Kącik Małolata...:D

daliasta   Szkoda słów.
26 czerwca 2011 18:32
Ja własnie skusiłam się na Skinsów. Oglądnęłam kiedyś pierwszy odcinek ale później całkowicie o nich zapomniałam. Teraz dla przypomnienia od początku.  🙂
Sisisa - na pewno dostanę się do Gdańska, ale chciałabym jednak do innego liceum pójść. Ale faktycznie, najgorzej jak się zgubię w nowym liceum 😀 Ew. będę pisać odwołania 😀
daliasta  Na jakiej stronie oglądasz ich odcinki ?
Egonowa na Youtubie są wszystkie sezony, user Dziagaa 🙂
Dziękuję  :kwiatek:
daliasta   Szkoda słów.
26 czerwca 2011 19:46
Egonowa iiTV.info
tam ogólnie są chyba same seriale <?>
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
26 czerwca 2011 20:15
A ja sobie oglądam "przepis na życie" dla relaksu 😎
Facella   Dawna re-volto wróć!
26 czerwca 2011 20:37
wróciłam z koncertu  :-D było bosko, Myszy nie spotkałam ani nawet nie widziałam jej na barierce :-D
za to mam łącznie 200 zdjęć, zaraz połowa wyleci za jakość i złe kadry :-D

co do samego koncertu, to ludzie mają nieziemską energię i nawet wytrwałam do końca, SGM wychodziło na dwa bisy  😀iabeł:
jestem obtłuczona, podeptana i pogubiłam swoje kończyny (i nie tylko) gdzieś tam na tej trawie :-D

jak skończę ze zdjęciami to wam pokażę, no chyba, że nie chcecie  🤣
Nie ma to jak trzymać futerkowe zwierzę w akwarium. 🙄

Bednarek ma super głos. Jak znajdę czas to posłucham piosenek i poszukam jakichś fajnych. Reggae spoko jest. 🏇

daliasta Skinsi 😜 Przez Alabamkę tak wpadłam. 🤬

Ja dzisiaj zaszalałam. Kupiłam pierwsze w życiu buty wysokie dla siebie. Na koturnie. Rewolucja. 😎
26 czerwca 2011 20:52
xxflygirlxx, na żywo to on brzmi jeszcze lepiej  😀iabeł:
posłuchaj sobie "Rootsman soul", normalnie oszalałyśmy przy tym.
a druga płyta SGM jest w drodze do mnie, w sumie to muszę jechać ją odebrać  🤣

co do wysokich butów - niecierpię. raz miałam niewielkie koturny, obtarły mnie okrutnie, a łydki później miałam jak za stali i chodziłam trochę jak House :-D

e: pogrubić nicka.
Ja nigdy w życiu na sobie wysokich butów nie miałam, bo uważam, że jestem wystarczająco wysoka. Ale te buty mnie urzekły. No i nie mogę chodzić w Grecji w adidasach. A na plażę kupiłam sobie takie ładne japonki - też rewolucja, bo generalnie nie lubię dotykać butów gołą stopą. 😉 Normalnie dojrzewam. 😀iabeł:
A możesz mi podrzucić na PW parę tytułów? :kwiatek:
robakt   Liczy się jutro.
26 czerwca 2011 20:57
To ja jestem przeciwieństwem: mam 171,5 cm (to "i pół" jest bardzo ważne 😀) i uwielbiam nosić 9-tki  😍
Ja chyba mam tyle samo i zawsze uważałam, że za wysoka jestem.Zwłaszcza, że moja mama jest niższa.
ja nie nosze na żadnym obcasie, zawsze mnie albo kręgosłup później bolał, albo stopy sobie ślicznie poobcierałam. Mam uraz, może kiedyś, teraz to nawet na mój tryb życia, obcasy byłyby przeszkodą, która czekałaby aż sobie w nich nogę złamię. :P
A tu trochę zdjęć z dzisiejszych zawodów 😉

Wzięłam jakieś pierwsze lepsze, pogoda była trochę nie na rękę, bo co chwila słońce/chmury i ciągłe poprawianie ustawień w aparacie mnie irytowało. 😉 mimo to było dobrze . 🙂
26 czerwca 2011 21:06
jestem niższa od was i też uważam, że jestem wysoka :-D
flygirl, zaraz Ci wyślę pw
daliasta Skinsi 😜 Przez Alabamkę tak wpadłam. 🤬

Przepraszam, już nie będę  😡
Muszę chyba zacząć znów odkopywać moje ukochane dramaty  💘
Nie lubię powtarzać filmów ale mam nadzieje, że nie będę już pamiętać co się dalej zdaży  👀
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
26 czerwca 2011 21:28
savoir, pierwsza przeszkoda jaka fajna 😍 Tylko drągi mogliby na inny kolor przemalować 🤬
daliasta   Szkoda słów.
26 czerwca 2011 21:52
Misskiedis tez właśnie zwróciłam uwagę na  tę pierwszą przeszkodę.  😉

flygirl też jesteś zdania, że Cassie wygląda jak chomik skrzyżowany z elfem?  Ale tak uroczo przy tym.  😂
Wiecie może, gdzie mogę znaleźć 3 i 4 sezon z napisami/lektorem?
(Zaraz zostanę potępiona za to ale co tam. Raz się żyje  😀iabeł🙂
zaraz się zrzygam tęczą! znajoma za niedługo wyśle mi reżyserską wersję "Aleksandra"! prawie 4 GODZINY, czujecie to?! 💃 😜

a jak dali te 1,5 h po śmierci Hefajstiona to się wkurzę.

daliasta 3, 4 a nawet 5 TUTAJ

widzę że mamy tutaj dużo fanów Skins, dla tych którzy nie wiedzą za niedługo Skins wersja kinowa 😉
daliasta, nie ma na iitv? Jak nie to szukaj na YT bo 3 i 4 najlepsze!  😜
niemiłek
  Te "niedługo" już się ciągnie 2 lata  🙄
1 i 2 najlepsze.
daliasta Cassie mnie niesamowicie wkurza tym swoim 'łał' 😵 Ale z drugiej strony ją lubię. 😀 I faktycznie coś z chomika ma. 😁
Właśnie Cassie "łaaał" jest w 1 i 2 najlepsze  🤣
Kawecan   Jeździec bez konia...
26 czerwca 2011 22:04
W każdym razie sezony 1-4 są najlepsze! 5 jest już o pokoleniu biebera, ajfonów, metalów itd.
Czekam i czekam na ten film i się doczekać nie mogę.  😀
daliasta   Szkoda słów.
26 czerwca 2011 22:12
Alabamka na iiTV jest 1,2 i nawet 5..ale nie ma 3 i 4 właśnie. Ja dopiero na czwartym odcinku 1 części.  😡
madmaddie   Życie to jednak strata jest
26 czerwca 2011 22:13
Małolaty, kto  nie lubi Justina Biebera?
Ja, a o co chodzi?  🤣
Kawecan   Jeździec bez konia...
26 czerwca 2011 22:17
Może łatwiej kto lubi? Może i będzie grobowa cisza ale będziesz wiedziała że nikt nie lubi.  🤣
savoir, pierwsza przeszkoda jaka fajna 😍 Tylko drągi mogliby na inny kolor przemalować 🤬

hihi, sama malowałam te drągi.  😁
daliasta   Szkoda słów.
26 czerwca 2011 22:23
mad tworzysz tajne stowarzyszenie?  😀iabeł:
Ja za nim nie przepadam. Nie lubię go za bardzo, ale... w sumie niech sobie będzie 'gwiazdeczka'. Swoją drogą niezła nagonka się na niego zrobiła  😁 Jest na pewno pełno takich przypałowych wokalistów/ek ale ludzi uwzięli się akurat na Biebera  😁

ankers o tak. O tych zawodach chcę zapomnieć i żyje się dalej. Zobaczymy, jak pójdą treningi, ale jeśli będzie słabo to z P następnym razem zrezygnuję. On zawsze jest taki przestraszony jak wchodzi na parkur...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się