Ja własnie skusiłam się na Skinsów. Oglądnęłam kiedyś pierwszy odcinek ale później całkowicie o nich zapomniałam. Teraz dla przypomnienia od początku. 🙂
Sisisa - na pewno dostanę się do Gdańska, ale chciałabym jednak do innego liceum pójść. Ale faktycznie, najgorzej jak się zgubię w nowym liceum 😀 Ew. będę pisać odwołania 😀
wróciłam z koncertu :-D było bosko, Myszy nie spotkałam ani nawet nie widziałam jej na barierce :-D za to mam łącznie 200 zdjęć, zaraz połowa wyleci za jakość i złe kadry :-D
co do samego koncertu, to ludzie mają nieziemską energię i nawet wytrwałam do końca, SGM wychodziło na dwa bisy 😀iabeł: jestem obtłuczona, podeptana i pogubiłam swoje kończyny (i nie tylko) gdzieś tam na tej trawie :-D
jak skończę ze zdjęciami to wam pokażę, no chyba, że nie chcecie 🤣
xxflygirlxx, na żywo to on brzmi jeszcze lepiej 😀iabeł: posłuchaj sobie "Rootsman soul", normalnie oszalałyśmy przy tym. a druga płyta SGM jest w drodze do mnie, w sumie to muszę jechać ją odebrać 🤣
co do wysokich butów - niecierpię. raz miałam niewielkie koturny, obtarły mnie okrutnie, a łydki później miałam jak za stali i chodziłam trochę jak House :-D
Ja nigdy w życiu na sobie wysokich butów nie miałam, bo uważam, że jestem wystarczająco wysoka. Ale te buty mnie urzekły. No i nie mogę chodzić w Grecji w adidasach. A na plażę kupiłam sobie takie ładne japonki - też rewolucja, bo generalnie nie lubię dotykać butów gołą stopą. 😉 Normalnie dojrzewam. 😀iabeł: A możesz mi podrzucić na PW parę tytułów? :kwiatek:
ja nie nosze na żadnym obcasie, zawsze mnie albo kręgosłup później bolał, albo stopy sobie ślicznie poobcierałam. Mam uraz, może kiedyś, teraz to nawet na mój tryb życia, obcasy byłyby przeszkodą, która czekałaby aż sobie w nich nogę złamię. :P A tu trochę zdjęć z dzisiejszych zawodów 😉 Wzięłam jakieś pierwsze lepsze, pogoda była trochę nie na rękę, bo co chwila słońce/chmury i ciągłe poprawianie ustawień w aparacie mnie irytowało. 😉 mimo to było dobrze . 🙂
Przepraszam, już nie będę 😡 Muszę chyba zacząć znów odkopywać moje ukochane dramaty 💘 Nie lubię powtarzać filmów ale mam nadzieje, że nie będę już pamiętać co się dalej zdaży 👀
Misskiedis tez właśnie zwróciłam uwagę na tę pierwszą przeszkodę. 😉
flygirl też jesteś zdania, że Cassie wygląda jak chomik skrzyżowany z elfem? Ale tak uroczo przy tym. 😂 Wiecie może, gdzie mogę znaleźć 3 i 4 sezon z napisami/lektorem? (Zaraz zostanę potępiona za to ale co tam. Raz się żyje 😀iabeł🙂
Ja za nim nie przepadam. Nie lubię go za bardzo, ale... w sumie niech sobie będzie 'gwiazdeczka'. Swoją drogą niezła nagonka się na niego zrobiła 😁 Jest na pewno pełno takich przypałowych wokalistów/ek ale ludzi uwzięli się akurat na Biebera 😁
ankers o tak. O tych zawodach chcę zapomnieć i żyje się dalej. Zobaczymy, jak pójdą treningi, ale jeśli będzie słabo to z P następnym razem zrezygnuję. On zawsze jest taki przestraszony jak wchodzi na parkur...