w zdjęcie, które może przedstawiać wszystko, a Ty widzisz to, co inni każą Ci widzieć bądź w to, co chcesz widzieć.
wątek zamknięty
a może jednak ja mam zacytować, bo nigdzie nie mówię, że oceniam zapięcie po jednym zdjęciu? bo widzę nie doczytałaś dokładniej, ironię też trzeba znać, a jak nie to wujek google napewno definicje poda
tak jak napisałam, nie jeździ na niej sama, koń ma inny pysk bardziej wydłużony i tak jakby węższy w tym miejscu zapięcia więc dlatego może to tak wyglądać, że jest mocno zapięty, poza tym ma full zdjęć na fbl można popatrzeć
wątek zamknięty
gllosia
w jakiej mojej sprawie?????
Pewnie, zadreczam wlasnego konia i najlepiej mi go odebrac, czyz nie? Dzwon juz do animalsów.
A od zwracania uwagi mam Panią trener ktora w dodatku jest na punkcie roznych pasków wyczulona, nie potrzebuje swietnie wiedzacych ludków z neta ktorzy nie widzac czegos na zywo swietnie potrafia to ocenic.
Jesli chcesz to oceniac zapraszam do stajni 😉
MissTake
wiesz, akurat wiekszosc z Was tutaj jest przykladem "naiwnej wiary" gdyz nie robicie tu nic innego jak oceniacie cos na podstawie fotki ;]
wątek zamknięty
wypraszam sobie mówienie o mnie per "wy", bo właśnie tutaj mówię o naiwnej wierze w nic nie znaczącą fotkę. a podałam przykład pierwszy z brzegu, czyli monetę, która po zdjęciu od razu ślepo stwierdziła że jest wszystko ok. jak już powtarzam - jeśli chodzi o Twój nachrapnik jestem neutralna, kojarzę Twój fotoblog i widzę, że sama masz na uwadze dobro konia i obracasz się wśród ogarniętych ludzi, którzy też wiedzą co to jest koń i "z czym to się je" więc nie trzeba Ci stada ludzi z internetu którzy Cię upominają właśnie po zdjęciach.
moneta, to ja Ciebie zacytuję 🙂 gllosia na litość boską 🙇 chyba dodała zdjęcie, że da radę tam palce wsadzić i tylko tak się wydaje, że jest mocno, bo ma taki a nie inny pysk
czyli mamy tutaj przykład akcji "bo na zdjęciu widać to" 🙂
dziękuję za uwagę, idę do pracy, zanim wrócę już zostanę zakrzyczana 🙂 na przyszłość radzę zastanowić się nad zdjęciem, czego jest wynikiem sytuacja na nim. bo sama mam kwiatkowe zdjęcia, chociażby z ostatnich zawodów, gdzie moja walka ze stopą i próbą poniesienia w bok wygląda, jakbym mordowała konia wędzidłem i kazała mu stanąć dęba na piłę.
wątek zamknięty
gllosia na litość boską 🙇 chyba dodała zdjęcie, że da radę tam palce wsadzić i tylko tak się wydaje, że jest mocno, bo ma taki a nie inny pysk
To mi niczego nie udowadnia. Może dlatego, że widzę mnóstwo jej zdjęć gdzie widać bardzo mocno zaciśnięty skośnik.
sama nie jeździ na carmen więc jakby było coś nie tak to by jeszcze bardziej pasek był poluźniony, ale jednak jest dobrze zapięty jeśli nikt nic nie poprawił
A to skąd ci się wzięło? Mam rozumieć, że jak ktoś inny czegoś nie poprawi to na 100% jest dobrze?
widzę też full różnych zdjęć na jej fbl i nie bój się, ale nie jestem łatwo wierna tylko przez jedno zdjęcie
To szkoda, że nie widzisz tego co widzą inni.
Na dodatek sprawa nie tyczy się tylko Carmen, ale też drugiego konia, bo na jednym jak i drugim skośnik jest bardzo mocno zaciśnięty.
Tak jak już wspomniałam nie wiem czy takie zapięcie szkodzi w jakiś sposób koniowi, więc nie mam zamiaru robić z tego nie wiadomo jakiego zła, ale próbuję sobie wyobrazić jak to technicznie działa i skłaniam się ku wersji, że to jednak ma szkodliwy wpływ na pysk konia i działanie wędzidła.
Pewnie, zadreczam wlasnego konia i najlepiej mi go odebrac, czyz nie? Dzwon juz do animalsów.
A od zwracania uwagi mam Panią trener ktora w dodatku jest na punkcie roznych pasków wyczulona, nie potrzebuje swietnie wiedzacych ludków z neta ktorzy nie widzac czegos na zywo swietnie potrafia to ocenic.
Jesli chcesz to oceniac zapraszam do stajni 😉
A kto pisze, że zadręczasz? Ja tak na pewno nie uważam, już nie bądź taka wyczulona na swoim punkcie i nie rób z siebie wielce poszkodowanej. Wyluzuj trochę 😁
No a twój odzew wcale mnie nie zdziwił - normalka. Mam trenera, wszystko robię super, a ci co mają czelność się czepiać to głupie quniarki 😎
I uważaj, bo na pewno będę jechała do stajni, w której jeździsz, żeby oglądać jak zapinasz skośnik 😂
wątek zamknięty
MissTake
nie chciała urazic 😉 po prostu mialam na mysli tutaj ludzi ktorzy sa pochlonieci tym temat i nie moga sie bez niego obejsc 😉
ja uwazam ze bledy robi kazdy i jest to nie uniknione 😉
wątek zamknięty
gllosia leci pw nie będę zaśmiecać wątku
wątek zamknięty
gllosia
to było ironia ;]
Hmmmm wiesz, ja nigdzie nie napisalam ze skoro mam trenera robie wszystko super! Nie wiem skad Ci sie to wzielo.
Twierdze tylko ze osoba ktora ma mozliowsc sprawdzenia takich rzeczy na zywo wie o wiele wiecej niz ktos kto widzi cos na zdjeciu.
Ponawiam tu zaproszenie. Wpadnij, przekonaj sie sama i dopiero wtedy oceniaj. A skoro nie chcesz to poprostu zajmij sie soba a nie wstykasz nos w nie swoje sprawy 😉
wątek zamknięty
zajmij sie soba a nie wstykasz nos w nie swoje sprawy 😉
Nie wtykam nigdzie nosa, tylko wyrażam swoje zdanie na temat skośnika. Nie oczerniam cię i nie robię z tego tortury, po prostu moim okiem jest za mocno zapięty. Spoko, może źle widzę, może to nie szkodzi koniowi. Ale skoro nikt mi nie udowodni, że to jest ok, to mam prawo uważać, że nie jest 😉
wątek zamknięty
gllosia, skoncz bo jestes nudna.
wątek zamknięty
MissTake czytaj całość nie tylko o zdjęciu pisałam, owszem na początku tak, ale potem dałam inne argumenty i to jest tylko i wyłącznie moje zdanie i nie musisz się z nim zgadzać. Kończę już rozmowę na ten temat, bo już o carmenowej i skośniku było dawno dawno jak ktoś chce niech poszuka sobie trochę wstecz 🙂
wątek zamknięty
[s]gllosia - wchodzę na Twojego photobloga bardzo często. Po Twoich zdjęciach daje Ci może 15 lat (oczywiście tych przesłodkich). Nie jesteś żadnym zawodowcem, a unosisz się tak, że srasz wyżej niż mam głowę. Przepraszam, ale z całym szacunkiem do Ciebie nienawidzę jak ktoś taki jak Ty wszystkim wytyka błędy, uznaje wszystkich za amatorów, a siebie za Panią guru 😵.
Jak katija to napisała, jesteś już nudna, jakiekolwiek zdjęcie i ty już je oceniasz, tu za ciasno, tu koślawo, a ty to już w ogóle siadać na konia nie powinnaś/eś. Wiem jaka zaraz tu będzie awantura, a raczej najeżdżanie na mnie jakim to ja jestem amatorem i moje zdjęcia na photoblogu pokazują tylko jak wożę swoje 4 litery, a wiedza jest nikoma, ale dobra, już po prostu mam dość tego. Już na mnie raz najechałaś. [/s]
Zbyt dużo będzie kontrowersji. Gllosia poprawiła, ale jednak już dała mi okazje siebie poznać
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.