Kto/co mnie wkurza na co dzień?
Notarialna zgadłaś, nie mogę jej słuchać 😵 Ja w ogóle nie lubię głosu tego gościa.
xxflygirlxx, A ja uwielbiam i wielbię ich jakoś od 6 lat? 😍
Mnie wyjątkowo wkurza utwór Queen'sów 'Bicycle Race'. Irytujący jest! x.x
Mnie on śmieszy. Jest tak głupi, że aż zabawny. 😁
Notarialna, może być chociaż poprawnie zapisała nazwę zespołu.
xxflygirlxx, głupi?
Mnie wkurza to że czekałam na wakacje cały rok a kiedy przyszło co do czego to nie są takie, jakie się zapowiadały.
Strzyga a doszukałaś się w nim czegoś głebszego?
xxflygirlxx, a słyszałaś tekst? Posłuchaj, zastanów się, spójrz na ówczesną sytuację i na życie Freddiego.
Szczerze przyznam, że nigdy nie słuchałam całego tekstu tylko refren. Tak więc wybacz zniewagę. 😉
xxflygirlxx, nie zniewaga. Trochę smutne, że tak autorytarnie wypowiadasz się o rzeczach, których nawet nie raczyłaś poznać powierzchownie.
Możliwe. Z reguły nie zagłębiam się w coś czego nie lubię.
xxflygirlxx, i nie przeszkadza Ci to w mówieniu, że to głupie?
Tak jak mówiłam nie słuchałam całego tekstu, więc właściwie odniosłam się do refrenu tylko i wyłącznie. A niczego mądrego nie mogę się tam doszukać. Może i jakiś głębszy sens jest, mało mnie to obchodzi. To tylko i wyłącznie moja opinia i cieszę się, że masz inną.
Mnie wyjątkowo wkurza utwór Queen'sów 'Bicycle Race'. Irytujący jest! x.x
Coz, jak sie nie jest fanem, to moze wkurzac.
ja dzieki uwielbieniu Queen i Freddiego M. nauczylam sie angielskiego, tlumaczac sobie teksty
Bicycle Race - mistrzostwo, zreszta wychwalone pod niebiosa przez wszelakich krytykow muzycznych.
Wkurza mnie pewien przedstawiciel handlowy, który powołuje się na mnie sprzedając jakieś tam swoje produkty.
Wykorzystuje fakt, że znamy się ze studiów. Znajomość taka bardzo zwykła, nie zażyłość.
I molestuje mnie w moim prywatnym czasie i miejscu.
👿
Oj, chyba zachowam się asertywnie.
Wkurzają mnie "młodociani" którzy od razu(nawet gdy się nie znamy) zarzucają mi rzeczy nie prawdziwe i przy okazji piszą tak jakbym była ich koleżanka z młodych lat!
[quote author=kasjęda link=topic=20214.msg1054381#msg1054381 date=1309173719]
Wkurzają mnie "młodociani" którzy od razu(nawet gdy się nie znamy) zarzucają mi rzeczy nie prawdziwe i przy okazji piszą tak jakbym była ich koleżanka z młodych lat!
[/quote]
Żałosne wręcz.Może to Ci odświeży pamięć, szkoda gadać.
Wkurza mnie mocno moj komputer- kupilam mp3 dzisiaj, bo stare mi sie rozwalilo, nie chcialam wydac kaski na ipoda shuffle za £40 , bo identyczna mp3 byla w promocji za £12, przynosze ja do domu, laduje, wlaczam do kompa A TU NIC. Bo tempy macbook ma problem z rozpoznawaniem czegokolwiek co nie nabija kaski firmie apple 😤
Mnie wkurzają inni kierowcy i to że nieraz próbują wywierać na mnie presję kiedy ja sobie jadę spokojnie ;P
Mnie może nie wkurza, tylko robi się przykro...
Jak jesteś dla kogoś praktycznie cały czas, a jak nawalisz to już go nie ma. Znika...
Nie wiem czy to moja żałość, czy jestem jakaś przewrażliwiona na swoim egoistycznym punkcie osoby.
Ale musiałam napisać, już trochę lepiej...
kasjęda tylko dziwnym zbiegiem okoliczności po tej całej akcji z Pedrusową jakoś zmieniłaś avatar... moze wytłumaczysz w takim razie dlaczego miałaś na nim wcześniej jej zdj?
Tak, też mnie to zastanawia....
Wkurza mnie, że są wakacje, sezon jeździecki. Wchodzę na stronę pzj, przeglądam kalendarz i nic nie mogę znaleźć. Wchodzę więc na stronę lubelskiegoZJ, a tam jeszcze większa pustka. Klikam na warszawski ZJ i odechciewa mi się dalszego szukania. Dlaczego w środku sezonu jest tylko jeden egzamin odznakowy i tylko jedne ZR-A? Dlaczego gdy w końcu rodzice mają dobry humor i sami pytają się "kiedy kolejne zawody?" ja tylko wzruszam ramionami?! :emot4: :emot4: :emot4:
Denerwuje mnie też to, że propozycje zawodów w większości przypadków są późno (przynajmniej dla mnie za późno) ogłaszane i nie mogę nic sensownie zaplanować. Tak, jestem z tych planujących.
Ano i jak zwykle denerwuje mnie brak pieniędzy.
Wkurza mnie to, że niby jutro mamy o 10 prom, czyli wyjeżdżamy stąd o 9. Wstajemy o 7. A tymczasem oni sobie siedzę i piją. A ja zaraz wybuchnę ze złości. Jedzie się 30 godzin samochodem, tata cały czas za kierownicą, więc powinien iść spać. Rano nie będzie mógł wstać i stwierdzi, że popłyniemy tym późniejszym. Za każdym razem tak jest. Duże dzieci. :emot4: :emot4:
edit. Jeszcze mnie wkurza, że mam tylko jedno ładne zdjęcie. Wczoraj zachód, ładnie wszystko wygląda i oczywiście zdjęcie mam okropne. 😵
wkurzają mnie ludzie.
I brak koordynacji ciała 🙂
Wkurza mnie notorycznie drętwiejąca lewa ręka 🍴
A mnie wkurzają osoby, które mając kasę srają wyżej niż niosą głowę. Nawet nie stać ich na odpowiedzenie głupiego cześć, bo oni z plebsem się nie zadają 👿
Wkurza mnie notorycznie drętwiejąca lewa ręka 🍴
ja mam podobnie, z tym że mi drętwieje prawa ręka :/
i to cały czas jak np jestem na kompie
tak mam już od 3 miesięcy
do tego dopiszę, ból głowy i zawroty 😤
Cierp1enie, zwróć uwagę czy nie ugniatasz ręki w nadgarstku o np. kant biurka.
Dworcika - dobrze, że mi napisałaś :kwiatek: , bo ugniatam. Mam laptopa, więc trzymam rękę opartą na nadgarstku i właśnie tylko prawą rękę, bo lewą normalnie w powietrzu trzymam i piszę.
Cierp1enie, mialam to samo 😉 Jak mi Mama umwagę zwróciła, to nagle drętwienie ustało :P Lapka na szczęście zazwyczaj użytkuję w takiej pozycji, że kant oparty jest o brzuch i nie muszę się martwić.