Trudny koń.

dobra,
a na poważnie "koffane doradczynie"
może w punktach pouczcie nową koleżankę profesjonalnie JAK prawidłowo zagalopować i co powinna z koniem robić jak już teraz "błądzi"
chętnie poczytam złote rady

Ikarina: dlatego zdziwił mnie tak pryncypialny wpis Dodo. W pełni się z Tobą zgadzam.
Bo samą autorkę wątku mam w tzw. "głębokim poważaniu" .  😉
wątek zamknięty
dziewczyna prosi tu o pomoc a zastaje tylko bandę sfrustrowanych forumowiczek, które chyba same nie wiedza po co na tym forum się wypowiadają.

Ona ani razu nie poprosiła o pomoc. Od początku mówi tonem nie znoszącym sprzeciwu. Gdyby poprosiła i napiała np. jest koń z którym sobie nie radzę... to by na pewno otrzymała normalne rady.
To forum nie jest dla gówniar, które myślą, że świetnie jeżdżą, tylko to koń jest zły czy trudny.
Tylko terapia wstrząsowa jest skuteczną bronią przed nimi i musisz się z tym pogodzić.
Podać linki do forów na których takie podejście jest tolerowane? Tylko, że trzeba się liczyć z tym, że tam otrzyma się rady osób jeżdżących na takim samym, lub niewiele lepszym poziomie.
wątek zamknięty
duunia   zawiści nożyczki i dosrywam z doskoku :)
24 czerwca 2011 08:15
...że wam się chce...? 🙄 a nie dałoby sie takiej kuniarki uciszyć na dwa miesiące? 🙄
wątek zamknięty
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
24 czerwca 2011 08:33
ee tam, od razu uciszyć. Przynajmniej jest nowy, ciekawy wątek - od dnia wczorajszego już 6 stron sie pojawilo znaczy się że jest ciekawy 😉.

A tak wracając do tematu.

Rudziella: wklej w interpretacji zdjęć albo filmików zdjęcia lub jeszcze lepiej filmiki z jazdy: stęp, kłus, galop, wolta, po kole.

Wtedy na pewno będziemy w stanie zobaczyc na czym polegają twoje problemy i udzielic ci konkretnych porad.
wątek zamknięty
Myślę, że to co tu można zaobserwować, już dawno przerosło potrzebę pomocy/nawrócenia/terapii wstrząsowej dla młodego adepta, tu się w tej chwili MASTURBUJE nad problemem 🤣
wątek zamknięty
24 czerwca 2011 08:49
tu się w tej chwili MASTURBUJE nad problemem

o przepraszam, prosze nie mierzyć innych swoją miarą.  🥂
wątek zamknięty
Zdziwiłabyś się 😉
wątek zamknięty
duunia   zawiści nożyczki i dosrywam z doskoku :)
24 czerwca 2011 09:03
sam tytuł wątku mówi z kim mamy do czynienia, szkoda na taką dziewuchę klawiatury nawet 🙄
wątek zamknięty
24 czerwca 2011 09:07
Zdziwiłabyś się 😉

co zdziwiłabym się. Ja dokładnie wiem co robię a  czego nie robię czytając forum, a że ty to robisz, nie znaczy że wszyscy tak robią jak ty.
wątek zamknięty
Skończ Waść, wstydu oszczędź.Nie będę brała udziału w Waszej kilkustronicowej, bezproduktywnej masturbacji, pa! 🚫
wątek zamknięty
24 czerwca 2011 09:20
to se sam(a) kończ - niestety ja ci w tym nie pomogę.
wątek zamknięty
Blow, nie wiem czy nie zostaniesz zgloszona za to slowo (le fu!) przez obroncow moralnosci 😉
watek o trudnych koniach juz jest, wiec ten jest dublem. dodatkowo autorka watku uzywa niezrozumialych i niewystepujacych w slowniku skrotow, co znacznie utrudnia odbior wypowiedzi. a, ze od poczatku watek jest o niczym, to zabieram wam zabawki i zamykam
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.